Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Stiinta

MUZICOTERAPIA REDUCE CONSUMUL DE MEDICAMENTE

Publicat: / Actualizat: /
MUZICOTERAPIA REDUCE CONSUMUL DE MEDICAMENTE
'Afiș articol "MUZICOTERAPIA REDUCE CONSUMUL DE MEDICAMENTE"
E dovedit în mod știntific faptul că terapia prin muzică poate reduce de la cea mai mică durere pȃnă la cea mai intensă afecțiune a creierului uman. Po...
Publicat: / Actualizat:
1.257 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “MUZICOTERAPIA REDUCE CONSUMUL DE MEDICAMENTE” — E dovedit în mod știntific faptul că terapia prin muzică poate reduce de la cea mai mică durere pȃnă la cea mai intensă afecțiune a creierului uman. Po...

trimite

E dovedit în mod știntific faptul că terapia prin muzică poate reduce de la cea mai mică durere pȃnă la cea mai intensă afecțiune a creierului uman. Poate reduce din intensitate epilepsia, o tulburare neurologică rezultată în urma unor activități extreme din cortex la nivelul creierului care se manifestă prin convulsii, fie spasme, fie pierderea conștiinței.

Terapia prin muzică este din ce în mai recomandată pentru a reduce durerea, anxietatea, tulburările de insomnie și chiar poate schimba mentalitatea individului, astfel încȃt există posibilitatea de vindecare a unor maladii grave care necesită medicamentație.

Astfel, după multe decenii cercetătorii au dovedit faptul că ascultarea muzicii doar 20-30 minute pe zi reduce insomniile, durerile propriu-zise, durerile cronice. Practic, este un instrument benefic spre vindecare a oricărui pacient. Muzicoterapia joacă un rol important în existența individului deoarece la nivelul mentalului se produce o schimbare datorită liniștei pe care o manifestă și astfel încȃt reduce consumul de medicamente.

Mentalul însuși nu face diferența dinte realitate și imaginație încȃt , dacă un pacient care ascultă muzică relaxat pe un fotoliu, cu ochii închiși, își imaginează activități pe care nu le poate face sau că afecțiunea de care suferă va dispărea. Acest lucru se va realiza treptat cu ajutorul muzicii și a auto-vindecării.  Este pur și simplu o terapie impusă de propria minte.

Cercetătorii au descoperit de curȃnd cȃ muzicoterapia este eficientă ca mod de tratament în diverse maladii cum ar fi Alzheimer, pe lȃngă epilepsie. Metoda poate reduce dozajul de medicamente.

Numele tau: Adresa de e-mail:
MUZICOTERAPIA REDUCE CONSUMUL DE MEDICAMENTE
Articol - MUZICOTERAPIA REDUCE CONSUMUL DE MEDICAMENTE
E dovedit în mod știntific faptul că terapia prin muzică poate reduce de la cea mai mică durere pȃnă la cea mai intensă afecțiune a creierului uman Po
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...