Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

Muzica pentru toate gusturile in parcurile Alexandru Ioan Cuza si Coltea

Publicat: / Actualizat: /
Muzica pentru toate gusturile in parcurile Alexandru Ioan Cuza si Coltea
'Afiș articol "Muzica pentru toate gusturile in parcurile Alexandru Ioan Cuza si Coltea"
La concertele estivale organizate de Primăria Sectorului 3 de vineri până duminică bucureștenii au ocazia să redescopere muzica de promenadă, clasică sa
Publicat: / Actualizat:
665 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Muzica pentru toate gusturile in parcurile Alexandru Ioan Cuza si Coltea” — La concertele estivale organizate de Primăria Sectorului 3 de vineri până duminică bucureștenii au ocazia să redescopere muzica de promenadă, clasică sa

trimite

La concertele estivale organizate de Primăria Sectorului 3 de vineri până duminică bucureștenii au ocazia să redescopere muzica de promenadă, clasică sau inspirată de folclorul urban. Artiști reprezentativi pentru diverse genuri muzicale și în formule de prezentare surprinzătoare vin și în acest weekend în parcurile Alexandru Ioan Cuza și Colțea.

Astăzi, de la ora 20.30, la foișorul de lemn din Parcul Alexandru Ioan Cuza, concertează , artistul care și-a dedicat începuturile muzicale unui grup restrâns de prieteni. Între timp acesta și-a câștigat rapid popularitatea și a devenit cunoscut pentru muzica sa cu note ironice. Mihai Mărgineanu&Band aduc vineri seară în fața publicului cântece inspirate din experiența de viață și din folclorul urban, interpretate în stil propriu.

Muzica diferitelor perioade se va auzi la foișor sâmbătă, începând cu ora 18.00, când Silvia Ștefănescu&Tică Alexe Band vor oferi celor prezenți în parc o seară de cover-uri de neuitat. Invitată pentru a doua oară vara aceasta la „Stagiunea muzicală estivală”, Silvia Ștefănescu are proiecte cu muzicieni internaționali, dintre care îi amintim pe Boney M, Al Bano sau Ambra Marie. Tot sâmbătă, de la ora 20.00, în Parcul Colțea, Cvartetul Bella Muzica abordează în manieră modernă partituri clasice.

Duminică, de la 18.00, bucureștenii sunt așteptați la foișorul din parcul Alexandru Ioan Cuza pentru o nouă incursiune în istoria muzicii alături de Fanfara Angely’s, dirijor Marius Firca, iar de la ora 20.00, în Parcul Colțea, pot ține ritmul cu aplauze, așa cum s-au obișnuit la fiecare concert al Orchestrei Sinfonia București, dirijor Florin Totan.

Concertelor din cadrul „Stagiunii muzicale estivale” și „Simfoniilor de vară” li se alătură sâmbătă și duminică „Foișorul copiilor”, program prin care le este dat celor mici ce li se cuvine din plin pe perioada vacanței, distracție și energie. Astfel, sâmbătă, de la ora 10.30, foișorul din parcul Alexandru Ioan Cuza se transformă în „Laboratorul distracției de fun science”, unde copiii vor participa la un spectacol interactiv susținut de MiniArt Show. Nici duminică nu e vreme de pierdut, căci Dino Piccolino le-a pregătit, de la ora 10.30, spectacolul de teatru „Prințesa mofturoasă”, un program interactiv de animație, multe jocuri și concursuri.


 

 

Numele tau: Adresa de e-mail:
Muzica pentru toate gusturile in parcurile Alexandru Ioan Cuza si Coltea
Articol - Muzica pentru toate gusturile in parcurile Alexandru Ioan Cuza si Coltea
La concertele estivale organizate de Primăria Sectorului 3 de vineri pacircnă duminică bucureștenii au ocazia să redescopere muzica de promenadă clasică sa
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...