Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

ORASUL GALATI SE ALATURA MARSULUI ROZ CANCELCANCER

Publicat: / Actualizat: /
ORASUL GALATI SE ALATURA MARSULUI ROZ CANCELCANCER
'Afiș articol "ORASUL GALATI SE ALATURA MARSULUI ROZ CANCELCANCER"
AVON Cosmetics România  organizeaza duminică, 31 iulie, Marșul Roz #CANCELCANCER, un marș de informare, parte a Campaniei pentru Sănătatea Sânilor, ...
Publicat: / Actualizat:
710 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “ORASUL GALATI SE ALATURA MARSULUI ROZ CANCELCANCER” — AVON Cosmetics România  organizeaza duminică, 31 iulie, Marșul Roz #CANCELCANCER, un marș de informare, parte a Campaniei pentru Sănătatea Sânilor, ...

trimite

AVON Cosmetics România  organizeaza duminică, 31 iulie, Marșul Roz , un marș de informare, parte a Campaniei pentru Sănătatea Sânilor, care a tras un semnal de alarmă asupra importanței depistării precoce a cancerului la sân și a adus în stradă lupta pentru sănătatea femeilor.

În România, anual, 9000 de femei descoperă o formă de cancer la sân, iar autoritățile estimează că jumătate dintre acestea pierd lupta cu boala din cauza depistării bolii în stadii avansate. Acesta este și motivul pentru care cancerul la sân reprezintă prima cauză de mortalitate în rândul româncelor.

Cu toate că e forma de cancer care afectează cel mai grav populația feminină, e în același timp și cea care poate fi vindecată în 94% din cazuri dacă este diagnosticată în primele două stadii, așadar depistarea precoce și informarea salvează vieți.

Cancel Cancer este mesajul Marșului Roz și semnifică îndemnul ca fiecare dintre noi să „dea cancel” tuturor motivelor care ne determină să amânăm o vizită la medic. Avon face primul pas oferă fiecărui participant la Marș câte o investigație gratuită la sân care poate fi păstrată sau oferită unei femei dragi. Galatenii vor mărșălui în semn de solidaritate pe traseul Faleza – la Elice, Patcoava de Aur, Papadie, Parcul Viva, Elice. La final, participanții, alături de învingătoare ale cancerului vor lansa baloane roz în memoria victimelor cancerului, vor primi informații despre cum pot depista la timp o formă de cancer și se vor bucura de suprizele pregătite de AVON.

La marș se vor împărți brățări participanților, brățări care conțin un cod cu care deținătorii își pot face o programare, o planificare pe site-ul stopcancerlasan.ro, după care vor fi contactați de către o clinică privată înscrisă în această campanie și vor beneficia de un consult gratuit, ecograf sau mamograf, în funcție de decizia specialiștilor. Spune și tu Stop Cancer și vino la marș!

Despre AVON

AVON Cosmetics România este lider pe piaţa cosmeticelor din România începând cu anul 2002, păstrându-şi această poziţie de atunci şi până în prezent. Prin Campania pentru Sănătatea Sânilor, AVON România luptă împotriva cancerului la sân, prin strângerea de fonduri din vânzarea produselor cu fundiţă roz.

Acestea sunt direcţionate către finanţarea programelor destinate informării şi educării femeilor din România privind depistarea precoce a cancerului la sân şi achiziţionarea de echipamente medicale pentru a asigura îngrijire de calitate pentru pacienţii diagnosticaţi cu această boală.

Pentru mai multe informaţii despre eveniment, vă rugăm accesaţi pagina

Parteneri media:

Consiliul Național al Dizabilității din România prin vehiculul media observatorul.ro observatorul.ro

agerpres.ro Agerpres

Contact:
Alexandra Maier
Corporate Social Responsibility Specialist
Avon Cosmetics Romania
Tel: 074.115.9571
E-mail:alexandra.maier@avon...

Numele tau: Adresa de e-mail:
ORASUL GALATI SE ALATURA MARSULUI ROZ CANCELCANCER
Articol - ORASUL GALATI SE ALATURA MARSULUI ROZ CANCELCANCER
AVON Cosmetics Românianbsp organizeaza duminică 31 iulie Marșul Roz CANCELCANCER un marș de informare parte a Campaniei pentru Sănătatea Sânilor
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...