Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

ORIZONTURI DESCHISE

Publicat: / Actualizat: /
ORIZONTURI DESCHISE
'Afiș articol "ORIZONTURI DESCHISE"
În perioada 7-9 septembrie 2016,  asociația  „ADS 82 – O ȘANSĂ PENTRU MAI BINE” organizează cea de-a doua ediție a evenimentului „Orizon...
Publicat: / Actualizat:
1.095 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “ORIZONTURI DESCHISE” — În perioada 7-9 septembrie 2016,  asociația  „ADS 82 – O ȘANSĂ PENTRU MAI BINE” organizează cea de-a doua ediție a evenimentului „Orizon...

trimite

În perioada 7-9 septembrie 2016,  asociația  „ADS 82 – O ȘANSĂ PENTRU MAI BINE” organizează cea de-a doua ediție a evenimentului „Orizonturi deschise”.
 

Acesta se va desfășura sub motto-ul „Empatie și informare pentru schimbare!”, tematica abordată  fiind  „Tehnici, proceduri, soluții alternative și noutăți în domeniul medical și social”.

Evenimentul va avea loc la Galaṭi, Hotel Vega.

Prima ediție  a acțiunii  ,,Orizonturi deschise”, sub motto-ul „Îndrăznește să speri!”, a reunit la Galați, în perioada 16-18 iulie 2015,  oameni  pasionați de activitatea medicală și socială.

Obiectivul evenimentului de anul acesta este informarea cu privire la utilizarea dietelor ketogenice ṣi a preparatelor speciale  de tip micronutriționale ortomoleculare pentru a alcătui regimul igieno – dietetic cât ṣi la  îngrijirea integrată a persoanelor cu nevoi speciale.

,,Considerăm că o comunitate informată corect în domeniul medical și social se poate dezvolta sănătos iar cetățenii acesteia pot contribui la dezvoltarea societății civile’’, a declarat Ioana Sirbu, presedinta asociației „ADS 82 – O ȘANSĂ PENTRU MAI BINE’’.

Pentru mai multe detalii despre eveniment (locație, agendă, denumirea seminariilor, speakeri) puteți  accesa:  asociatiaads82.org.ro...

Asociația „ADS 82 – O ȘANSĂ PENTRU MAI BINE’’ este o organizație non-guvernamentală,  cu personalitate juridică, care  reunește prin liberă adeziune persoane care oferă prin contribuția lor materială, cunoștințele și activitatea lor proprie în folosul comunității locale. Îṣi derulează activitatea în conformitate cu legile țării și prezentul statut. Scopul principal al asociației este reprezentat de ajutorarea persoanelor aflate în dificultate precum și respectarea drepturilor fundamentale ale omului, în special ale categoriilor sociale defavorizate.

Contact: Ioana Sirbu
Telefon: 074.886.5497
E-mail: office@asociatiaads82....


Numele tau: Adresa de e-mail:
ORIZONTURI DESCHISE
Articol - ORIZONTURI DESCHISE
În perioada 7-9 septembrie 2016nbsp asociațianbsp ADS 82 O ȘANSĂ PENTRU MAI BINE organizează cea de-a doua ediție a evenimentului Orizon
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...