Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

PERSOANELE MARGINALIZATE DIN JUDETUL GORJ BENEFICIAZA GRATUIT DE CONSULTATII MEDICALE

Publicat: / Actualizat: /
PERSOANELE MARGINALIZATE DIN JUDETUL GORJ BENEFICIAZA GRATUIT DE CONSULTATII MEDICALE
'Afiș articol "PERSOANELE MARGINALIZATE DIN JUDETUL GORJ BENEFICIAZA GRATUIT DE CONSULTATII MEDICALE"
Rotary Club Târgu-Jiu va demara în perioada august-decembrie 2016 implementarea unui proiect propriu intitulat „Caravana de consultații medicale”, prin c...
Publicat: / Actualizat:
884 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “PERSOANELE MARGINALIZATE DIN JUDETUL GORJ BENEFICIAZA GRATUIT DE CONSULTATII MEDICALE” — Rotary Club Târgu-Jiu va demara în perioada august-decembrie 2016 implementarea unui proiect propriu intitulat „Caravana de consultații medicale”, prin c...

trimite

Rotary Club Târgu-Jiu va demara în perioada august-decembrie 2016 implementarea unui proiect propriu intitulat „Caravana de consultații medicale”, prin care membrii clubului de profesie medici, precum și prieteni ai acestora, tot cadre medicale, vor efectua consultații medicale gratuite pentru comunitățile sărace și marginalizate din județul Gorj.

„Caravana de consultații medicale” se va desfășura în perioada august-decembrie 2016. În funcție de evoluția sa și interesul manifestat de comunitățile cărora li se adresează, urmând să se ia în considerare continuarea proiectului și în anul viitor.

„În cadrul proiectului, realizat cu resurse proprii și prin contribuția benevolă a cadrelor medicale, se vor efectua consultații medicale gratuite în colaborare cu medicii de familie din zonele identificate, la sfârșit de săptămână, pe baza unui program propriu, în specialitățile oftalmologie, ORL, cardiologie, ortopedie și stomatologie. Medicii implicați în această acțiune sunt cadre medicale din județul Gorj precum: dr. Marilena Stanciu, dr. Mădălina Dobran, dr. Gheorghe Stanciu, dr. Tatiana Neamțu, dr. Bogdan Niculescu și dr. Ștefan Voinea, toți membri ai Colegiului Medicilor Gorj. Coordonarea implementării proiectului va fi asigurată de medicii Bogdan Niculescu și Gheorghe Stanciu – membrii ai Clubului Rotary Târgu-Jiu”, a transmis reprezentanţii Rotary Club.

„Prin acest proiect dorim să venim în întâmpinarea nevoii de consultații medicale gratuite din comunitățile marginalizate și sărace din județul Gorj și să contribuim în acest fel la îmbunătățirea stării de sănătate a locuitorilor din aceste zone. Proiectul va demara în data de 21 august a.c. cu localitățile Seciuri și Ruget, urmând ca acesta să continue cu alte zone precum Alimpești, Pinoasa, Hurezani, Sohodol ș.a. La finalul acestei etape vom efectua o evaluare și vom decide dacă și unde vom continua. Prin acest proiect Clubul Rotary Târgu-Jiu transpune în fapt tema anului Rotarian 2016-2017, respectiv – Rotary în serviciul umanității”, a declarat Victor Troacă, președintele Clubului Rotary Târgu-Jiu.

Rotary, o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, reunește oameni de afaceri și reprezentanți ai diferitelor profesii din întreaga lume, care consideră importantă asigurarea de servicii umanitare, încurajează înalte standarde etice în toate domeniile de activitate și ajută la menținerea păcii, precum și la stabilirea de relații de bună înțelegere între popoare. Rotary Club reunește aproximativ 1,2 milioane de membri, în 34.000 de cluburi din peste 200 de țări.

Numele tau: Adresa de e-mail:
PERSOANELE MARGINALIZATE DIN JUDETUL GORJ BENEFICIAZA GRATUIT DE CONSULTATII MEDICALE
Articol - PERSOANELE MARGINALIZATE DIN JUDETUL GORJ BENEFICIAZA GRATUIT DE CONSULTATII MEDICALE
Rotary Club Târgu-Jiu va demara în perioada august-decembrie 2016 implementarea unui proiect propriu intitulat Caravana de consultații medicale prin c
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...