Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Sport

POVESTEA TINEREI PARALITICE CE FACE ACROBATII DE PERFORMANTA

Publicat: / Actualizat: /
POVESTEA TINEREI PARALITICE CE FACE ACROBATII DE PERFORMANTA
'Afiș articol "POVESTEA TINEREI PARALITICE CE FACE ACROBATII DE PERFORMANTA"
Lui Lauren Watson i s-a spus faptul că  îi este imposibil să participe la acrobaţii aeriene deoarece ea este paralizată. Însă, ea nu a ascultat aces...
Publicat: / Actualizat:
1.136 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “POVESTEA TINEREI PARALITICE CE FACE ACROBATII DE PERFORMANTA” — Lui Lauren Watson i s-a spus faptul că  îi este imposibil să participe la acrobaţii aeriene deoarece ea este paralizată. Însă, ea nu a ascultat aces...

trimite


Lui Lauren Watson i s-a spus faptul că  îi este imposibil să participe la acrobaţii aeriene deoarece ea este paralizată. Însă, ea nu a ascultat acest lucru niciodată.

Ea a suferit un accident de maşină, în urma cu cincisprezece ani, lăsând-o paralizată de la brâu în jos. Afecţiunea aceasta mai este cunoscută şi sub numele de  paraplegie incompletă. De atunci,  ea a început să facă recuperare dar, s-a şi oprit de mai multe ori deoarece simţea că tratamentul nu o face fericită,  până când şi-a descoperit vocaţia către acrobaţii de performanţă.

,, Aveam nevoie de ceva distractiv şi interesant, ceva ca să mă provoace să îmi mişc corpul şi aşa am dat peste acest sport, gândindu-mă: ,,Ce este mai dificil decât o persoană agaţată cu capul în jos, legată de un material prins de tavan şi folosindu-şi doar de o jumătate din corp’’ a menţionat, Watson, pe blogul său.

Watson a petrecut luni de zile pentru a găsi un spaţiu propice pentru a face acrobaţii. În cele din urmă, a găsit ,,Industry Aerial Arts’’. Ea spune că urmatoarele şase luni a fost o luptă cu sine pentru a reuşi să se tragă într-o poziţie în picioare, pe un singur picior. În aceste şase luni de exerciţii dure nu i-a trecut prin cap, nici măcar pentru o secundă, să renunţe la visul ei.

În ultimii doi ani de zile, Watson a realizat foarte multe. A efectuat cu cascadorul australian cascadorii la şcoala ,,Flyworx’’. Acestea au fost prezentate prin videoclipuri ce au fost postate pe site-urile de socializare cum ar fi: Facebook şi Instagram.

Sursa: http://themighty.com/2015/10/woman-with-partial-paralysis-ignores-naysayers-becomes-aerial-acrobat/

Numele tau: Adresa de e-mail:
POVESTEA TINEREI PARALITICE CE FACE ACROBATII DE PERFORMANTA
Articol - POVESTEA TINEREI PARALITICE CE FACE ACROBATII DE PERFORMANTA
Lui Lauren Watson i s-a spus faptul cănbsp îi este imposibil să participe la acrobaţii aeriene deoarece ea este paralizată Însă ea nu a ascultat aces
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...