Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

PRINTUL SEVALETULUI, GHEORGHE ASTILEANU SI A INTALNIT PRINTESA

Publicat: / Actualizat: /
PRINTUL SEVALETULUI, GHEORGHE ASTILEANU SI A INTALNIT PRINTESA
'Afiș articol "PRINTUL SEVALETULUI, GHEORGHE ASTILEANU SI A INTALNIT PRINTESA"
Pictorul Gheorghe Aştilean şi-a descoperit jumătatea. Hair stilistul Laura Nan, dragoste fulgerătoare la prima vedere. Proaspat căsătoriţii au fost înco...
Publicat: / Actualizat:
5.949 vizionări
3
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “PRINTUL SEVALETULUI, GHEORGHE ASTILEANU SI A INTALNIT PRINTESA” — Pictorul Gheorghe Aştilean şi-a descoperit jumătatea. Hair stilistul Laura Nan, dragoste fulgerătoare la prima vedere. Proaspat căsătoriţii au fost înco...

trimite

Pictorul Gheorghe Aştilean şi-a descoperit jumătatea. Hair stilistul Laura Nan, dragoste fulgerătoare la prima vedere.

Proaspat căsătoriţii au fost înconjuraţi de prieteni şi au ieşit cu greu din clădirea Casino, buchetele de flori fiind cu greu transportate de către mireasă, doar cu mai multe ajutoare.

Pentru mulţi dintre cei prezenţi, surpriza a fost deosebită, deoarece nu-l ştiau pe pictor să aibă o relaţie serioasă. Mirele ni s-a destăinuit, spunând că aproape îşi pierduse speranţa că va fi altfel decât burlac, după accidentul cumplit din tinereţe, care l-a fixat în scaunul cu rotile.

S-au cunoscut pe o reţea de socializare, iar Laura a venit să-l cunoască personal de la Bucureşti. „Nu a mai plecat niciodată de la mine”, ne-a spus Aştilean. A renunţat la profesia sa, alegând să-i stea alături.

Luna de miere o vor petrece în Suedia, unde naşul, politicianul Rudolf Lukeniuk le va organiza căsătoria religioasă, în credinţa ortodoxă.

„E femeia pe care am visat-o toată viaţa. Este una dintre cele mai bune si renumite hair- stiliste din Bucuresti, dar care vrea sa renunţe la carieră, pentru a mă îngriji şi a mă susţine în toate proiectele mele. Ea va fi femeia putenică de langă mine”, a declarat Aştilean, fericit.

Gheorghe Aştilean este doctor în arte plastice, cu numeroase lucrări în expoziţii şi colecţii internaţionale. Accidentul din studenţie care l-a lăsat infirm l-a plasat în postura de luptător pentru persoanele cu dizabilităţi.

Printul sevaletului, pictorul Gheorghe Astileanu

Nu împlinise 20 de ani când destinul l-a așezat într-un scaun cu rotile, fapt ce nu   l-a oprit să studieze și să transpuna în artă existența sa. Din punct de vedere tehnic poate picta orice. Lucrările sale se află în mai multe colțuri ale lumii.


Personalitatile care l-au apreciat sunt foarte numeroase, dar aş vrea să amintesc câteva nume importante: Papa Ioan Paul II lea, Cardinalul Ratzinger (viitorul – Papă Benedict XVI, în prezent Papă Emerit), Patriarhul Daniel; Ionel Haiduc (Preşedintele Academiei Romane),  Francois Mitterand, Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu, Arpad Goncz ;Theodor Paleologu; , , Maia Morgenstern; Julio Iglesias, Gheorghe Zamfir, Gabi Szabö sau Nadia Comăneci.

Despre domnia sa, regretatul critic Mircea Toca spunea în "Enciclopedia artiştilor români contemporani", că “şi-a transformat viaţa în artă, înţelegând pictura ca motor al vieţii, vital şi viguros organ al strategiei sale de supravieţuire".

Picturile sale au făcut înconjurul lumii, şi pot fi admirate în muzee ca: Muzeul Vatican, Muzeul de Artă Modernă – MOMA New-York, Metropollitan New-York, Louvre sau Galeriile de artă din Care-Rives-Gauche.


S-a implicat şi în proiecte umanitare, donând sume importante pentru Biserici, cărţi pentru Basarabia, ajutoare pentru sinistraţi, fotolii rulante pentru persoanele cu dizabilităţi, opere de artă muzeelor, galeriilor de artă sau Bisericilor.

Pictorul Aștileanu afirmă: “Respir prin pictură, nu eu am ales arta ci arta m-a ales pe mine. Alergi o viaţă întreagă după titluri şi la un moment dat îţi dai seama că sunt inutile, îţi hrănesc orgoliul interior. Orgoliul nu îl poţi umple cu mărunțișuri. Dacă vrei să îl umpli, umple-l cu idei şi cu fapte”.

Numele tau: Adresa de e-mail:
PRINTUL SEVALETULUI, GHEORGHE ASTILEANU SI A INTALNIT PRINTESA
Articol - PRINTUL SEVALETULUI, GHEORGHE ASTILEANU SI A INTALNIT PRINTESA
Pictorul Gheorghe Aştilean şi-a descoperit jumătatea Hair stilistul Laura Nan dragoste fulgerătoare la prima vedere Proaspat căsătoriţii au fost înco
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...