Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

PROIECT INTEGRAT DE ASISTENTA SI FINANTARE A PERSOANELOR CU DEFICIENTE LOCOMOTORII SI VIZUALE

Publicat: / Actualizat: /
PROIECT INTEGRAT DE ASISTENTA SI FINANTARE A PERSOANELOR CU DEFICIENTE LOCOMOTORII SI VIZUALE
'Afiș articol "PROIECT INTEGRAT DE ASISTENTA SI FINANTARE A PERSOANELOR CU DEFICIENTE LOCOMOTORII SI VIZUALE"
Fundația Romȃna pentru Persoane cu Handicap Vizual “Prietenii Nevăzătorilor” anunță lansarea programului FinAccess, proiect integrat de asistență ș...
Publicat: / Actualizat:
4.306 vizionări
2
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “PROIECT INTEGRAT DE ASISTENTA SI FINANTARE A PERSOANELOR CU DEFICIENTE LOCOMOTORII SI VIZUALE” — Fundația Romȃna pentru Persoane cu Handicap Vizual “Prietenii Nevăzătorilor” anunță lansarea programului FinAccess, proiect integrat de asistență ș...

trimite

Fundația Romȃna pentru Persoane cu Handicap Vizual “Prietenii Nevăzătorilor” anunță lansarea programului FinAccess, proiect integrat de asistență și finanțare a persoanelor cu deficiențe locomotorii și vizuale în scopul achiziționării de proteze, orteze medicale, dispozitive de mers, echipamente și dispozitive asistive.

Programul cuprinde o serie de facilități și beneficii, dintre care enumerăm:
Credit  pentru achiziționarea de dispozitive/echipamente medicale și asistive între 1.000 lei  și  25.000 lei, acordat pe o perioadă de maxim 5 ani, în condiții de garanții și dobȃnzi personalizate în funcție de posibilitățile financiare ale clientului; Analiza în timp real a capacității de plată a solicitantului; Asistență la domiciliul clientului privind condițiile de achiziționare și de contractare a imprumutului, astfel incat, clientul să facă o singură deplasare la bancă pentru contractarea creditului și plata echipamentului achiziționat; Discount 5% față de prețurile standard, pentru echipamentele/dispozitivele medicale și asistive cumpărate de la furnizorii parteneri în programul FinAccess; Posibilitatea achiziționării în avans a echipamentelor/dispozitivelor care urmează să fie decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

Solicitanții programului FinAccess pot fi doar persoanele cu certificat de handicap pentru deficiențe locomotorii sau de vedere, care la data scadenței creditului să nu depășească 75 de ani, precum și părinții/tutorii minorilor cu certificat de handicap pentru astfel de dizabilități.

Programul FinAccess va fi posibil datorită suportului asigurat de către Banca Centrală Cooperatistă CREDITCOOP în București si în municipiile: Arad, Baia-Mare, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Oradea, Pitești, Ploiești și Timișoara, urmȃnd ca pȃnă la finele lunii aprilie 2017, tot cu sprijinul Băncii Centrale Cooperatiste CREDITCOOP și al celor peste 800 de unități operative ale băncilor cooperatiste afiliate CREDITCOOP, programul să devină operațional pe întreg teritoriul Romȃniei, atȃt în mediul urban, cȃt și rural.

Programul se derulează în parteneriat cu:
Banca Centrală Cooperatistă CREDITCOOP
ALTIX Vision Romania
BAUM Engineering
THERA NOVA Protezare

Parteneri media:

Consiliul Național al Dizabilității din Romania prin vehiculul online Observatorul.ro

Agerpres

Informații suplimentare se pot obține de pe site-ul Fundației Romane pentru Persoane cu Handicap Vizual: frphv.ro sau adresȃndu-vă pe email la adresa: office@frphv.ro
Persoanele interesate de achiziționarea echipamentelor medicale și asistive prin programul FinAccess,  se pot adresa începȃnd cu data de 4 iulie, de luni pȃnă vineri, între orele 9:00 – 17:00 la telefoanele: 072.861.5748; 072.518.3429; 073.558.1282.


1 recenzii (4 / 6)
Numele tau: Adresa de e-mail:
PROIECT INTEGRAT DE ASISTENTA SI FINANTARE A PERSOANELOR CU DEFICIENTE LOCOMOTORII SI VIZUALE
BANDULA ADALBERT
4/6
minciuni romanesti !!! asa am cumparat masina credit... aduca dobanda zero am castigat ! contract am facut... banii niciodata nu am vazut! Ratele am terminat de mult dobanda nu mi-a fost restituit! hartiile m-a costat 300 de lei. am mai ramas si cu pierdere! nu am incredere in nici o lege romaneasca!!
Articol - PROIECT INTEGRAT DE ASISTENTA SI FINANTARE A PERSOANELOR CU DEFICIENTE LOCOMOTORII SI VIZUALE
Fundația Romȃna pentru Persoane cu Handicap Vizual Prietenii Nevăzătorilor anunță lansarea programului FinAccess proiect integrat de asistență ș
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...