Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Despre oameni

Reusita copilului cu autism

Publicat: / Actualizat: /
Reusita copilului cu autism
'Afiș articol "Reusita copilului cu autism"
,,Un om în vârstă aproape că a dat peste căruciorul fiului meu. Imediat, persoana în cauză s-a aplecat asupra copilui, cerându-şi scuze şi totodată
Publicat: / Actualizat:
1.461 vizionări
1
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Reusita copilului cu autism” — ,,Un om în vârstă aproape că a dat peste căruciorul fiului meu. Imediat, persoana în cauză s-a aplecat asupra copilui, cerându-şi scuze şi totodată

trimite


,,Un om în vârstă aproape că a dat peste căruciorul fiului meu. Imediat, persoana în cauză s-a aplecat asupra copilui, cerându-şi scuze şi totodată şi-a întins mâna pentru a bate palma cu Justin, spunându-i ,,Salut, prietene!’’ Copilul s-a uitat la mâna intinsă si apoi şi-a întors capul. Omul s-a uitat la mine întrebător şi eu i-am răspuns: ,,El nu vorbeşte – are autism sever’’. Omul trist: ,,Îmi pare rău! Dumnezeu să vă binecuvinteze! Asta-i o tragedie !’’ şi a pleacat. Cuvintele bătrânului îmi răsunau în minte şi dintr-odată mă trezesc că vorbesc cu voce tare: ,,Copilul meu nu e o tragedie!’’.

Există unele aspecte ce privesc dizabilitatea copilului meu. Mă întristez mereu când mă gândesc că după ce nu voi mai fiu eu pe acest pământ, lui îi va fi greu fără părinții care îl iubesc, care-l hrănesc. Chiar dacă sunt conştientă  că vor exista persoane competente care să-l ajute, eu tot sunt îngrijorată ca orice mamă.

Acum nu regret prin ce am trecut pentru a-mi aduce copilul pe lume deoarece mă gândesc cu zâmbetul pe buze că el mi-a luat o parte din suflet pentru a merge mai departe. Visam ca el va merge la facultate, îşi va contrui o carieră de succes şi va avea un partener ideal pentru a fi fericit. Acum îmi dau seama că visele mele pe care nu le-am realizat nu sunt visele lui. Copilul trebuie lăsat să-şi trăiască propiul destin.

Copilul este cea mai mare realizare a vieții mele. El vrea să fie acasă, să se joace cu DvD player-ul şi nu are nevoie de visele mamei sale pentru a fi fericit. Fiul meu este inteligent, citeşte, face echitație, îşi iubeşte fratele mai mic. Adoră popcornul şi filmele, se duce la şcoală. Împărtăşeşte îmbrățişări tuturor cu bucurie şi bunătate.

În general, copiii cu autism sever sunt cu adevărat învingătorii vieții pentru că ei se bucură de fiecare moment al existenței. Aceştia sunt campionii!

Sursa: themighty.com - 2015 themighty.com - 2015

Numele tau: Adresa de e-mail:
Reusita copilului cu autism
Articol - Reusita copilului cu autism
Un om în vârstă aproape că a dat peste căruciorul fiului meu Imediat persoana în cauză s-a aplecat asupra copilui cerându-şi scuze şi totodată
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...