Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

SI NOI AVEM TALENT

Publicat: / Actualizat: /
SI NOI AVEM TALENT
'Afiș articol "SI NOI AVEM TALENT"
Un grup de doisprezece copii de la Scoala Gimnaziala Speciala pentru Deficienti de Vedere din Bucuresti, str.Austrului nr.33 va aparea vineri 29 aprilie la Pro ...
Publicat: / Actualizat:
1.518 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “SI NOI AVEM TALENT” — Un grup de doisprezece copii de la Scoala Gimnaziala Speciala pentru Deficienti de Vedere din Bucuresti, str.Austrului nr.33 va aparea vineri 29 aprilie la Pro ...

trimite

Un grup de doisprezece copii de la Scoala Gimnaziala Speciala pentru Deficienti de Vedere din Bucuresti, str.Austrului nr.33 va aparea vineri 29 aprilie la Pro Tv in cadrul emisiunii ”Romanii au talent”.

Proiectul a fost initiat in colaborare cu dl.Jean-Baptiste Odobestianu in urma cu 6 luni si consta in desfasurarea de ateliere de muzicoterapie si educatie non-formala prin folosirea instrumentelor de percutie.

Pe parcursul acestor ateliere, copiii au avut ocazia sa-si manifeste relatia speciala cu sunetele, calitatile deosebite (simt ritmic dezvoltat, coordonare, sincronizare, auz absolut), creativitate, originalitate, tehnici de percutie.

Toate acestea au condus la aprecierea unanima in cadrul concursului ”Romanii au talent” si calificarea in faza semifinalelor.

Doamna Director Cosmina Cazan ne spune ca ”este o onoare pentru Scoala Gimnaziala Speciala pentru Deficienti de Vedere reusita acestor copii in cadrul concursului ”Romanii au talent”, iar talentul acestora e rezultatul muncii unor oameni dedicati, a unor parinti responsabili pentru viitorul copiilor lor.

In acelasi timp, este si meritul copiilor pentru daruirea si pasiunea cu care traiesc fiecare clipa.

Va invitam sa-i urmariti si sa-i sustineti !

Numele tau: Adresa de e-mail:
SI NOI AVEM TALENT
Articol - SI NOI AVEM TALENT
Un grup de doisprezece copii de la Scoala Gimnaziala Speciala pentru Deficienti de Vedere din Bucuresti strAustrului nr33 va aparea vineri 29 aprilie la Pro
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...