Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Sport

SUZANNE HEXT, CAMPIOANA INTERNATIONALA INVINGE MITUL DIZABILITATII

Publicat: / Actualizat: /
SUZANNE HEXT, CAMPIOANA INTERNATIONALA INVINGE MITUL DIZABILITATII
'Afiș articol "SUZANNE HEXT, CAMPIOANA INTERNATIONALA INVINGE MITUL DIZABILITATII"
Suzanne Hext, din Gloucestershire, a fost pasionată de mic copil de echitație și la ora actuală este campioană de talie internațională, însă pȃnă să...
Publicat: / Actualizat:
1.422 vizionări
1
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “SUZANNE HEXT, CAMPIOANA INTERNATIONALA INVINGE MITUL DIZABILITATII” — Suzanne Hext, din Gloucestershire, a fost pasionată de mic copil de echitație și la ora actuală este campioană de talie internațională, însă pȃnă să...

trimite

Suzanne Hext, din Gloucestershire, a fost pasionată de mic copil de echitație și la ora actuală este campioană de talie internațională, însă pȃnă să ajungă în acest punct, ea a fost nevoită să se lupte cu dizabilitatea.

În spatele acestui succes ea a fost imobilizată în scaun rulant,  în urma unui teribil accident de echitație, în 2012. In timpul unei întreceri, a fost aruncată din șa și zdrobită de calul său, iar în urma accidentului a suferit ruperea oaselor de la nivelul spatelui și a umerilor, leziuni ce au lăsat-o paralizată la varsta de 23 de ani.

Medicii nu i-au dat nicio șansă de a merge din nou, de a se descurca singură, de a fi din nou o persoană activă, însă Suzanne Hext nu a renunțat la ideea de a se vindeca și de se urca din nou în șa.

Acum are 27 de ani și este din nou gata de competiții, după o recuperare incredibilă și de lungă durată cu opt operații suferite, kinetoterapie și fizioterapie cu stimulare. În 2014, la început, a fost greu deoarece a trecut de la scaunul rulant la cȃrje. A muncit mult pentru a-și recăpăta echilibrul în scopul visului ei, de a se urca din nou în șa.

,,După accidentul suferit am crezut că nimic nu va mai fi ca înainte pentru mine, parcă pământul se învȃrtea cu mine, dar cu ajutorul părinților, prietenilor care mi-au fost alături, am realizat că nu e totul pierdut, și din dorința de a fi independentă, de a fi din nou în șa pentru a participa în competiții, am avut puterea de a rezista la recuperare ce nu a fost deloc ușoară', a mărturisit Suzanne.

În momentul de față, ea se antrenează pentru Jocurile Paralimpice din 2020 și are speranța că va cȃștiga deoarece ,,dacă vrei ceva cu adevărat, reușești’’, a  mai adăugat Suzanne Hext.

Urmăriți clipul de dresaj al Suzannei Hext după vindecare în 2015!!!


Numele tau: Adresa de e-mail:
SUZANNE HEXT, CAMPIOANA INTERNATIONALA INVINGE MITUL DIZABILITATII
Articol - SUZANNE HEXT, CAMPIOANA INTERNATIONALA INVINGE MITUL DIZABILITATII
Suzanne Hext din Gloucestershire a fost pasionată de mic copil de echitație și la ora actuală este campioană de talie internațională însă pȃnă să
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...