Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Despre oameni

Si a tatuat numele bolii de care sufera

Publicat: / Actualizat: /
Si a tatuat numele bolii de care sufera
'Afiș articol "Si a tatuat numele bolii de care sufera"
Tiffany Posteraro suferă de vitiligo, și își dorește ca tu să iei la cunoștință acest lucru. Vitiligo este o boală care conduce la pierderea pigmentul...
Publicat: / Actualizat:
1.026 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Si a tatuat numele bolii de care sufera” — Tiffany Posteraro suferă de vitiligo, și își dorește ca tu să iei la cunoștință acest lucru. Vitiligo este o boală care conduce la pierderea pigmentul...

trimite


Tiffany Posteraro suferă de vitiligo, și își dorește ca tu să iei la cunoștință acest lucru.

Vitiligo este o boală care conduce la pierderea pigmentului în anumite zone ale corpului, potrivit Academiei Americane de Dermatologie. Poate afecta până și părul, și în general orice altă parte a corpului care are pigment. Nu se poate trata, însă nu este de natură contagioasă.

Tiffany, în vârstă de 24 de ani, din Boca Raton, Florida, a observat pentru prima dată pete mici albe pe genunchi, la vârsta de 7 ani, potrivit The Mirror. La 14 ani, după o căutare pe Google, a realizat că nu era singura în această situație. În ciuda acestei convingeri, a fost în continuare nevoită să suporte critici dure la școală.

Și-a petrecut ani întregi acoperindu-și pielea cu haine, machiaj și spray-uri bronzante.  Apoi a văzut-o pe Winnie Harlow, o participantă America’s Next Top Model, și nu s-a mai simțit parcă ceva mai puțin singură. 

În luna mai a acestui an, a dat peste o altă persoană care suferea de aceeiași boală, care i-a recomandat un grup de sprijin online, potrivit Daily Mail, lucru care a făcut-o să se simtă și mai ușurată.

Câteva săptămâni mai târziu și-a tatuat pe mână, chiar lângă niște pete albe mesajul “se numește vitiligo”(It’s called vitiligo)

“Mă săturasem de privirile insistente” a declarat ea pentru Daily Mail. “Vroiam doar să le spun, ‘hai, veniți și întrebați-mă despre ce este vorba.”

Tatuajul a ajutat-o pe Tiffany să facă față mult mai bine privirilor și de asemenea să-I educe pe cei din jurul său cu privire la boala de care suferă.Tot ea recunoaște că a învățat să-și accepte defectele și să le vadă ca parte a frumuseții sale. 

“Cred că sunt o persoană mult mai bună datorită bolii mele,” a declarat pentru Daily Mail. “Nu mă uit la o persoană pentru a-i observa defectele. Ce înseamnă defecte pentru o persoană, pentru alta pot reprezenta frumusețe.”

Sursa: themighty.com - 2015 themighty.com - 2015

Numele tau: Adresa de e-mail:
Si a tatuat numele bolii de care sufera
Articol - Si a tatuat numele bolii de care sufera
Tiffany Posteraro suferă de vitiligo și își dorește ca tu să iei la cunoștință acest lucru Vitiligo este o boală care conduce la pierderea pigmentul
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...