Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Despre oameni

Stoparea hartuirii prin educare

Publicat: / Actualizat: /
Stoparea hartuirii prin educare
'Afiș articol "Stoparea hartuirii prin educare"
Dragă “șmechere”, Pe când frecventam școala, obișnuiam să fiu hărțuit de persoane ca tine. Mă puteai vedea în colț, de multe ori ferindu-mă și ...
Publicat: / Actualizat:
806 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Stoparea hartuirii prin educare” — Dragă “șmechere”, Pe când frecventam școala, obișnuiam să fiu hărțuit de persoane ca tine. Mă puteai vedea în colț, de multe ori ferindu-mă și ...

trimite


Dragă “șmechere”,

Pe când frecventam școala, obișnuiam să fiu hărțuit de persoane ca tine. Mă puteai vedea în colț, de multe ori ferindu-mă și mă întrebai de ce eram acolo. În alte circumstanțe m-ai fi văzut având probleme de citire în public și m-ai fi tachinat în timp ce încercam să pronunț diverse cuvinte. Obișnuiai să te folosești de inabilitatea mea de a-ți înțelege sarcasmul pentru a-mi cauza probleme. Iar cel mai rău, m-ai făcut să mă simt ca un intrus când îmi doream mai mult decât orice să mă integrez.

Cuvintele pot răni oamenii. Fie că înțelegi sau nu impactul pe care îl au, încearcă să te pui în pielea persoanelor pe care le hărțuiești. Dacă ai făcut-o, ai stii că m-am luptat foarte mult ca și copil, iar mulți oameni o fac deseori- atât cei cu nevoi speciale, cât și cei clasificați ca “normali”. Unii oameni nu se pot apăra în fața hărțuitorilor.

Astăzi hărțuirea a încetat pentru mine, din fericire. Mi-am petrecut 15 ani dedicându-mă terapiei fizice ocupaționale și de limbaj, totul pentru a deveni adultul care a reușit să răzbească. Sunt speaker motivațional, călătoresc în jurul lumii împărtășindu-mi experiențele personale în materie de hărțuire, iar prin asta ajut la educarea oamenilor asupra efectelor devastatoare pe care le poate avea un astfel de comportament asupra celor din jurul nostru.

Vreau să împărtășesc această scrisoare cu tine cu speranța că se va întâmpla să o citești, și te vei gândi de două ori înainte să necăjești pe cineva care pare diferit într-un fel sau altul. Poate că nu se știe asta, dar 1 din 5 americani au o dizabilitate. Sper că vei putea ajunge să simți compasiune. Sper că de vei avea copii, să-I ajuți să priceapă efectele hărțuirii. Nu se întâmplă exclusiv în școală. Hărțuirea poate avea loc oriunde.

Cu ajutorul tău, putem distruge pica și intoleranța trăgând un semnal de alarmă, prin educare.

Și nu în ultimul rând, putem vedea oamenii pe care îi iubim, oameni ca mine, fiind acceptați pentru ceea ce sunt. Ce lume minunată ar fi.

Al tău prieten,

Kerry

Sursa: themighty.com - 2015

Numele tau: Adresa de e-mail:
Stoparea hartuirii prin educare
Articol - Stoparea hartuirii prin educare
Dragă șmechere Pe când frecventam școala obișnuiam să fiu hărțuit de persoane ca tine Mă puteai vedea în colț de multe ori ferindu-mă și
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...