Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

TALENTUL NU ARE DIZABILITATI

Publicat: / Actualizat: /
TALENTUL NU ARE DIZABILITATI
'Afiș articol "TALENTUL NU ARE DIZABILITATI"
De multe ori stai şi te întrebi: “De ce e viaţa aşa cruntă?”, “De ce mi se întâmplă asta?”, “De ce eu?” sau atunci când te loveşti de un m...
Publicat: / Actualizat:
919 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “TALENTUL NU ARE DIZABILITATI” — De multe ori stai şi te întrebi: “De ce e viaţa aşa cruntă?”, “De ce mi se întâmplă asta?”, “De ce eu?” sau atunci când te loveşti de un m...

trimite

De multe ori stai şi te întrebi: “De ce e viaţa aşa cruntă?”, “De ce mi se întâmplă asta?”, “De ce eu?” sau atunci când te loveşti de un mic obstacol al vieţii spui “Nu mai pot!”, “Renunţ!”, “Viaţa mea s-a terminat!”, “Nu mai am niciun rost pe acest pământ!”, aşa-i?

Persoanele cu dizabilităţi nu sunt aşa! Ele degajă o energie pozitivă cum rar întâlnim în jurul nostru, zâmbesc mereu, trăiesc fiecare clipă ca şi când ar fi ultima, se bucură de lucrurile mărunte pe care, uneori, noi nici nu le observăm alergând în goana după bani, faimă sau alte bunuri materiale.

,,Te-ai gândit vreodată ce este cel mai important în viaţă? Iţi spun eu. Iubirea! De cele mai multe ori nu realizezi, dar iubirea face minuni, iar când spun ,,iubire” mă refer la dragostea faţă de semenii tăi, faţă de natură, acel sentiment pe care-l poţi trăi şi dărui chiar şi printr-un zâmbet, îmbrăţişare sau, pur şi simplu, o privire caldă celor din jur. Iţi dă putere! Despre asta este vorba în acest spectacol. Mi-am dorit dintotdeauna ca oamenii să înţeleagă că viaţa este frumoasă şi că merită trăită aşa cum este! Indiferent de dizabilitatea pe care o au, aceşti minunaţi tineri sunt înzestraţi cu talente de care nici nu-ţi poţi imagina.”, spune Carmen Vasilescu, organizatorul acestui eveniment.

Respect, egalitate, viaţă, iubire, speranţă şi admiraţie e tot ceea ce vor să primească cei implicati în primul eveniment de acest gen din Craiova, un proiect dedicat persoanelor cu dizabilităţi care au talente.

Aşadar, vă invităm cu mare drag miercuri, 28 septembrie, ora 18.00, în ElectroPutere Parc, la un spectacol de excepţie unde veţi descoperi dans, muzică, teatru, modă şi multe alte talente ale persoanelor cu dizabilitţi, care te vor face să simţi o emoţie unică.

,,Vreau să mulţumesc din suflet celor de la Liceul Tehnologic Special “Beethoven”, Scoala Gimnazială Specială “Sf. Mina”, Asociaţia ,,Vasiliada”, ,,Vila Cristi” din Costineşti, Compania Teatrulescu, regizorului englez Philip Parr, designerului Florin Burescu, cel care va asigura o paradă de modă cu creaţiile sale, doamnei Ica Diaconu, managerul ElectroPutere Parc, Ramonei Drăgulescu, prezentatorul evenimentului, Primăriei Craiova şi tuturor celor implicati! Fără acesţia nu ar fi fost posibil ca acest vis să devină realitate!”,  a mai adăugat Carmen, care la rândul ei este o persoană cu dizabilităţi plină de entuziasm şi optimism.


Numele tau: Adresa de e-mail:
TALENTUL NU ARE DIZABILITATI
Articol - TALENTUL NU ARE DIZABILITATI
De multe ori stai şi te întrebi De ce e viaţa aşa cruntă De ce mi se întâmplă asta De ce eu sau atunci când te loveşti de un m
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...