Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

TREPTE CATRE NORMALITATE

Publicat: / Actualizat: /
TREPTE CATRE NORMALITATE
'Afiș articol "TREPTE CATRE NORMALITATE"
Asociația Mereu Împreună pentru Oameni organizează cea de-a doua acțiune de conștientizare și sensibilizare a societăţii cu privire la lipsa accesibili...
Publicat: / Actualizat:
1.792 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “TREPTE CATRE NORMALITATE” — Asociația Mereu Împreună pentru Oameni organizează cea de-a doua acțiune de conștientizare și sensibilizare a societăţii cu privire la lipsa accesibili...

trimite

Asociația Mereu Împreună pentru Oameni organizează cea de-a doua acțiune de conștientizare și sensibilizare a societăţii cu privire la lipsa accesibilizării. Evenimentul se va desfăşura în cadrul  proiectului “Trepte spre normalitate”, sâmbătă, 10 septembrie 2016, începând cu ora 14, în Parcul Tineretului, la intrarea dinspre Liceul Gheorghe Șincai. 

,,Prin acest eveniment ne propunem să facilităm accesul persoanelor cu nevoi speciale la informația culturală,  la activități recreative și sportive. La nivel național legislația anti-discriminare face prea puțin pentru a contribui la incluziunea persoanelor cu dizabilități în societate și de aceea ne-am propus să stimulăm interesul autorităților locale, în vederea montării cât mai multor rampe în instituțiile din România, dar mai ales, să oferim o șansă semenilor noștri de a-și aduce aportul în domeniul civil, politic, economic, social’’, a declarat Irina Văcărean, preşedinta “Asociației Mereu Împreună pentru Oameni.

Cu ajutorul donațiilor obținute din prima acțiune s-a montat prima rampă mobilă în luna aprilie 2016, în incinta Teatrului Național București.

Obiectivul acestei actiunii îl reprezintă strangerea de fonduri pentru achiziţionarea unei rampe ce va fi montată într-o instituție școlară de Ziua Mondială a Educației, celebrată anual pe 5 octombrie.
Numai împreună putem susține  dreptul la educaţie, drept de care toţi copiii din România trebuie să poată beneficia în mod real și egal.

Asociația  ,,Mereu Împreună pentru Oameni”, organizație nonprofit, s-a lansat în primăvara anului 2015, cu o competiție de billiard organizată în premieră, în România, pentru persoanele utilizatoare de scaun rulant.
Asociația  ,,Mereu Împreună pentru Oameni” se implică activ în domeniul caritabil.

Partener media: Consiliul Național al Dizabilității din România, prin vehiculul media observatorul.ro
Agerpress

Persoana de contact: PR AMIO: ALINA POPA
Telefon: 076.309.2511
E-mail:amio.romania@gmail.com...

Numele tau: Adresa de e-mail:
TREPTE CATRE NORMALITATE
Articol - TREPTE CATRE NORMALITATE
Asociația Mereu Împreună pentru Oameni organizează cea de-a doua acțiune de conștientizare și sensibilizare a societăţii cu privire la lipsa accesibili
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...