Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Stiinta

Urologia simpla

Publicat: / Actualizat: /
Urologia simpla
'Afiș articol "Urologia simpla"
Medical Express sustine activitatea medicilor urologi pentru ca impreuna sa gaseasca cea mai buna solutie pentru pacientii cu retentie si incontinenta urinara. ...
Publicat: / Actualizat:
924 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Urologia simpla” — Medical Express sustine activitatea medicilor urologi pentru ca impreuna sa gaseasca cea mai buna solutie pentru pacientii cu retentie si incontinenta urinara. ...

trimite

medicalexpress.ro... Medical Express sustine activitatea medicilor urologi pentru ca impreuna sa gaseasca cea mai buna solutie pentru pacientii cu retentie si incontinenta urinara.

In cadrul Simpozionului "medicalexpress.ro... Urologia simpla" care a avut loc ieri, 3 martie 2016, la Spitalul Judetean Bistrita, medicii urologi au avut oportunitatea sa faca schimb de experienta si sa cunoasca cele mai eficiente dispozitive medicale pentru pacienti.

La eveniment au participat aproximativ 70 de persoane: asistente si medici urologi, chirurgi, neurologi.

Discutiile s-au purtat pe baza temei: "medicalexpress.ro... Infectiile de tract urinar" - diagnostic, tratament, cazuistica - schimb de experiente intre cadrele medicale.

Medical Express a sustinut evenimentul prin: oferirea de materiale informative, mostre de cateter SpeediCath; prezentarea cateterului SpeediCath impartasind informatii despre caracteristicile acestuia, modalitatea de folosire si cazuri concrete in care poate fi folosit.

medicalexpress.ro... Cateterul SpeediCath este recunoscut pentru usurinta si rapiditatea cu care se foloseste. Este o solutie pentru a preveni infectiile de tract urinar. Sondele clasice folosite creeaza un mediu propice infectiilor de tract urinar si obliga pacientul sa urmeze tratament cu antibiotic.

Cateterul SpeediCath produs in Danemarca este deosebit deoarece nu necesita lubrifierea cu apa, ci este gata lubrifiat, de unde rezulta si rapiditatea cu care se poate cateteriza un pacient cu retentie urinara.

Pentru eliminarea riscurilor de leziuni uretrale sau infectii provocate de sonde, cateterul SpeediCath este un dispozitiv autolubrifiat ce ofera mai multa siguranta si mai mult confort decat dispozitivele clasice.


Pentru mai multe detalii accesati ">Medical Express!

Numele tau: Adresa de e-mail:
Urologia simpla
Articol - Urologia simpla
Medical Express sustine activitatea medicilor urologi pentru ca impreuna sa gaseasca cea mai buna solutie pentru pacientii cu retentie si incontinenta urinara
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...