Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Stiinta

VACCINUL UNIVERSAL DESCOPERIT IMPOTRIVA CANCERULUI

Publicat: / Actualizat: /
VACCINUL UNIVERSAL DESCOPERIT IMPOTRIVA CANCERULUI
'Afiș articol "VACCINUL UNIVERSAL DESCOPERIT IMPOTRIVA CANCERULUI"
Posibil, un pas mic pentru cercetare însă, un salt uriaș pentru omenire în luptă cu cancerul, în condițiile în care din cauza acestei boli incurabile mo...
Publicat: / Actualizat:
1.016 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “VACCINUL UNIVERSAL DESCOPERIT IMPOTRIVA CANCERULUI” — Posibil, un pas mic pentru cercetare însă, un salt uriaș pentru omenire în luptă cu cancerul, în condițiile în care din cauza acestei boli incurabile mo...

trimite

Posibil, un pas mic pentru cercetare însă, un salt uriaș pentru omenire în luptă cu cancerul, în condițiile în care din cauza acestei boli incurabile mor anual peste 18 milioane de pacienți din lumea întreagă.

O echipă de cercetători germani  de la Universitatea Gutenberg din Mainz au descoperit o metodă prin care se distrug celulele canceroase, și prin care ar putea deschide calea pentru elaborarea unui vaccin universal împotriva tuturor tipurilor de cancer.

Vaccinul universal e posibil să se realizeze în urma unei descoperiri  din domeniul geneticii asupra refacerii de legături între celulele imunitare  cu scopul distrugerii oricărui tip de cancer.

Practic, scopul cercetătorilor a fost de a stimula sistemul imunitar al pacientului, de a reuși să ,,învețe’’ celulele albe din sȃnge ale unei persoane cu cancer, să recunoască celulele bolnave și să le distrugă.

Cum e posibil?

Oamenii de știință au injectat substanță de ARD (acid ribonucleic), o moleculă de AND chimic  apropiată tumorii. Un lucru total nou deoarece au injectat ARD-ul care produce proteine, în loc să injecteze AND (proteine).

Rezultatul este unul pozitiv pentru că deja s-a testat ARD-ul la trei pacienți. Tehnica folosită ar lupta eficient împotriva tuturor tipurilor de cancer însă, e nevoie de o serie de teste clinice mai concrete pentru ca vaccinul să fie lansat.

Numele tau: Adresa de e-mail:
VACCINUL UNIVERSAL DESCOPERIT IMPOTRIVA CANCERULUI
Articol - VACCINUL UNIVERSAL DESCOPERIT IMPOTRIVA CANCERULUI
Posibil un pas mic pentru cercetare însă un salt uriaș pentru omenire în luptă cu cancerul în condițiile în care din cauza acestei boli incurabile mo
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...