Logo ♿ Observatorul Social

Articol de la Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei

A green inclusive community for all

/
A green inclusive community for all
Afiș articol "A green inclusive community for all"
O comunitate verde incluzivă pentru toți
Publicat: / Actualizat:
596 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “A green inclusive community for all” — O comunitate verde incluzivă pentru toți

trimite

O comunitate verde incluzivă pentru toți” este sloganul ales de partenerii proiectului ”Erasmus+  disABILITIES Beyond Limits - Empowering young women to build a better future”, proiect cofinantat de Uniunea Europeana, in cadrul Actiunii KA2, al carui beneficiar este Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei, in parteneriat cu ACE-ES Romania, CESUR Formacion Spania si NCDP Grecia.

O comunitate verde incluzivă pentru toți” este un slogan  pentru un proiect axat pe protecția mediului și incluziunea  tinerelor cu dizabilități.

Sloganul subliniază obiectivul de a crea o comunitate care este atât responsabilă față de mediu, cât și incluzivă pentru toți indivizii, inclusiv pentru cei cu dizabilități. Sloganul transmite un mesaj de unitate și scop comun și subliniază importanța de a face protecția mediului accesibilă și incluzivă pentru toată lumea.

Acest slogan subliniază, de asemenea, necesitatea de a promova un comportament conștient de a lucra împreună ca o comunitate, pentru a crea schimbări pozitive.

Iata cateva raspunsuri pentru  eliminarea barierelor din calea tinerelor cu dizabilitati în cercurile de sprijin:

     Accesibilitate: Trebuie sa ne asiguram că toate barierele fizice, de comunicare și bazate pe tehnologie sunt îndepărtate pentru ca toți sa participe pe deplin la cercul de sprijin. Aceasta include furnizarea de funcții de accesibilitate, cum ar fi rampe, ajutoare audio și vizuale și metode alternative de comunicare.

     Instruire de conștientizare: Trebuie sa oferim formare și educație pentru participanți și facilitatori cu privire la conștientizarea incluziunii tinerelor cu dizabilitati. Acest lucru ajuta la promovarea înțelegerii și empatiei pentru persoanele cu dizabilități și la eliminarea barierelor de ignoranță și prejudecăți.

     Programare flexibilă: Va trebui sa oferim opțiuni de programare  flexibile pentru a se adapta nevoilor și programelor tuturor participanților, inclusiv celor cu dizabilități. Acest lucru ajuta la eliminarea barierelor în calea participării cauzate de constrângeri de timp sau de probleme de transport.

     Colaborare și parteneriat: Vom lucra cu organizații locale și grupuri comunitare care deservesc  tinerele cu dizabilități pentru a identifica și elimina barierele din calea participării. Aceasta poate include parteneriatul cu organizații pentru a oferi transport sau alte servicii de asistență.

     Comunicare incluzivă:Incurajam utilizarea comunicării și a limbajului incluziv și furnizam servicii de interpretare și traducere după cum este necesar. Acest lucru ajuta la eliminarea barierelor în calea comunicării și la asigurarea faptului că toți participanții vor participa pe deplin la discuții.

     Servicii de asistență: Vom monitoriza îngrijirea personală sau asistența pentru mobilitate, pentru a ne asigura că toți participanții pot fi prezenti la cercul de sprijin. Acest lucru ajuta la eliminarea barierelor cauzate de limitările fizice sau de alte nevoi de sprijin.

Numele tau: Adresa de e-mail:
A green inclusive community for all
Articol Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei - A green inclusive community for all
O comunitate verde incluzivă pentru toți
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...