Logo ♿ Observatorul Social

Articol de la Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei

Analiza de IMPACT Erasmus plus Disabilities beyond limits FAR

/
Analiza de IMPACT Erasmus plus Disabilities beyond limits FAR
Afiș articol "Analiza de IMPACT Erasmus plus Disabilities beyond limits FAR"
Constatări și acțiuni specifice privind exploatarea, durabilitatea și impactul proiectului "Disabilities Beyond Limits"
Publicat: / Actualizat:
1.186 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Analiza de IMPACT Erasmus plus Disabilities beyond limits FAR” — Constatări și acțiuni specifice privind exploatarea, durabilitatea și impactul proiectului "Disabilities Beyond Limits"

trimite

Raport de Impact al Proiectului ERASMUS+ "Empowering Young Women with Disabilities through Inclusive Learning Environments" – Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei

 1. Experți și Voluntari FAR:

 2. Demonstrație de Abilități Organizaționale Puternice: FAR a excelat în implementarea și monitorizarea eficientă a proiectului, producând produse intelectuale complexe.
 3. Interacțiune Eficientă cu Tinerii cu Dizabilități: Organizația a manifestat abilități excelente în lucrul cu tinerii cu dizabilități.
 4. Dezvoltarea Competențelor: FAR a contribuit la dezvoltarea competențelor experților și voluntarilor în activitățile de tineret.
 5. Adaptabilitate: Organizația a reușit să răspundă prompt la diverse situații, adaptându-se la nevoile în schimbare.
 6. Impactul FAR în Ansamblu:

 7. Capacitate Organizatorică: FAR a demonstrat o capacitate organizatorică remarcabilă în lucrul eficient cu tinerii cu dizabilități și alți experți.
 8. Dezvoltarea de Instrumente Inovatoare: Organizația a contribuit la dezvoltarea unor instrumente și metode inovatoare pentru a răspunde nevoilor diverse ale publicului țintă.
 9. Implementarea Pedagogiilor Moderne: FAR a participat la implementarea unor pedagogii moderne, inclusiv Cercuri de Sprijin pentru Incluziune, Portofoliul Virtual de Colaborare și „DIZABILITIES Civic LAB”.
 10. Cooperare Consolidată: Organizația a consolidat cooperarea cu organizațiile românești și europene în cadrul proiectului.
 11. Adaptabilitate la Tendințe Viitoare: FAR a demonstrat o adaptabilitate sporită la tendințele și provocările viitoare legate de incluziune și diversitate.
 12. Grup Țintă și Beneficiari:

 13. Feedback Pozitiv: Participanții au oferit feedback pozitiv cu privire la eficacitatea produselor FAR în îmbunătățirea incluziunii și sprijinirea tinerilor cu dizabilități.
 14. Disponibilitate pentru Partajarea Experiențelor: Tinerii cu dizabilități au demonstrat disponibilitatea de a-și împărtăși experiențele cu alte ONG-uri și autorități publice.
 15. Revizuirea Truselor de Instrumente: Proiectul a condus la revizuirea truselor de instrumente pentru tineri și comunități vulnerabile de către experți care lucrează cu tinerii.

Analiza de Impact a Proiectului "DIZABILITĂȚI Dincolo de Limite!": Proiectul și-a atins cu succes obiectivele și a generat impacturi pozitive semnificative asupra diferitelor părți interesate. Principalele constatări includ:

 • Practicieni: Proiectul a determinat schimbări de atitudine și comportament în rândul practicienților, încurajând o abordare mai inclusivă.
 • Femeile Tinere cu Dizabilități: Participanții YWwD au experimentat o creștere a încrederii și a implicării sociale.
 • Organizații Partenere: Organizațiile partenere au asistat la schimbări pozitive în cultura lor organizațională, adoptând practici mai incluzive.
 • Percepția Comunității: Percepția comunității despre YWwD a suferit o transformare pozitivă.
 • Rezultatul Final: Proiectul a avut un impact semnificativ și pozitiv, încurajând incluziunea, împuternicirea și percepțiile pozitive ale comunității despre YWwD. Feedback-ul primit de la participanți și părți interesate confirmă succesul proiectului.


  1 recenzii (6 / 6)
  Numele tau: Adresa de e-mail:
  Analiza de IMPACT Erasmus plus Disabilities beyond limits FAR
  Articol Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei - Analiza de IMPACT Erasmus plus Disabilities beyond limits FAR
  Constatări și acțiuni specifice privind exploatarea durabilitatea și impactul proiectului Disabilities Beyond Limits
  Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

  observatorul  .RO 

  Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
  Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
  telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

  DESPRE

  ...

  ASISTENȚĂ

  ...

  LEGAL

  ...