Logo ♿ Observatorul Social
Organizezi un eveniment? Click aici pentru a solicita oferta de la toate locatiile!

Articol din categoria Utile

Angel Giuffria, actrita bionica

Publicat: / Actualizat: /
Angel Giuffria, actrita bionica
'Afiș articol "Angel Giuffria, actrita bionica"
Angel Giuffria explica cum tehnologia i- a schimbat viata.
Publicat: / Actualizat:
1.545 vizionări
1
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Angel Giuffria, actrita bionica” — Angel Giuffria explica cum tehnologia i- a schimbat viata.

trimite

Autor: Lavinia Elena Niculicea


,,Tehnologia este uimitoare, nu-i aşa? “

,,Angel Giuffria s-a născut fără braţe. Ea foloseşte proteze de la vârsta de patru luni. Cel mai uimitor lucru la această femeie este personalitatea ei. Ea este veselă şi fericită în ciuda faptul că are un handicap fizic. Mulţi dintre noi o cunosc datorită rolului pe care ea l-a jucat în filmul „The Hunger Games“. Angel Giuffria este un cyborg în viaţa reală şi o actriţă bionică. Ea şi-a petrecut timpul cu Grant Imahara, care este un pasionat de robotică pentru a discuta despre tehnologia viitorului şi despre modul în care aceasta i-a schimbat viaţa într-un mod pozitiv”, menţionează cei de la Daily Hunt.

Angel a încercat diferite braţe bionice, dar toate au dezamăgit-o. S-a simţit frustrată, dar a continuat să poarte această proteză în fiecare zi, deoarece aceasta cel puţin îi oferea sprijinul de care avea nevoie pentru a-şi îndeplini sarcinile zilnice.

Angel şi-a dorit întotdeauna să devină actriţă, dar handicapul (aşa cum îl percep oamenii) a  descurajat-o. De curând ea a primit un braţ bionic, care i-a oferit încredere. Treptat, ea a trecut peste toate şi a continuat să profite de această şansă, jucând în filmul „The Hunger Games“ (Jocurile foamei). După aceea, ea a călătorit pe tot globul pentru a vorbi despre progresele înregistrate în tehnologie.


YouTube video
Bebionic 3 este cel mai avansat braţ artificial, care i-a schimbat viaţa actriţei. Braţul protetic este conectat direct la creier şi trebuie să fie încărcat înainte de a-l utiliza.

Potrivit lui Angel, tehnologia a jucat un rol important în viaţa ei şi din acest motiv ei îi place  să promovează această tehnologie.

Angel a devenit o sursă de inspiraţie pentru toţi cei care au probleme cu membrele şi pentru toate acele persoane care au un handicap fizic.

Angel şi Grant Imahara au discutat despre unele tehnologii noi pe platourile de filmare ale serialului de televiziune White Rabbit Project. Ea i-a arătat lui Grant proteza şi modul în care ea o foloseşte. Braţul este făcut din metal, plastic şi cauciuc, ceea ce face ca el să fie uşor de folosit şi confortabil. Are cinci motoare în interiorul palmei, ceea ce o ajută să poată mişca mâna, să prinde lucrurile într-un mod coordonat şi firesc.

Angel şi-a arătat abilităţile la tir cu arcul, iar ea este a naibii de bună la asta. Întreaga discuţie a fost fantastică şi plină de inspiraţie.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Angel Giuffria, actrita bionica
Articol - Angel Giuffria, actrita bionica
Angel Giuffria explica cum tehnologia i- a schimbat viata
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...