Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

Ascultati Ruleta Civica si o sa radeti in hohote

Publicat: / Actualizat: /
Ascultati Ruleta Civica si o sa radeti in hohote
'Afiș articol "Ascultati Ruleta Civica si o sa radeti in hohote"
Va invitam sa radem in hohote ascultand peripetii hazlii traite de colegii nostri cu dizabilitati si bancuri ce au ca tema sfera dizabilitatii, miercuri, 31 mai, in intervalul orar 20 - 22.
Publicat: / Actualizat:
1.519 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Ascultati Ruleta Civica si o sa radeti in hohote” — Va invitam sa radem in hohote ascultand peripetii hazlii traite de colegii nostri cu dizabilitati si bancuri ce au ca tema sfera dizabilitatii, miercuri, 31 mai, in intervalul orar 20 - 22.

trimite

Ați simțit vreodată că viața voastră se derulează ca într-un film cu Stan și Bran? Că încercând să faceți unele lucruri cât mai bine, sfârșiți prin a-l depăși pe Mr. Bean? Că puteți fi cu ușurintă un personaj din cele mai comice bancuri?

Râsul este o formă a comunicării și, plecând de la această afirmație, vă invităm sa râdem în hohote ascultând peripeții hazlii trăite de colegii noștri cu dizabilități și bancuri ce au ca temă sfera dizabilității.

Realizatorul emisiunii “Ruleta civică”, Valeriu Borșan și corealizatorul Elena Năstase vă propun să-l cunoașteți de bloggerul Sorin Țața Ilie, un tânăr nevăzător ale cărui articole sunt virale pe net. Emisiunea se va derula miercuri, 31 mai 2017, în intervalul orar 20 – 22, la radio Observatorul social.

Ca să vă convingem să veniți alături de noi, redăm numai o istorisire a lui Sorin Țața Ilie cu mențiunea că în emisiune, printre altele, ne va povesti cum s-a rătăcit într-un aeroport dintr-o țară europeană și cum a reușit să nu rateze zborul:

Long story short, o zi nasoală. Trebuia să ajung la parlament, pantofii mă strângeau, nu aveam zahăr pentru cafea, Marte era retrograd ETC ETC.
Plec de la birou — partea care îmi place cel mai mult de la locul meu de muncă, şi în maşină realizez că nu am cardul.

Şi dăi, şi caută şi scotoceşte şi întoarce şi răsuceşte şi bagă şi scoate şi înşurubează şi desfermoarează şi dezcapsăcifică. Nimic.

Mână pe telefon, o sun pe colega mea:
Eu: Bună L. Poţi să mă ajuţi cu ceva te rog?
L: Bună Sorin. Sigur, ia zi.
Eu: Mi-am pierdut cardul. Poţi să te uiţi te rog dacă a căzut prin birou, sau prin celălalt birou, sau pe unde m-am plimbat eu azi? (Nota autorului: toată clădirea)
L: Sigur că da.
Eu: Mulţumesc mult.

Închid telefonul. Blochez ecranul. Dau să-l bag în geacă, când mi se vârvâie în mână.
Mesaj de la iubita mea:
„Ţi-ai pierdut cardul…”
#WTF şi #CPLM? Stai aşa, dar ea de unde ştie?

Îţi jur că m-am tripat. Mi-a dat cu naşpa şi cu virgulă. Aveam faze dintr-alea în căp’ţână gen: „Frate, sunt urmărit. Mi se ascultă telefonul. sunt filmat, urmărit, Iluminati, Bilderberg, Gorilienii, hedonişti. Opreşte maşina. Mă sinucid. Viaţa mea este un calvar, trebuie să ies de sub greul bocanc de fier al controlului”! (Îmi place asta cu bocancul, o să o zic cândva).
Bro, deci mi-am tras pe mine armura de război. M-am înarmat cu replici dure. Mi-am ucis sentimentele. Mi-am înfăşurat spini în jurul cuvintelor şi eram gata de ucis. Cu sânge rece. Fără regrete.

Cu degete ferme am tastat replica ucigătoare care urma să facă ravagii şi să distrugă încrederea de sine a inamicului:
Ea: „Ţi-ai pierdut cardul…”
Eu: „Da…”

(2 minute de linişte şi de puls 183,71)

Ea: „L-a găsit vecina în faţa blocului. Era lângă bancă”.


Puteți asculta emisiunea aici…


Numele tau: Adresa de e-mail:
Ascultati Ruleta Civica si o sa radeti in hohote
Articol - Ascultati Ruleta Civica si o sa radeti in hohote
Va invitam sa radem in hohote ascultand peripetii hazlii traite de colegii nostri cu dizabilitati si bancuri ce au ca tema sfera dizabilitatii miercuri 31 mai in intervalul orar 20 - 22
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...