Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

Bilete de tratament balnear pentru anul 2017

Publicat: / Actualizat: /
Bilete de tratament balnear pentru anul 2017
Afiș articol "Bilete de tratament balnear pentru anul 2017"
Pentru anul in curs, in unitatile de tratament balnear ale Casei Nationale de Pensii Publice se asigura un numar de 56 394 de locuri.
Publicat: / Actualizat:
3.361 vizionări
2
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Bilete de tratament balnear pentru anul 2017” — Pentru anul in curs, in unitatile de tratament balnear ale Casei Nationale de Pensii Publice se asigura un numar de 56 394 de locuri.

trimite

Guvernul a stabilit astăzi, prin Hotarâre de Guvern, atât numărul biletelor de tratament balnear acordate prin unitățile de tratament balnear care aparțin Casei Naționale de Pensii Publice, pentru anul 2017, cât și faptul că, pe lângă acestea, se vor contracta locuri la tratament balnear și cu alți operatori economici interesați. De asemenea, actul normativ reglementează modul de acordare, distribuire și decontare a acestora.

Astfel, pentru anul în curs, în unitățile de tratament balnear ale Casei Naționale de Pensii Publice se asigură un număr de 56.394 de locuri.

Biletele de tratament pentru pensionari și asigurații sistemului public de pensii sunt finanțate din bugetul asigurărilor sociale de stat. Locurile vor fi repartizate pe maximum 18 serii de trimitere, cu o durată de 16 zile. Prețul biletului de tratament balnear include tariful pentru cazare, masă și 12 zile de tratament.

La numărul de bilete de tratament acordate prin unitățile de tratament balnear ale Casei Naționale de Pensii Publice se adaugă numărul de locuri la tratament balnear ce urmează să fie contractate cu alți operatori economici interesați, în limita sumelor prevăzute în bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2017. Cu această destinație, în bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2017 au fost alocate peste 319 milioane de lei.

Numărul total de locuri la tratament balnear se va stabili în urma finalizării procedurii de achiziție, respectiv după atribuirea contractelor, în funcție de prețurile ofertate pe bilet de operatorii economici interesați.Numărul biletelor de tratament balnear care se acordă gratuit categoriilor de persoane beneficiare ale prevederilor unor legi speciale cu caracter reparatoriu se stabilește prin aplicarea unei cote de maximum 15% din totalul numărului de bilete. Persoanele îndreptățite pot beneficia de un singur bilet de tratament în perioada unui an calendaristic.

Casa Națională de Pensii Publice distribuie biletele de tratament balnear prin casele teritoriale de pensii și decontează costul acestora din fondurile aprobate prin Legea Bugetului Asigurărilor Sociale de Stat pe anul 2017.

În anul 2016 a fost asigurat un număr de 59.641 de biletele de tratament balnear prin unitățile de tratament balnear ale Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP) și s-au contractat, în total, 234.880 de bilete de tratament balnear.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Bilete de tratament balnear pentru anul 2017
Articol - Bilete de tratament balnear pentru anul 2017
Pentru anul in curs in unitatile de tratament balnear ale Casei Nationale de Pensii Publice se asigura un numar de 56 394 de locuri
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...