Logo ♿ Observatorul Social

Articol de la Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei

Canan Zeytinci sau Elena Mantu

/
Canan Zeytinci sau Elena Mantu
'Afiș articol "Canan Zeytinci sau Elena Mantu"
Elena Mantu, cunoscută și sub numele de Canan Zeytinci, este o femeie ale cărei experiențe de viață și transformare personală au inspirat și continuă să inspire mulți oameni. Născută în România și crescută într-un mediu în care a trebuit ...
Publicat: / Actualizat:
301 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Canan Zeytinci sau Elena Mantu” — Elena Mantu, cunoscută și sub numele de Canan Zeytinci, este o femeie ale cărei experiențe de viață și transformare personală au inspirat și continuă să inspire mulți oameni. Născută în România și crescută într-un mediu în care a trebuit ...

trimite

Elena Mantu, cunoscută și sub numele de Canan Zeytinci, este o femeie ale cărei experiențe de viață și transformare personală au inspirat și continuă să inspire mulți oameni. Născută în România și crescută într-un mediu în care a trebuit să se confrunte cu numeroase adversități, Elena a găsit puterea să-și urmeze propriul drum în ciuda tuturor obstacolelor.

La vârsta de 19 ani, Elena s-a căsătorit cu un turc din Konya și a venit în Turcia, lăsând în urmă tot ceea ce cunoștea. Această căsătorie, deși aranjată, a fost o decizie curajoasă pentru Elena, care a trebuit să facă față opoziției și scepticismului din partea rudelor soțului ei.

Sub influența vieții islamice a socrului ei, Elena a adoptat islamul și a devenit musulmană, preluând numele Canan Zeytinci. Cu toate acestea, drumul către această transformare nu a fost ușor, iar Elena a simțit nevoia să împărtășească experiențele sale și să abordeze subiectul bigotismului și al intoleranței religioase în cartea sa, "Cum poate un creștin să nu fie convertit în musulman".

În această carte, Elena, sub pseudonimul Canan Zeytinci, prezintă durerea și lupta pe care le-a trăit în timpul procesului său de convertire și în relația cu familia soțului ei. Ea condamnă ferm ideea de a forța pe cineva să-și schimbe credința și subliniază importanța libertății individuale în alegerea și trăirea credinței religioase.

Elena, acum Canan, este un exemplu viu al puterii de transformare și rezilienței umane. Experiențele sale și mesajul său puternic ne amintesc de importanța compasiunii, toleranței și respectului reciproc în societatea noastră diversă și complexă.

Prin cartea sa și aparițiile publice, Elena Mantu/Canan Zeytinci își împărtășește învățămintele și încurajează oamenii să trăiască cu autenticitate și să-și urmeze propriile convingeri, în ciuda presiunilor sociale sau familiale.

Elena/Canan ne amintește că, în cele din urmă, ceea ce contează cu adevărat este capacitatea noastră de a iubi și a ne respecta unii pe alții, indiferent de credința religioasă sau de origine.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Canan Zeytinci sau Elena Mantu
Articol Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei - Canan Zeytinci sau Elena Mantu
Elena Mantu cunoscută și sub numele de Canan Zeytinci este o femeie ale cărei experiențe de viață și transformare personală au inspirat și continuă să inspire mulți oameni Născută în România și crescută într-un mediu în care a trebuit
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...