Logo ♿ Observatorul Social
Organizezi un eveniment? Click aici pentru a solicita oferta de la toate locatiile!

Articol din categoria Social

Cantina Sociala Crangasi, un ultim refugiu in fata deznadejdii

Publicat: / Actualizat: /
Cantina Sociala Crangasi, un ultim refugiu in fata deznadejdii
Afiș articol "Cantina Sociala Crangasi, un ultim refugiu in fata deznadejdii"
O scrisoare simpla, dar emotionanta, scrisa de unul dintre oamenii in slujba carora isi desfasoara activitatea DGASPC Sector 6.
Publicat: / Actualizat:
997 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Cantina Sociala Crangasi, un ultim refugiu in fata deznadejdii” — O scrisoare simpla, dar emotionanta, scrisa de unul dintre oamenii in slujba carora isi desfasoara activitatea DGASPC Sector 6.

trimite

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 (DGASPC) oferă publicului o scrisoare simplă, dar emoționantă, ajunsă cu câteva zile în urmă la secretariatul acesteia. Angajații DGASPC Sector 6 menționează că cel care i s-a adresat pe calea cuvintelor scrise este unul dintre oamenii în slujba cărora își desfășoară activitatea de zi cu zi.

“Menționez că am fost beneficiarul serviciilor dvs. în perioada ianuarie 2016 — martie 2017”, precizează domnul S. G. chiar la începutul scrisorii, “timp în care am traversat o perioadă foarte grea, pricinuită de pierderea mamei mele, întâmpinând și mari dificultăți financiare.”

Este și concluzia la care au ajuns asistenții sociali ai DGASPC Sector 6 când au analizat situația socio-economică și familială a domnului G., de profesie inginer, în urma solicitării acestuia de a beneficia de o masă caldă zilnic, în cadrul Cantinei Crângași.

Serviciile de tip cantină socială funcționează de mai mulți ani în comunitatea DGASPC Sector 6, având menirea de a răspunde nevoilor urgente ale unor oameni aflați la limita de jos a sărăciei, care nu își mai pot asigura prin mijloace proprii hrana de zi cu zi. Cantinele sociale din Sectorul 6 asigură zinic o masă caldă pentru un număr de 800 de persoane defavorizate.

“Serviciile oferite de cantina Crângași, respectiv servirea unei mese calde pe zi și suplimentul alimentar de weekend, mi-au fost de un real folos, fiindu-mi în unele zile chiar vitale, ele făcând diferența între foame și deznădejde”, mărturisește domnul G. în scrisoarea sa.
 
Și pentru că a oferi nu înseamnă nimic dacă nu o faci cum se cuvine, domnul G, acum ieșit din situația dificilă și stăpân pe propriul destin, îi amintește în scrisoare pe toți cei care “prin activitatea zilnică competentă, plină de abnegație și profesionalism, au asigurat și sunt convins că vor asigura și pe viitor bunul mers al acestei instituții, atât de utile oamenilor aflați în dificultate”.

Tot domnia sa menționează că “mâncarea este foarte bună, gustoasă, îngrijit și atent preparată, cadrul de servire este curat și îngrijit, paharele curate, grupurile sanitare curate și funcționale — un exemplu de urmat și de alte cantine de pe tot teritoriul țării”.

A aduce laude este un lucru atât de rar în prezent încât domnul G. se simte obligat să precizeze “în mod expres” că această scrisoare “nu este inventată sau redactată de către angajați, eu fiind o persoană reală”.

DGASPC Sector 6 mulțumește domnului G. pentru gestul binevenit de apreciere, îi dorește un viitor fericit și își ia îngăduința de a încheia cu propriile sale cuvinte, adresate tuturor: “Mii de mulțumiri și Domnul să vă binecuvânteze pe toți!”

Numele tau: Adresa de e-mail:
Cantina Sociala Crangasi, un ultim refugiu in fata deznadejdii
Articol - Cantina Sociala Crangasi, un ultim refugiu in fata deznadejdii
O scrisoare simpla dar emotionanta scrisa de unul dintre oamenii in slujba carora isi desfasoara activitatea DGASPC Sector 6
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...