Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Sport

Ce nu stim despre Henrik Larsson

Publicat: / Actualizat: /
Ce nu stim despre Henrik Larsson
Afiș articol "Ce nu stim despre Henrik Larsson"
Nu ma astept sa castig turneul, dar ma astept sa castig meciuri si sa-mi imbunatatesc jocul impotriva unora dintre cei mai buni jucatori din lume.
Publicat: / Actualizat:
1.952 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Ce nu stim despre Henrik Larsson” — Nu ma astept sa castig turneul, dar ma astept sa castig meciuri si sa-mi imbunatatesc jocul impotriva unora dintre cei mai buni jucatori din lume.

trimite

Autor: Lavinia Elena Niculicea

Multiplul campion mondial de biliard Henrik Larsson a semnat un parteneriat cu cei de la Autoadapt în 2015. Ei i-au susţinut parcursul de la Campionatul European de la Val do Lobo, Portugalia.

,,9-Ball se potriveşte mai bine stilului meu de joc decât cele două discipline, 8-Ball şi respectiv, 10-Ball. În 8-Ball şi 10-Ball trebuie să-ţi faci cunoscute intenţiile. Acest lucru te obligă să joci un joc mai conservator. În 9-Ball, nu trebuie să spui ce ai de gând să faci. Acest lucru înseamnă că pot avea un plan A, B şi C pentru fiecare lovitură, care-mi permite să joc ceea ce numesc un joc de atac şi să creez un flux în joc, aşa cum într-adevăr îmi place. Am şi muşchii necesari pentru unele dintre cele mai dificile lovituri din disciplina 9-Ball“, explică Larsson pentru Autoadapt.

„În anii '90 mi-a fost mai uşor să câştig o medalie de aur, menţionează Henrik Larsson. Tehnica mea şi înţelegerea jocului erau mai bune decât ale competitorilor mei. Astăzi, mulţi dintre jucători au învăţat de la mine şi chiar dacă cel mai bun joc al meu este mai bun decât cel mai bun joc al lor, jocul meu cel mai prost nu e mai bun ca al lor.

„Concurând împotriva jucătorilor stabili este departe de a juca în condiţii egale. Aşa că nu mă aştept să câştig turneul, dar mă aştept să câştig meciuri şi să-mi îmbunătăţesc jocul împotriva unora dintre cei mai buni jucători din lume. Din acest an, Campionatele europene vor fi un nou punct de plecare pentru mine. Anul viitor, voi dobori toate recordurile.

Henrik Larsson s-a născut pe 16 noiembrie 1971. Locuieşte în oraşul, Malmo, Suedia. Este campion modial în competiţiile de 8-Balls şi de 20 de ori campion al Suediei.
    
Câteva lucruri despre el:
Henrik Larsson s-a născut pe 16 noiembrie 1971. Locuieşte în oraşul, Malmo, Suedia. Este campion modial în competiţiile de 8-Balls şi de 20 de ori campion al Suediei.

Cântă la chitară şi pian. Este tatăl a doi copii, Bianca și Amadeus, de care e tare mândru.
Îi plac jocuri logice, prin urmare este membru Mensa. De asemenea, îi plac filmele şi serialele care au ca temă lucrurile trăsnite.
El mărturiseşte că este total lipsit de simţul direcţiei şi preferă un stil de joc foarte ofensiv.Numele tau: Adresa de e-mail:
Ce nu stim despre Henrik Larsson
Articol - Ce nu stim despre Henrik Larsson
Nu ma astept sa castig turneul dar ma astept sa castig meciuri si sa-mi imbunatatesc jocul impotriva unora dintre cei mai buni jucatori din lume
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...