Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Sport

Ciucanul Robert Tamirjan, vicecampion european la WinterTriathlon

Publicat: / Actualizat: /
Ciucanul Robert Tamirjan, vicecampion european la WinterTriathlon
'Afiș articol "Ciucanul Robert Tamirjan, vicecampion european la WinterTriathlon"
Campion european in 2016 la Targu Mures la cross duathlon, probe alergare si mountainbike, Robert Tamirjan a fost clasat anul trecut pe locul 6 la mondialele de Duathlon.
Publicat: / Actualizat:
2.648 vizionări
1
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Ciucanul Robert Tamirjan, vicecampion european la WinterTriathlon” — Campion european in 2016 la Targu Mures la cross duathlon, probe alergare si mountainbike, Robert Tamirjan a fost clasat anul trecut pe locul 6 la mondialele de Duathlon.

trimite

Ciucanul Robert Tămîrjan a obținut zilele trecute medalia de argint la Campionatul European de triatlon de iarnă de la Otepää (Estonia) la categoria PT4 — paratriatlon (persoane cu dizabilități).

"Am început în decembrie pregătirea specifică pentru competiția din Estonia după un program personalizat făcut de francezul Florent Horeau de la Tușnad Cycling. Mă bucură această medalie, sincer abordez orice cursă cu gândul doar la podium. Triatlonul de iarnă este încă o disciplină la început de drum în România, dar cu astfel de rezultate pe plan internațional putem atrage mai mulți tineri către acest sport minunat. Următorul meu obiectiv este o medalie la un Campionat Mondial", a declarat Robert Tămîrjan, transferat la Tușnad Cycling Team de Eduard Novak, unicul campion paralimpic din istoria României.

Component al Tușnad Cycling Team, singura echipă continentală din România, tânărul de 19 ani a terminat cursa (3 km alergare, 7 km ciclism și 4 km schi fond) în 52 minute și 30 secunde. El a fost devansat de Rafael Torres (Spania/21 ani — 51 minute), dar l-a depășit pe experimentatul sportiv britanic White Russell (32 ani — 56 minute și 50 secunde).

Campion european în 2016 la Târgu Mureș la cross duathlon (2 probe alergare + mountainbike), Robert Tămîrjan s-a clasat anul trecut pe locul 6 la mondialele de Duathlon.

Delegația României la Europenele de Wintertriahtlon din Estonia a fost compusă din sportivii: Ciucanul Robert Tămîrjan, Viorel Pălici și Marian Dănilă (Elite masculin), Monika Koncz (Elite feminin) și antrenorul Alexandru Koncz.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Ciucanul Robert Tamirjan, vicecampion european la WinterTriathlon
Articol - Ciucanul Robert Tamirjan, vicecampion european la WinterTriathlon
Campion european in 2016 la Targu Mures la cross duathlon probe alergare si mountainbike Robert Tamirjan a fost clasat anul trecut pe locul 6 la mondialele de Duathlon
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...