Logo ♿ Observatorul Social

Articol de la Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei

Comunicat de presa - FAR

/
Comunicat de presa - FAR
'Afiș articol "Comunicat de presa - FAR"
Suntem încântați să vă împărtășim rezultatele obținute prin proiectul Erasmus Plus disABILITIES Beyond Limits - Empowering young women to build a better future, care s-a concentrat pe promovarea incluziunii și a împuternicirii tinerelor cu dizabilită
Publicat: / Actualizat:
835 vizionări
1
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Comunicat de presa - FAR” — Suntem încântați să vă împărtășim rezultatele obținute prin proiectul Erasmus Plus disABILITIES Beyond Limits - Empowering young women to build a better future, care s-a concentrat pe promovarea incluziunii și a împuternicirii tinerelor cu dizabilită

trimite

COMUNICAT DE PRESĂ

Titlul proiectului: dizABILITIES Beyond Limits - Împuternicirea tinerelor femei pentru a construi un viitor mai bun

Numar Proiect: 2022-1-RO01-KA220-YOU-000087024

Suntem încântați să vă împărtășim rezultatele obținute prin proiectul Erasmus Plus disABILITIES Beyond Limits - Empowering young women to build a better future, care s-a concentrat pe promovarea incluziunii și a împuternicirii tinerelor cu dizabilități. Iată o prezentare generală a principalelor rezultate:

  1. Metodologia Cercurilor de Sprijin pentru Incluziune: Proiectul a dezvoltat o metodologie cuprinzătoare pentru practicieni, constând din două părți. Prima parte sa concentrat pe implementarea sesiunilor față în față, oferind îndrumări practice și strategii pentru stimularea incluziunii în diferite contexte. A doua parte sa concentrat pe sesiuni virtuale, oferind cele mai bune practici și instrumente pentru facilitarea online, permițând practicienilor să se implice eficient cu participanții în medii virtuale.
  2. Portofoliu virtual cu module de instruire: a fost creat un portofoliu virtual, cu două module de instruire aplicate: Leadership și Rezolvarea problemelor comunitare. Aceste module au fost concepute pentru a dota participanții cu abilități și cunoștințe esențiale pentru a deveni lideri eficienți și soluționatori de probleme în comunitate.
  3. Civic LAB: Un compendiu online de 12 scenarii a fost dezvoltat în colaborare cu tinere femei cu dizabilități (YWwD) și practicieni. Aceste scenarii se concentrează pe practicarea abilităților transferabile în leadership și rezolvarea problemelor, oferind ghiduri practice pentru practicieni pentru a sprijini mediile de învățare incluzive.
  4. Programul de instruire transnațională: ca parte a proiectului a fost desfășurat un program de instruire transnațional intitulat „Scenarii de construcție”. În plus, au fost organizate trei sesiuni naționale pentru a transfera know-how altor experți care lucrează cu YWwD pe diverse scenarii pentru contexte mai aplicative și incluzive.
  5. Ateliere naționale: Au fost organizate nouă ateliere naționale cu YWwD pentru a construi scenarii, implicând colaborarea cu cei patru parteneri ai proiectului: Federația pentru Accesibilitatea României (solicitantul), ACE ES România, CESUR Spania și NCDP Grecia. Aceste ateliere au facilitat co-crearea de scenarii adaptate nevoilor și experiențelor specifice ale tinerelor femei cu dizabilități.

Proiectul a făcut progrese semnificative în promovarea incluziunii, a împuternicirii și a dezvoltării capacităților în rândul tinerelor femei cu dizabilități și a practicienilor. Ne exprimăm recunoștința tuturor partenerilor, părților interesate și participanților implicați în acest efort pentru dăruirea și contribuțiile lor la succesul său.

Pentru mai multe informații despre proiect și rezultatele acestuia, vă rugăm să o contactați pe Iustina Radu la justina.radu@yahoo.ro  .

Numele tau: Adresa de e-mail:
Comunicat de presa - FAR
Articol Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei - Comunicat de presa - FAR
Suntem încântați să vă împărtășim rezultatele obținute prin proiectul Erasmus Plus disABILITIES Beyond Limits - Empowering young women to build a better future care s-a concentrat pe promovarea incluziunii și a împuternicirii tinerelor cu dizabilită
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...