Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

Conditii meteorologice nefavorabile, informare privind activitatea unitatilor de invatamant

Publicat: / Actualizat: /
Conditii meteorologice nefavorabile, informare privind activitatea unitatilor de invatamant
'Afiș articol "Conditii meteorologice nefavorabile, informare privind activitatea unitatilor de invatamant"
Cursurile au fost suspendate total de miercuri in Bucuresti si Arges si partial in Caras-Severin, Valcea, Sibiu si Alba, potrivit unei centralizari realizate marti pana la ora 9.00 de Ministerul Educatiei Nationale.
Publicat: / Actualizat:
1.166 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Conditii meteorologice nefavorabile, informare privind activitatea unitatilor de invatamant” — Cursurile au fost suspendate total de miercuri in Bucuresti si Arges si partial in Caras-Severin, Valcea, Sibiu si Alba, potrivit unei centralizari realizate marti pana la ora 9.00 de Ministerul Educatiei Nationale.

trimite

Ministerul Educației Naționale solicită inspectoratelor școlare județene să monitorizeze situația unităților de învățământ din județele afectate de condițiile meteorologice nefavorabile, astfel încât deciziile privind suspendarea cursurilor să fie luate la nivel local cu maximă operativitate.

In judeţele Vrancea, Ilfov, Constanta, Olt, Calarasi, Ialomita, Arges si Municipiul Bucuresti autorităţile locale împreună cu inspectoratele școlare au stabilit suspendarea cursurilor în unitățile de învățământ până luni, 16 ianuarie.

Ministerul Educației Naționale precizează că eventualele decizii similare trebuie să ţină cont de evoluţia vremii şi de siguranţa elevilor şi a profesorilor, precum şi de asigurarea condiţiilor proprii desfăşurării orelor de curs. Inspectoratele şcolare judeţene vor colabora cu autoritățile locale și vor informa părinţii, elevii şi cadrele didactice, prin toate mijloacele de comunicare pe care le au la dispoziţie, cu privire la susținerea sau suspendarea procesului didactic în perioada imediat următoare.

În învățământul superior, întreruperea temporară a activităţii rămâne exclusiv la latitudinea conducerilor universităților, în virtutea autonomiei universitare.

Universitatea Bucureşti a suspendat cursurile din cauza ninsorilor miercuri, joi şi vineri. Conducerea instituţiei de învăţământ a anunţat, miercuri dimineaţă, că luni vor fi reluate cursurile la toate facultăţile, conform orarelor.

Ministerul Educaţiei Naţionale recomandă tuturor studenţilor să consulte paginile web ale universităților în care studiază pentru a obține informațiile necesare.

Informații actualizate la nivelul fiecărui județ sunt disponibile aici

Numele tau: Adresa de e-mail:
Conditii meteorologice nefavorabile, informare privind activitatea unitatilor de invatamant
Articol - Conditii meteorologice nefavorabile, informare privind activitatea unitatilor de invatamant
Cursurile au fost suspendate total de miercuri in Bucuresti si Arges si partial in Caras-Severin Valcea Sibiu si Alba potrivit unei centralizari realizate marti pana la ora 900 de Ministerul Educatiei Nationale
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...