Logo ♿ Observatorul Social

Articol de la Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei

Conferinta de presa - inchidere proiect POCA

/
Conferinta de presa - inchidere proiect POCA
Afiș articol "Conferinta de presa - inchidere proiect POCA"
Conferinta de presa - inchidere proiect POCA "DA – pentru dezvoltare locala! DA – pentru ONGuri active in comunitate!”
Publicat: / Actualizat:
860 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Conferinta de presa - inchidere proiect POCA” — Conferinta de presa - inchidere proiect POCA "DA – pentru dezvoltare locala! DA – pentru ONGuri active in comunitate!”

trimite

ASOCIATIA PERSOANELOR CU HANDICAP SPORTING CLUB GALATI, în calitate de Beneficiar, impreuna cu Partner 1 – Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei si Partner 2 – Asociatia Consultantilor si Expertilor in Economie Sociala Romania, a implementat în perioada 26.08.2022 – 25.08.2023, proiectul cu titlul “DA – pentru dezvoltare locala! DA – pentru ONGuri active in comunitate!”.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, Axa prioritară 2 - Administratie publica si sistem judiciar accesibile si transparente, Obiectiv Specific 2.1 -Introducerea de sisteme si standarde comune in administratia publica locala ce optimizeaza procesele orientate catre beneficiari in concordanta cu SCAP, cod SIPOCA 928/cod MySMIS150804.

Obiectivul general al proiectului/ Scopul proiectului

Obiectiv general – Cresterea capacitatii operationale a ONGurilor, din Galati, pentru a se implica activ si relevant in implementarea de initiative si parteneriate intre diversi actori, inclusiv autoritati publice, in vederea facilitarii dezvoltarii locale, in diverse arii de actiune (social, educatie, drepturile omului, ocupare, economie sociala, sanatate etc.).

Valoarea totala a proiectului este de 424.671,98 lei, din care:

- 416.178,55 lei, valoare eligibilă nerambursabilă:

- 353.751,76 lei valoare eligibilă nerambursabilă din FSE;

- 62.426,79 lei valoare eligibilă nerambursabilă din bugetul national;

- 8.493,43 lei, cofinanțare eligibilă a beneficiarului si partenerilor.

Rezultate finale:

  1. 1. R4: Capacitate crescuta a ONG-urilor si partenerilor sociali de a se implica în formularea si promovarea dezvoltarii la nivel local - atins prin Rezultat proiect 1 – 1 harta/catalog online, care include, pe baza cartografierii realizate la nivel judet/oras Galati fise/profiluri complexe ale ONGurilor cu actiuni/proiecte relevante in diferite arii ale dezvoltarii locale + 1 metodologie de cercetare&analiza, care include criterii specifice, ca fundament al cartografierii acestor organizatii/institutii.

 

  1. 2. R4: Capacitate crescuta a ONG-urilor si partenerilor sociali de a se implica în formularea si promovarea dezvoltarii la nivel local - atins prin Rezultat proiect 2 – 1 kit de dezvoltare locala – ”Imagination LAB”, bazat pe tehnica scenariului (cu cel putin 9 scenarii de dezvoltare locala incluse).

 

  1. 3. R4: Capacitate crescuta a ONG-urilor si partenerilor sociali de a se implica în formularea si promovarea dezvoltarii la nivel local - atins prin Rezultat proiect 3 – 1 Compendiu digital cu resurse focalizate pe dezvoltare locala

 

  1. 4. R4: Capacitate crescuta a ONG-urilor si partenerilor sociali de a se implica în formularea si promovarea dezvoltarii la nivel local - atins prin Rezultat proiect 4 – 1 manual aplicativ ”Cooperare pentru Participare si Implicare Civica”.

 

  1. 5. R4: Capacitate crescuta a ONG-urilor si partenerilor sociali de a se implica în formularea si promovarea dezvoltarii la nivel local - atins prin Rezultat proiect 5 – 1 toolbox cu instrumente de analiza&masurare a impactului civic.

 

  1. 6. R4: Capacitate crescuta a ONG-urilor si partenerilor sociali de a se implica în formularea si promovarea dezvoltarii la nivel local - atins prin Rezultat proiect 6 -nivel de formare/instruire ridicat al grupului tinta vizat.

 

  1. 7. R4: Capacitate crescuta a ONG-urilor si partenerilor sociali de a se implica în formularea si promovarea dezvoltarii la nivel local - atins prin Rezultat proiect 7 -capacitate crescuta ONGuri si autoritati locale, prin activitati intreprinse in comun.

 

Conferinta finala inchidere proiect va avea loc In data de 17.08.2023, adresa Hotel Vega - Bulevardul Marea Unire 107, Galați 800329, incepand cu orele 12.00.

 

Date contact beneficiar:

ASOCIATIA PERSOANELOR CU HANDICAP SPORTING CLUB GALATI,

Sediu: str. Nae Leonard, nr. 34, Bl S12, ap. SAD, parter, Municipiul Galati, judetul Galati.

E-mail:aphsportingclub@yahoo.com, Web: www.aphsportingclubgl.ro

Numele tau: Adresa de e-mail:
Conferinta de presa - inchidere proiect POCA
Articol Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei - Conferinta de presa - inchidere proiect POCA
Conferinta de presa - inchidere proiect POCA DA pentru dezvoltare locala DA pentru ONGuri active in comunitate
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...