Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

Cursuri gratuite de calificare in meseria de brutar

Publicat: / Actualizat: /
Cursuri gratuite de calificare in meseria de brutar
'Afiș articol "Cursuri gratuite de calificare in meseria de brutar"
Cursurile de calificare profesionala sunt organizate in vederea facilitarii integrarii sociale a persoanelor cu dizabilitati.
Publicat: / Actualizat:
1.141 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Cursuri gratuite de calificare in meseria de brutar” — Cursurile de calificare profesionala sunt organizate in vederea facilitarii integrarii sociale a persoanelor cu dizabilitati.

trimite

În luna martie 2017, s-a dat startul cursurilor gratuite de brutar.
Brutarul este reprezentantul uneia dintre cele mai vechi meserii din lume, el pune și o fărâmă de suflet în fiecare pâine pe care o plămădește.

Pâinea hrănitoare pe care o așezăm pe masă este rodul tradițiilor înaintașilor noștri, iar cele 12 persoane cu dizabilități care urmează cursurile de brutar sunt încrezătoare că vor duce mai departe secretele acestui aliment esențial.

Cursurile de calificare profesională sunt organizate în vederea facilitării integrării sociale a persoanelor cu dizabilități, în concordanță cu aspirațiile lor profesionale, dar și cu necesitatea pieței muncii, iar, în curând, se va da startul și cursurilor gratuite de: florar-decorator și lucrător în comerț.

Cursurile gratuite se adresează persoanelor cu dizabilități din regiunea București — Ilfov, care au studii medii și minim 4 ore drept de muncă, iar cei interesați ne pot contacta la office@dgaspc6.com pentru a afla mai multe detalii.

Prin intermediul sustenabilității proiectului ,,O altă perspectivă a dizabilității prin calificare pe piața muncii”, ID proiect: 124486, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 va continua pe parcursul anului 2017 și în anul 2018 demersurile de facilitare a accesului a 75 de persoane cu dizabilități (pe an) pe piața muncii, printr-un program de calificare ce presupune cursuri, activități de consiliere, evaluare psiho-socială și aptitudinală.

Proiectul ,,O altă perspectivă a dizabilității prin calificare pe piața muncii”, ID proiect: 124486 a fost cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul Social European POSDRU 2007-2013 și a contribuit în mod direct la atingerea obiectivelor Axei Prioritare 6 și ale Domeniului Major de Intervenție 6.2., având ca obiectiv general dezvoltarea competențelor profesionale prin cursuri pentru 230 de persoane cu dizabilități în scopul creșterii gradului de integrare pe piața muncii. Proiectul a avut o durată de 24 de luni, s-a încheiat în anul 2015 și s-a derulat în regiunea București-Ilfov.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Cursuri gratuite de calificare in meseria de brutar
Articol - Cursuri gratuite de calificare in meseria de brutar
Cursurile de calificare profesionala sunt organizate in vederea facilitarii integrarii sociale a persoanelor cu dizabilitati
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...