Logo ♿ Observatorul Social
Organizezi un eveniment? Click aici pentru a solicita oferta de la toate locatiile!

Articol din categoria Sport

Dansatorii ucrainieni deschid in forta sezonul in Cuijk, Olanda

Publicat: / Actualizat: /
Dansatorii ucrainieni deschid in forta sezonul in Cuijk, Olanda
Afiș articol "Dansatorii ucrainieni deschid in forta sezonul in Cuijk, Olanda"
Dansatorii ucraineni au obtinut victorii in 11 probe la Competitia Internationala de Para Dance Sport.
Publicat: / Actualizat:
1.371 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Dansatorii ucrainieni deschid in forta sezonul in Cuijk, Olanda” — Dansatorii ucraineni au obtinut victorii in 11 probe la Competitia Internationala de Para Dance Sport.

trimite

Traducere: Lavinia Elena Niculicea

Dansatorii ucraineni au părăsit oraşul Cuijk, Olanda, cu victorii în 11 probe la Competiţia Internaţională de Para Dance Sport, desfăşurată între 14 şi 16 aprilie, în cursul campionatului mondial. Campionii europeni Olena Chynka şi Oleksandr Onishchenko s-au clasat pe podium la clasa 2 duo standard. Notele maxime primite din partea tuturor arbitrilor la vals şi vals vienez i-au ajutat să obţină prima lor victorie din acest sezon, informează cei de la Paralympic.org.

Perechea poloneză Joanna Reda şi Pawel Karpinski a fost recompensată de către arbitri cu primele trei scoruri la quickstep, reuşind să se claseze pe locul doi.
 
Perechea Brigitte Kroell şi Werner Kaiser a ocupat un satisfăcător loc 3 pentru Austria, după ce restul echipei a fost nevoită să renunţe la acest eveniment. În drum spre concurs, autobuzul lor din Salzburg a luat foc în Frankfurt, Germania. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav. Kroell şi Kaiser au reuşit să concureze pentru că au călătorit separat.
 
Concurenţii ucrainieni Chynka şi Onishchenko au obţinut încă o victorie la clasa 2 duo latin.

Reprezentanţii Ucrainei au strălucit din nou la clasa 1 duo standard. Deţinătorii titlului European, Illona Slugovyna şi Valeriy Bevzyuk, au fost aproape impecabili. Arbitrii le-au acordat primul loc în toate cele cinci dansuri, incluzând două scoruri perfecte la vals şi vals vienez. Slugovyna şi Bevzyuk au urcat pe cea mai înaltă treaptă şi la clasa 1 duo latină.

Perechea Nataliya Kolesova şi Andrii Tovstyi a reuşit să obţină încă un prim loc pentru Ucraina la clasa 2 combi, câștigând şi la clasa 2 combi freestyle.

Chynka, Slugovyna şi Kolsesov au dominat probele la solo freestyle şi solo fete, iar Ivan Sivak a câştigat proba individuală masculină, aducând numărul de medalii de aur la 11 pentru Ucraina. Acest lucru a inclus două victorii pentru Chynka.

Finlandezii Tuuli Harju şi Timo Pyykkonen au impresionat pe cei mai mulţi dintre arbitri cu dansul de cha cha. Perechea a primit note maxime de la arbitri, cu excepţia unuia, reuşind astfel să obţină primul loc. Paula Moulton şi Gary Lyness din Marea Britanie au ocupat locul doi, urmaţi de perechea olandeză Denise şi Sjuul Walboomers.
 
Harju şi Pyykkonen au dansat, de asemenea, la clasa 1 combi standard, ieşind învingători. Au obţinut scoruri perfecte la vals, tango şi quickstep.

Polonezii Nadine Kinczel şi Karpinski au arătat că sunt într-o formă bună înainte de Campionatele Mondiale din octombrie la clasa 2 combi latin, obţinând medalia de aur. Cele mai bune două dansuri ale lor au fost rumba şi cha cha. Coechipierii lor, Katarzyna Bloch şi Marek Zaborowski, i-au urmat la mică distnaţă, arătând că au potenţial să conteste aurul. Concurenţii germani Vanessa Zellman şi Stefan Kuhne au completat podiumul.

Bloch şi Zaborowski au condus la clasa 1 combi freestyle, proba incluzând şi un rezultat excelent pentru Capul Verde. Miriam Medina a încheiat un parteneriat cu fostul înotător Goncalves Declanisangelo, reuşind să ocupe locul doi în cea de-a doua lor competiţie internaţională. Perechea olandeză Kim Roovers-Bezemer şi Robert Roovers au ocupat locul trei.

Unul dintre cei mai de succes dansatori din Belgia, Sander Deckx, şi-a asigurat victoria la clasa doi individual masculin. El este un concurent ce merită urmărit la Campionatele Mondiale de la Malle, ce se vor desfăşura în ţara sa natală, în 2017.

Campionatele Mondiale din 2017, cea mai mare reuniune din lume a dansatorilor, vor avea loc în perioada 21-22 octombrie.

Aproximativ 150 de sportivi din 25 de ţări sunt aşteptaţi pentru competiţia care este găzduită de Centrul Provincial de Educaţie. Aceasta rezultă din alte concursuri de succes organizate în ţară în anii anteriori.

Sursa...

Numele tau: Adresa de e-mail:
Dansatorii ucrainieni deschid in forta sezonul in Cuijk, Olanda
Articol - Dansatorii ucrainieni deschid in forta sezonul in Cuijk, Olanda
Dansatorii ucraineni au obtinut victorii in 11 probe la Competitia Internationala de Para Dance Sport
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...