Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

Daruind vei dobandi, intalnire cu Mos Craciun

Publicat: / Actualizat: /
Daruind vei dobandi, intalnire cu Mos Craciun
Afiș articol "Daruind vei dobandi, intalnire cu Mos Craciun"
Daruri, zambete si veselie pentru copiii si adulti cu dizabilitati
Publicat: / Actualizat:
1.601 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Daruind vei dobandi, intalnire cu Mos Craciun” — Daruri, zambete si veselie pentru copiii si adulti cu dizabilitati

trimite

Asociația High-Hopes a organizat ieri, 20 decembrie, evenimentul ,,Dăruind vei dobândi întâlnire cu Moș Crăciun!‘’. Manifestarea s-a desfășurat într-o cafenea din Targu Jiu.

Participanții, aproximativ 15 persoane, cu diferite tipuri de handicap au fost așteptați cu ceai cald și voie bună. Scopul intalnirii a fost unul socio-educativ, temele abordate fiind voința, motivația, perseverența. Surpriza momentului a fost intâlnirea cu Moș Crăciun, iar cadourile din desaga moșului au constat in pachete cu alimente și reviste de dezvoltare personală.”

Obiectivul Asociației „High Hopes” este să contribuie cat mai mult la îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu nevoi speciale, prin proiectele pe care le desfăsoară. Îmi doresc ca prin fiecare proiect pe care il vom realiza să ajutăm efectiv persoanele cu cerințe speciale. Fiecare activitate trebuie să aibă continuitate, iar valorizarea umană și suportul social reprezintă o condiție absolută a dezvoltării personale și integrării lor în societate. Cred cu ceritudine că unind punți, putem schimba destine.

 Mulțumim din suflet tuturor spiridușilor care au contribuit la bucuriile pe care am reușit impreună să le facem persoanelor cu dizabilități”, a declarat Stoica Nicoleta - președinta Asociației „High-Hopes”.

În apropierea sărbătorilor Crăciunului și Anului Nou, Asociația „High-Hopes” urează tuturor sărbători fericite, calde, cu lumină în suflet alături de cei dragi!

Numele tau: Adresa de e-mail:
Daruind vei dobandi, intalnire cu Mos Craciun
Articol - Daruind vei dobandi, intalnire cu Mos Craciun
Daruri zambete si veselie pentru copiii si adulti cu dizabilitati
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...