Logo ♿ Observatorul Social

Articol de la Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei

Despre leadership si femei cu dizabilitati

/
Despre leadership si femei cu dizabilitati
'Afiș articol "Despre leadership si femei cu dizabilitati"
Proiectul Erasmus+ Disabilities Beyond Limits Una dintre trăsăturile cheie care fac din Haben un lider eficient este capacitatea ei de a comunica eficient. Fiind o persoană cu surdocecitate, a trebuit să învețe să comunice în moduri creative folosin
Publicat: / Actualizat:
410 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Despre leadership si femei cu dizabilitati” — Proiectul Erasmus+ Disabilities Beyond Limits Una dintre trăsăturile cheie care fac din Haben un lider eficient este capacitatea ei de a comunica eficient. Fiind o persoană cu surdocecitate, a trebuit să învețe să comunice în moduri creative folosin

trimite

Leadership-ul este o abilitate importantă pentru toată lumea, dar este crucială în special pentru tinerele femei cu dizabilități. Aceste tinere se confruntă cu provocări unice care le pot îngreuna să se afirme și să preia conducerea. Cu toate acestea, cu mentalitatea și sprijinul potrivit, ei pot dezvolta abilitățile de conducere de care au nevoie pentru a-și atinge obiectivele și pentru a avea un impact pozitiv în comunitățile lor.

Un exemplu de tânără cu dizabilități care a devenit lider este Haben Girma. Haben este avocat, vorbitor și avocat cu surdoorb care și-a dedicat viața promovării accesibilității și incluziunii pentru persoanele cu dizabilități. Leadership-ul este evident în modul în care și-a folosit platforma pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la provocările cu care se confruntă persoanele cu dizabilități și a campanie pentru schimbare.

Călătoria lui Haben ca lider a început când era mică. Crescând, ea s-a confruntat cu multe obstacole, inclusiv cu lipsa accesului la informații și resurse. Cu toate acestea, ea a refuzat să lase aceste provocări să o țină pe spate, învățând să fie independentă și plină de resurse, dezvoltând soluții creative la problemele cu care se confrunta.

Pe măsură ce a crescut, abilitățile de conducere ale lui Haben au continuat să se dezvolte. Ea s-a implicat în activitatea de advocacy și a început să vorbească despre problemele cu care se confruntă persoanele cu dizabilități. Pasiunea și dedicarea ei i-au inspirat pe alții să se alăture cauzei ei și a devenit o voce puternică pentru schimbare.

Una dintre trăsăturile cheie care fac din Haben un lider eficient este capacitatea ei de a comunica eficient. Fiind o persoană cu surdocecitate, a trebuit să învețe să comunice în moduri creative folosind instrumente precum Braille, limbajul semnelor și dispozitivele de comunicare digitală. Acest lucru i-a oferit o perspectivă unică asupra importanței comunicării și i-a permis să se conecteze cu oameni din medii diverse.

https://habengirma.com/

Numele tau: Adresa de e-mail:
Despre leadership si femei cu dizabilitati
Articol Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei - Despre leadership si femei cu dizabilitati
Proiectul Erasmus Disabilities Beyond LimitsUna dintre trăsăturile cheie care fac din Haben un lider eficient este capacitatea ei de a comunica eficient Fiind o persoană cu surdocecitate a trebuit să învețe să comunice în moduri creative folosin
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...