Logo ♿ Observatorul Social

Articol de la Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei

Despre ordinea si disciplina Fecioarei - 23 august 2019

/
Despre ordinea si disciplina Fecioarei - 23 august 2019
'Afiș articol "Despre ordinea si disciplina Fecioarei - 23 august 2019"
Despre ordinea si disciplina Fecioarei - 23 august 2019
Publicat: / Actualizat:
1.659 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Despre ordinea si disciplina Fecioarei - 23 august 2019” — Despre ordinea si disciplina Fecioarei - 23 august 2019

trimite

“ O noua saptamana, pe parcursul careia “noua” configuratie astrala(Soarele intra in zodia Fecioarei-23.08.2019 ,  tandemul “Marte-Venus” deopotriva devenind “musafirii” acestei zodi incepand cu 18 si respectiv 21.08.a.c.), care ne va plasa intr-o “postura” interesanta, obligandu-ne a schimba “exuberanta” Leului(Semn de Foc)  cu “ordinea si disciplina” Fecioarei(Semn de Pamant) “!

  Motto,

_ Dreptatea_

“ Cel drept nu se poate satura de dreptate!”

( Sf. Bernard de Clairvaux,Diverse,Cuvantare 12,3)

_ Multumirea_

“ A venit bunastarea? Multumeste-I lui Dumnezeu si bunastarea iti va fi temeinica. A venit nenorocirea? Multumeste-I lui Dumnezeu si nenorocirea se va curma!”

( Sf. Ioan Gura de Aur)

“ M-am deprins sa fiu multumit cu starea in care ma gasesc!”

( Filipeni 4,11)

_ Chibzuinta_

“ Fericit lucru este sa le facem pe toate cu judecata!”

(Sf. Efrem Sirul)

Scurt istoric saptamanal  astral si amprenta asupra zodiilor:

 O sustinere astrala de proportii, resimtita fix acolo unde “inaccesibilul” trecutului este acum lesne de abordat, totul sub auspiciul pozitiv al unei obiectivitati  extrem de “gratioasa” prin “Tactul si Diplomatia” care vor face jocurile absolut(tipic Fecioarei); un aspect care mai simplu talmacit, cuvanta despre:” Toate cele promise “somptuos” in zodia Leului, trebuiesc acum infaptuite concret odata cu debutul zodiei Fecioarei, care nu se “avanta” nicicum fara o argumentatie sustenabila , fara drept de  contestatie cumva!” In plus, daca este sa existe totusi o atentionare in acest nou context, atunci aceasta vizeaza acel “autoanalitic in exces”-o “hiba” a Fecioarei, care din prea multa corectitudine, justete isi doreste a nu gresi nicicum, iar uneori…isi provoaca destul stres in “exces”! Deci…o reechilibrare fireasca a “Mintii-Trupului-Sufletului-Spiritualului” si viata traita “per ansamblu”…acest ultim aspect, reprezentand acea lectie karmica majora pe care nativii din Fecioara, ar fi trebuit sa si-o “temeiniceasca” pana la acest moment al anului 2019! Cat despre restul configuratiei astrale(tabloul astral ), aici asa cum am precizat si in titulatura acestei analize astrale(17-24.08.2019), tandemul “Marte-Venus” dau “startul” din 18 si respectiv  21.08.a.c.(devin musafirii zodiei, Marte ramanand aici pana  pe 03.10.a.c., cand Pluto/Capricorn va iesi din retrogradarea  sa in acest acest an), apoi Soarele intra in Fecioara-23.-8.a.c.-debutul zodiei, Uranus isi urmeaza cursul retrograd in Taur, Mercur va deveni si el “musafir” al acestei zodii din 29.08.a.c.,Jupiter in Sagetator miscare directa, iar Neptun retrograd/Pesti  in tandem cu Luna Neagra tot aici, vor “influenta”aparte(cu predilectie Luna Neagra) momentul de Luna Noua/Fecioara(30.08.a.c.)  cu ecou  pe mai departe(pana la finalul acestui 2019)!

  Concluzia Marusiei si doar…atat!

Odata cu aceasta saptamana analizata astral dar si  calendaristic, pasim déjà in ultima decada a acestui Gustar 2019, cu  adevarat acel  “hotar” dintre cele doua jumatati ale anului,odata cu el  luand sfarsit si anotimpul  unei  veri  in care nu atat “toridul” in sine a coplesit…, cat “neputinta in a ne putea  deifini cele nazuite”… ostenind  in exces sufletul  fiecaruia dintre noi toti!” Si  totusi…cu tot “stingherul si incertitudinea” daruite de configuratia astrala(Jupiter retrograd/Sagetator,Saturn-Pluto ambele retrograde/Capricorn,Neptun retrograd/Pesti si Luna Neagra tot aici,un Mercur retrograd apoi “direct” dar nehotarat atat in Rac cat si in Leu, Marte si Venus/Rac, apoi in Leu, Eclipsele consumate in “duet”  cu Lunatiile acestei veri(uneori simultan)  si nu in ultimul rand, “indelungata” retrogradare Uranus/Taur(pana in 10.01.2020) care este abia  la “inceput” …au “daruit” si “n-au” daruit multe dintre cele nazuite de intreg  alaiul zodiacal, insa acest lucru nu inseamna (din nou valabil pentru toata lumea in mod egal) ca…nu au existat si destule moment benefice, dar care trebuiau “citite printre  randuri”, cu adevarat “bine decriptate”… doar si doar …cu “ochii sufletului”  pentru a ne atrage Bunul Augur nazuit…! Uneori in viata…o “pierdere” poate fi  bizar sau nu… un “adevarat castig”…!

   Marusia

   Saptamana astrala analizata prin prisma a doua “episoade” calendaristice:

         ( Scurta prezentare per ansamblu)

          Un rastimp de “7 zile”, in care tihna,pacea sufleteasca sunt binevenite dupa o “truda” depusa inca din Cuptor a.c. si constant traita inclusiv  pe parcursul acestui final matur de vara-Gustar a.c., totul resimtit ca sentiment poate nu atat de “palpabil” …dar cu siguranta din plin benefic din nou aceluiasi “suflet” ostenit si coplesit in tumult! Pe de alta parte, acelasi context saptamanal include si un “Calcai al lui Ahile”… fara de care farmecul perioadei nu ar fi complet, totul focusat direct pe o comunicare amprentata “confuz “ si din pacate acum, “limitata extrem” in ceea ce vizeaza notiunea de “viziune pozitiva per ansamblu “ din nou prin prisma unor “noi” sau mai “vechi” parteneriate! Altfel talmacit:

“ Adevarul asa cum este perceput la prima vedere si din pacate nu cel real…poate “narui”  cu siguranta din “temelii”…tot ceea ce s-a “zidit cu truda” pana la acest moment 2019!”

 

   Prima parte a saptamanii(primul episod), debuteaza chiar din prima zi sub auspiciul a doua titulaturi distincte, respectiv:” Cei 7 ani de acasa “ si “Suntem cu adevarat ceea ce gandim”! Concret… jocurile vor fi  facute de ambele titulaturi pe toate capitolele de viata, iar negativul va prima pozitivului(din pacate), un oscilant prezent in context diverse sau in egala masura, in ipostaze de importanta major radicala, totul insa amprentat ad-hoc de o “dizarmonie” reala si secundata implicit de o reactie personala …agresiva(de moment), care insa Slava Domnului…va fi una pasagera! Pe mai departe pana la mijlocul saptamanii, vom resimti mesajul celei de-a doua titulaturi, unde vizata este reprimenirea echilibrului “Minte-Trup-Suflet-Spiritual” si puterea acesteia de a “recalibra “ benefic multe contexte “blocante” pana acum; dar si aici exista un punct “sensibil”…ascpectat de prezenta sau lipsa numitorului comun reciproc, factor decisiv in deciziile finale, care acum trebuiesc lasate doar in grija “sufletului”! Apoi, urmeaza noi blocaje pe segmentul incredere in semeni si sinceritatea personala de asta data, ipostaza riscanta in care daca Binele nu este accesat sub toate formele posibile, vom resimti dur un “fiord” pe capitolul relational intru totul, considerand drept concluzie matura ca:” Poate ca multi semeni nu ne merita in preajma lor de multa vreme…!” Un moment,  in care rascolirea Trecutului versus cautarea a ceea ce a generat ipostaze dureroase, ar trebui privit obiectiv si doar atat! Odata cu mijlocul saptamanii(episodul doi),riscantul reapare pe tapet, aspectat printr-un contratimp vizand cele de rezolvat si carora le-am atribuit un timp anume, iar tendinta “la rece” este aceea de a ne “extrage” ad-hoc din tumultul problemelor, o decizie total gresita atata  vreme cat acum este momentul oportun in a ramane cu adevarat “verticali” in ceea ce inseamna acea “vointa personala”! Pe acest fundal, apare o ipostaza interesanta versus “Doi pasi…inapoi!”…,totul constient infaptuit, dar nu din “lasitate” ci sub auspiciul pozitiv al unei “autoprotectii” dorite intr-un context hipersolicitant decizional, unde obligatoriu “obiectivismul” trebuie sa evite “subiectivismul” ce “pandeste parsiv” din umbra! Altfel cuvantat:

“Totul trebuie tratat si calculat doar prin “Matematica sufletului”, luand in calcul un suflet extrem  de “razvratit” si tentat a aborda in cele “coplesitoare”, acea “minciuna” versus “unica metoda plauzibila” in rezolvarea multor obiective presante( o decizie cu adevarat acum  drept “gafa de proportii” pe propria mana)!” Ajunsi spre finalul acestei saptamani, reapare acea “confuzie subiectiva” amplificata de un “utopic excesiv si riscant”, axata tot pe capitolul relatie de cuplu/iubire/familie, unde “samburele discordiei” este de asta data generat de o dorinta mai mult decat exagerata in a detine fiecare dintre parteneri  acel “ultim cuvant”, adica “puterea”! Nu cred ca este atat de greu de anticipat ceea ce va cuprinde acest context, nimic altceva decat…noi episoade conflictuale, care vor consuma debordant mentalul emotional,afectiv, indiferent de zodia din care facem parte!

Nota personala “Marusia si doar…atat!”

   “ O lasare fireasca  doar in “grija” lui Dumnezeu  a tot ceea ce se impune acum decizional major radical…reprezinta de fapt…un accept neconditionat asupra faptului ca doar asa, Beneficul isi poate asterne real “mantia sa de Bun Augur” peste tot ceea ce nazuim ca viitor! Greu de crezut, greu de infaptuit dar…nu imposibil si, atat de firesc… incat pare parca  mult prea simplu de infaptuit…!”

   Marusia

 

 

Numele tau: Adresa de e-mail:
Despre ordinea si disciplina Fecioarei - 23 august 2019
Articol Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei - Despre ordinea si disciplina Fecioarei - 23 august 2019
Despre ordinea si disciplina Fecioarei - 23 august 2019
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...