Logo Observatorul Social

Articol din categoria Social

EDF aniverseaza 20 de ani de lupta pentru drepturile persoanelor cu dizabilitati

Publicat: / Actualizat: /
EDF aniverseaza 20 de ani de lupta pentru drepturile persoanelor cu dizabilitati
'Afiș articol "EDF aniverseaza 20 de ani de lupta pentru drepturile persoanelor cu dizabilitati"
EDF reuneste mai mult de 100 de organizatii ale persoanelor cu dizabilitati din toata Europa, oferind o voce unita, puternica, a persoanelor cu dizabilitati.
Publicat: / Actualizat:
2.190 vizionări
1

Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe Observatorul Social: “EDF aniverseaza 20 de ani de lupta pentru drepturile persoanelor cu dizabilitati” — EDF reuneste mai mult de 100 de organizatii ale persoanelor cu dizabilitati din toata Europa, oferind o voce unita, puternica, a persoanelor cu dizabilitati.

trimite

În acest an, Forumul European al Dizabilităţii (EDF) aniversează 20 de ani de luptă, împreună cu organizațiile membre, pentru drepturile omului, pentru toate femeile, toţi bărbaţii şi toţi copiii cu dizabilităţi, vizibilitatea dizabilităţii pretutindeni, nediscriminare, participare activă, accesibilitate, libertate de mişcare, o viaţă independentă, egalitate, a nu lăsa pe nimeni în urmă şi includerea celor mai multe persoane invizibile cu dizabilităţi, inclusiv a acelora din instituţii, oameni cu dizabilităţi care cer sprijin mai intens şi refugiaţi cu dizabilităţi.

Evenimentul a fost marcat în cadrul European Conference on Inclusive Employment (Conferința Europeana privind ocuparea fortei de muncă favorabilă incluziunii), la Malta, azi 18 februarie, 2017.

Consiliul Național al Dizabilității din România este membru cu drepturi depline al EDF și a fost reprezentat la eveniment de directorul executiv, Iustina Radu.

Forumul European al Dizabilităţii, pe scurt EDF, este o organizaţie non-guvernamentală, independentă, care reprezintă interesul a 80 de milioane de persoane cu dizabilităţi din Europa.

EDF reuneşte mai mult de 100 de organizaţii ale persoanelor cu dizabilităţi din toată Europa, oferind o voce unită, puternică, a persoanelor cu dizabilităţi.

Nimic despre noi, fără noi…

https://www.youtube.com/watch?v=Jjsj_f5d8lI&feature=youtu.be


Numele tau: Adresa de e-mail:
EDF aniverseaza 20 de ani de lupta pentru drepturile persoanelor cu dizabilitati

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...