Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

Gala de caritate Aici pentru Tine

Publicat: / Actualizat: /
Gala de caritate Aici pentru Tine
'Afiș articol "Gala de caritate Aici pentru Tine"
Evenimentul este in beneficiul copiilor din centrele de plasament, dar si a unui caz social deosebit, aflat in atentia Asociatiei Aici pentru Tine.
Publicat: / Actualizat:
1.067 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Gala de caritate Aici pentru Tine” — Evenimentul este in beneficiul copiilor din centrele de plasament, dar si a unui caz social deosebit, aflat in atentia Asociatiei Aici pentru Tine.

trimite

Asociația "Aici pentru Tine" organizează, mâine, pe 3 martie 2017, de la ora 18:00, la Casa Venus din Brașov, Gala de caritate "Aici pentru Tine", prezentată de Andreea Marin, ambasador Unicef.

La eveniment au fost confirmați deja aproximativ 100 de oameni de afaceri din Brașov și din țară, dar și autorități locale.

Invitații vor fi delectați cu un meniu aparte, iar atmosferă va fi întreținută de Trupa 6, Claudia Șuteu, Ioana Bozga, dar și de copiii de la Liceul de Muzică sau Clubul de Dans "Dance with me Studio".

Evenimentul este în beneficiul copiilor din centrele de plasament, dar și a unui caz social deosebit, aflat în atentia Asociației "Aici pentru Tine".

"Copiii din centrele de plasament au nevoie de noi, au nevoie de dragoste, de sprijin, de integrare socială, iar pentru asta Asociația "Aici pentru Tine" din Brașov, încearcă să dea o mână de ajutor pentru viitorul lor.

Asociația "Aici pentru Tine" Brașov, colectează fonduri pentru achiziționarea unui microbuz nou sau second-hand, pentru a putea organiza în continuare activități din ce în ce mai diverse pentru copiii din centrele de plasament.

Este important să ajutăm împreună la integrarea în societate a acestor copii, iar pentru asta ne implicăm activ.

De asemenea, o parte din fondurile obtinute în cadrul Galei de caritate, vor fi redirecționate pentru a sprijini un caz social. Cara Maria, în vârstă de 48 de ani, mamă a doi copii frumoși, are nevoie urgentă de o operație și o proteză la picior.Maria a descoperit că suferă de ulcer varicos. Timp de 9 ani s-a luptat cu boala în speranța că o ține sub control, dar la vârsta de 31 de ani medicii au decis amputarea piciorului.După o perioadă de timp și o nouă serie de analize medicale, a descoperit că are ulcer varicos și la piciorul stâng. Acum are nevoie de ajutorul nostru, iar împreună putem reuși.

Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferenta, schimbându-le povestea vieții lor", a declarat Adina Gal, președinta Asociației "Aici pentru Tine".

În cadrul Galei de caritate, cei prezenți vor avea ocazia de a face donații pentru susținerea acțiunilor pe care asociația le desfășoară, și de asemenea vor putea participa la o licitație unică de tablouri ce ilustrează și documentează fără artificii inutile autenticitatea unei tradiții strămoșești cunoscută sub numele de jocul urșilor.

O colecție semnată Dan Mălureanu.

Gala de caritate "Aici pentru Tine" este organizată împreună cu Agenția de Publicitate "AdTeam" Brașov.

Presa va avea acces la începutul evenimentului (de la ora 17:30), pentru interviuri, iar în timpul Galei, nu mai mult de 20 de minute (de la 18:30), pentru foto/ video.

PARTENERI: Casa Venus; AdTeam Brașov; Avevent Brașov; D.O Security; Instituția Prefectului Brașov; Consiliul Județean Brașov; Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, Liceul de Muzică "Tudor Ciortea" Brașov.

PARTENERI MEDIA: Bună Ziua Brașov, Transilvania News, Transilvania 365, Agerpres, Știri BV, News Brașov, Feedler, Monitorul Expres, MyTex,

Despre Asociația "Aici pentru Tine"

Este o organizație non-guvernamentală care contribuie la dezvoltarea comunității tinerilor din centrele de plasament, a celor din medii sociale nefavorabile și a mamelor maltratate.

Se implică, pune suflet și sprijină cazuri cu povești de viață impresionante. Proiectele sale se desfășoară în tot județul Brașov.

Valori: Educație, Implicare, Suport, Schimbare, DezvoltareMisiune: Inițierea, extinderea, îmbunătățirea serviciilor sociale integrate pentru persoanele și grupurile marginalizate, pentru copii abandonați, mame maltratate, tineri cu rezultate deosebite, recunoscute național și internațional, promovarea drepturilor recunoscute de legislația în vigoare.

Viziune: Împreună putem crea un viitor mai bun pentru acești copii, îi putem ghida și oferi tot suportul pentru a avea dreptul la o viață normală. Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor !

Asociația "Aici pentru Tine" Brașov
Strada Toporașului, nr.7, 500372
Adina Gal — președinte
www.asociatiaaicipentrutine.ro

Numele tau: Adresa de e-mail:
Gala de caritate Aici pentru Tine
Articol - Gala de caritate Aici pentru Tine
Evenimentul este in beneficiul copiilor din centrele de plasament dar si a unui caz social deosebit aflat in atentia Asociatiei Aici pentru Tine
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...