Logo ♿ Observatorul Social

Articol de la Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei

HOROSCOP SAPTAMANAL 23 martie 30-31 martie 2019

/
HOROSCOP  SAPTAMANAL  23 martie  30-31 martie 2019
'Afiș articol "HOROSCOP SAPTAMANAL 23 martie 30-31 martie 2019"
HOROSCOP SAPTAMANAL 23 martie – 30-31 martie 2019
Publicat: / Actualizat:
1.695 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “HOROSCOP SAPTAMANAL 23 martie 30-31 martie 2019” — HOROSCOP SAPTAMANAL 23 martie – 30-31 martie 2019

trimite

HOROSCOP  SAPTAMANAL

23 martie – 30-31 martie 2019

Motto,

“ Fa Doamne Primavara intre oameni !”

( Parintele Calistrat)

“ Nu stiu, sau…poate mult prea bine stiu…!

Cum  ravasit-a asta Luna Plina in Balanta,

Cetatea sufletului din noi toti …,

Lasand in urma doar…nisip in cea clepsidr-a vietii,

Ce-acum intoarsa isi urmeaza al sau curs firesc ;

Cu un “Trecut” ce-i  spulberat in zari desarte…

Prezentul  deopotriva…Viitor pe mai departe,

Si eu, mirean de rand umil ce se intreaba:

“Cine mi-s eu cu-adevarat in fata mea?!

Ce vreau si ce-mi doresc sa-mi fie bine…?

Iara in grai de suflet si atat…!

Cata “Iubire si Iertare” neconditionata,

Pot darui din plin c-o  inima curata,

Ce bate intr-un trup…mult prea  plapand!”

Marusia

Titulatura saptamanii

“ Ultimul rastimp de “7 zile” calendaristice al acestui debut timpuriu de Primavara-Martisor 2019, al carui final  va obliga firesc la un prim Bilant vizand “Trimestrul numarul 1” a.c., o evaluare sincera,obiectiva pe toate cele nazuite de atins pe parcursul acestui an, deopotriva rezolvate sau nu  pana la acest moment calendaristic !”

Evenimente astrale saptamanale

Pe fundalul ecoului imediat al fazei de Luna Plina/Balanta(21.03.a.c.), o ultima “Super Luna” cu efect “ravasitor” pe mentalul emotional,afectiv si o comunicare extrem de incerta,confuza, configuratia astrala din saptamana analizata acum, este aspectata astfel:

_ Mercur retrograd/Pesti pana pe 28.03.a.c. conjunct cu Neptun/Pesti va genera ca ipostaza astrala un “repetitiv” confuz(dizarmonie) pe segmentul “dorinta de intelegere a acelor”neantelegeri” existente si traite deja pe parcursul acestui Martisor, un context in care la modul cel mai serios, obiectivitatea radicala este absolut prioritara;

_ Venus/Pesti din 26.03.a.c., soseste in viata tuturor drept un moment de “respiro” mai mult decat bine venit, totul impunand o axare directa pe capitolul iubire si fructificarea tuturor dorintelor vizand acest capitol delicat; deci concret, resimtirea cu adevarat a acelei “libertati” personale atat de mult “ravnita”;

_ Acelasi Mercur/Pesti si finalul sau de retrogradare(28.03.a.c.) , incearca sa readuca treptat dar insuficient(cel putin prin prisma dorintelor noastre), o recalibrare pozitiva pe capitolul comunicare extrem de incercat pana acum; si in egala masura, o nuantare pozitiva pe intreg acel “confuzional extrem” cu efect rasfrant asupra zodiilor(unele coplesite cu adevarat), totul trait prin adevarate stari imposibil de gestionat,inteles cumva…, uneori asociate cu acea “astenie de Primavara”, parca mai agresiva ca niciodata pana acum;

_Momentul 31.03.a.c. si Intrarea lui Marte/Gemeni, care va ramane prezent aici pana la finalul lui Prier-Aprilie a.c., reprezinta si finalul lunii calendaristice Martisor, aducand cu sine o amprenta solicitanta(episoade conflilctuale), care din pacate pentru toata suflarea zodiacala, se vor consuma intr-o nota din nou “exagerata”!

Iata deci cum este aspectat acest ultim rastimp saptamanal-Martisor a.c., evident nu pe placul si conform asteptarilor noastre, dar daca…”stam Stramb si gandim Drept”…, exista totusi si o parte frumoasa a intregului acest “solicitant” pana peste poate, gratie astrala  de asta data prezentei Venusiene/Pesti si efectului  sau cu adevarat “balsamic”; prezent nu doar in iubire,relatia de cuplu, dar in egala masura, aproape in toate capitolele vietii(cu predilectiecomunicarea si  relationarea de tot felul),deci per ansamblu:” Iubirea poate vindeca orice rana!”

 

Scurt istoric astral saptamanal:

Cu certitudine fiecare dintre noi, ne-am fi dorit ca acest “Debut timpuriu de Primavara-Martisor 2019”, sa detina toate cele necesare in a ne putea “reprimeni” sufletul coplesit de Iarna cu ale sale din toate si de toate…, mai cu seama pe acele nazuinte firesti, pe care orice om si le doreste ca succes atunci cand paseste intr-un Nou An calendaristic si astral. Dar, dupa cum s-au consumat atat trairile personale cat si contextele vietii, lucrurile au fost “gandite” la nivel astral, total diferit de gandirea noastra mireana, insa deloc intamplator prin prisma a ceea ce reprezinta ca Titulatura 2019-“Anul Spiritualului Absolut-Anul lui Dumnezeu”; totul axat si “filtrat” prin prisma mentalului emotional,afectiv, acel obiectiv suprem pana la finalul 2019 pentru toate zodille(unele din nou vizate cu predilectie)! Concluzia: “ Martisor a.c. a reprezentat un “preambul” pregatitor pentru acel Prier a.c., care…se va consuma solicitant si deloc daruitor de “tihna”, cel putin in ultima sa decada calendaristica!”

Marusia

BERBEC ( Bilant primul  trimestrul  2019)

Un Gerar  care a vizat  capitolul iubire/relatia de cuplu si  regasirea numitorului comun emotional,afectiv, secundat acest context si de Faurar-Martisor in tandem, toate cele trei luni calendaristice avand   o misiune astrala cu rol  de” a anima” concret  socializarea ,relationarea (ceva cu debut in 2018), care acum impuneau  o  reala consolidare. Deopotriva, vizata a fost si acea constientizare matura,inteleptita asupra celor “usoare-grele” traite in egala masura pe toate capitolele de viata, reusind acum a le trata mult mai obiectivi in comparatie cu anii precedenti(acceptarea vietii asa cum este ea aspectata la acest moment). Este bine de retinut insa,  faptul ca prezenta Soarelui/Berbec va sustine dar va si testeaza pe parcursul celor “30 zile”, deci inclusiv Prier a.c., mai cu seama vizata fiind cariera/profesia si tandemul “orgoliu personal cumpatat- maleabilitate fireasca in negocieri”, secundat de capitolul sanatate versus consum debordant energetic , care poate devitaliza major.

TAUR (Bilant primul trimestru 2019)

Pentru voi,  Gerar a influentat segmentul  sentimental, iar ecoul acestui context  resimtit si pe parcursul lunii lui Martisor a.c., s-a axat de asta data  pe capitolul relatii parteneriale versus acea selectie si calitatea acestui capitol de viata. Cariera/profesia/financiarul sunt capitolele de viata unde blocajele n-au lipsit, iar comunicarea la randul sau, a fost aspectata destul de “abstracta” si anevoioasa! Finalul de Martisor a.c., aduce pentru voi ca zodie  un real aplomb resimtit prin curajul de a acorda incredere acolo unde “loialitatea” versus prieteni adevarati chiar merita si, un oportun prolific pe capitolul financiar, unde obligativitatea personala impune fructificarea maxima in tandem cu o  cumpatare in egala masura.

GEMENI (Bilant primul trimestru 2019)

Atat Gerar cat si Faurar a.c. au amprentat capitolul comunicare(mai cu seama in relatia de cuplu), cu o atmosfera “aparent” linistita, insa armonia existenta pe parcursul acestor doua luni calendaristice,au reprezentat astral acea “liniste inaintea furtunii…”!  Cariera-Profesia si acelasi rastimp(cu predilectie Faurar-mijlocul sau) au “daruit” anumite flancari in ascensiunea profesionala,generate de diverse”nimicuri”, insa deranjante, totul intr-un final pozitiv aspectat pe segmentele birocratie si relatii parteneriale. Sanatatea si acele “promisiuni” facute, destul de “scapate” acum de sub control pe un fundal in care contratimpul si desfasurarea fireasca a lucrurilor au reusit sa dizarmonizeze mentalul emotional(episoade delicate ), deci si aici destul de anevoios  a gestiona totul! Concluzia:” Finalul de Martisor a.c. va regaseste axati ca prioritate pe acelasi capitol cariera-profesie, unde acum o reordonare fireasca, treptat instalata ce-I drept…, impune in egala masura si o maleabilitate prezenta in comunicarea cu toata lumea(cu predilectie superiori ierarhici), ajungand astfel la regasirea acelui numitor comun pozitiv, pe un fundal in care “apele se linistesc” vizibil. Atentie la risipirea energiei interioare , uitand ca “bateriile” versus relaxarea trebuiesc avute in vedere constant!

RAC (Bilant primul trimestru 2019)

Absolut  toate cele prime  trei luni calendaristice(astral deopotriva), au vizat pentru voi acea ascensiune  sociala  treptata, incet dar sigur altfel spus, desi poate nu s-a resimtit concret acest aspect in cele traite concret. Cariera-profesia si tot soiul de contexte delicate cu obligativitate decizionala pe un fundal blocant, v-au facut sa credeti de multe ori pana acum ca efectiv”stagnati”, iar cele obtinute inca din 2018, pareau a se “narui”! Capitolul sanatate si o “irosire” energetica cu buna stiinta pentru unii nativi, poate reprezenta cauza generanta a unei coplesiri,vlaguiri resimtita in acest moment! Finalul lui Martisor a.c.,aduce cu sine o atentionare pe capitolul finanaciar si investitii avute acum in vedere, dar care…in substratul acestora sunt incomplete, deci implicit nerealizabile, impunand  o amanare extrem de  utila cu adevarat. Armonizarea echilibrului “Minte-Trup-Suflet-Spiritual” este obligatorie, neuitand nicicum de prezenta Nodului Nord/Lunii in zodia voastra-Rac, adica…Noul Sens in viata!

LEU (Bilant primul trimestru 2019)

Gerar - Faurar a.c. si un firesc armonios in iubire,secundat de un Martisor in care comunicarea a stat sub auspiciul negativ al  dizarmoniei  versus  sinceritatea absoluta avuta constant in vedere. Apoi,cariera-profesia-financiarul si o atmosfera blocanta mai cu seama in Martisor, unde finaciarul la”comun” in relatia de cuplu a ridicat destule probleme, insotit acest context si de o “franchete” dureroasa pe capitolul comunicare. Sanatatea si primele doua luni calendaristice 2019,amprentate printr-o oarecare “lejeritate”, urmat totul de Martisor care s-a focusat direct pe acel mental emotional destul de incercat si…la care inca mai aveti de “lucrat” destul timp pe mai departe! Finalul de Martisor domoleste treptat tensiunea pe capitolul financiar, reusind cumva sa echilibreze balanta, insa nu va asteptati  la rezultate extraordinare , deci nu va supraestimati asteptarile,  urmand apoi un “bonus” aspectat pozitiv, vizat fiind segmentul sentimental, nuantat in iubire de tot ceea ce reprezinta “frumusetea  anotimpului de Primavara cu adevarat”!

FECIOARA (Bilant primul trimestru 2019)

Un prim trimestru 2019 unde cu predilectie Martisor a “daruit” episoade delicate in relatiile de cuplu cu vechime, o amprenta uneori riscanta prin tendinta de “rupere” concreta si definitiva, deci…un debut timpuriu de Primavara extrem de agitat! Apoi, cariera-profesia-financiarul si aici aceeasi luna calendaristica-astrala deopotriva daruind episoade tensionate mai cu seama in relatiile parteneriale(un raport extrem de balansant negativ, prin prisma puterii detinute); fundal in care comunicarea “Alb-Negru” versus cele cuvantate au impus o nevoie absoluta  de sinceritate reciproca. Capitolul sanatate si un per ansamblu aparent in regula, insa senso scripto, un mental emotional,afectiv extrem de vulnerabilizat, metaforic vorbind: ”Un Vulcan care mocneste in tacere!”; dar din fericire, recalibrat totul exact la “limita”! Finalul de Martisor se consuma pentru voi printr-o reala detensionare ce-I drept treptata dar vizibila,  fix pe acelasi “alai “ de conflicte, comunicarea este mult mai lejera si maleabila acum , insotita de o transparenta clara pentru toata suflarea. Bonusul oferit de acest Martisor 2019, consta in sintagma “ Punct ochit-Punct lovit” pe capitolul cariera-profesie, deci…comentariile sunt de prisos!

BALANTA (Bilant primul trimestru 2019)

Tot acest prim trimestru 2019(cu predilectie Faurar-Martisor) au vizat in relatia de cuplu, acel sentimental echilibrat firesc pe segmuntal comunicare, unde in egala masura totul s-a consumat atat pozitiv cat si negativ. Cariera-profesia si un final de prim trimestru a.c., care va regaseste destul de “osteniti” prin prisma randamentului , insa macar…nu dizarmonizati financiar! Sanatatea este capitolul pe care Faurar l-a devitalizat energetic si mental emotional cel mai mult, totul insa cu un rol distinct si deloc intamplator, vizand o eventuala amanare pe cat posibil a celor prioritare cu adevarat si deopotriva, o “ajustare” a celor mai putin solicitante ca prioritati. Finalul de Martisor sub influenta ecoului imediat de Luna Plina/Balanta-21.03.a.c.(cea mai puternica Lunatie din acest prim trimestru 2019),se desfasoara prin axarea voastra pe cariera,profesie si o satisfactie sufleteasca daruita de truda depusa, adica o detensionare cu efect relaxant in relationarea de tot soiul si, un “bonus” versus eventuale deplasari (alte tari) tot in scop professional.

SCORPION (Bilant primul trimestru 2019)

Dintre toate aceste prime  “trei “luni ale acestui 2019,Martisor a generat extrem de multa confuzie sentimentala, o intuitie personala care a necesitat nevoia de a cuvanta “just-corect” despre ipostaze incerte pe segmental sentimental, deci o “introvertire” in tandem cu un influx energetic concret, dar si o neputinta de a gestiona totul dupa strategiile personale déjà facute! Cariera-profesia si un debut conform celor nazuite, unele chiar derulate inca din 2018, dar si o obligativitate de reanalizare detaliata, evitand astfel anumite incertitudini,omiteri a unor elemente esentiale reusitei celor vizate. Capitolul sanatate desi resimtit ca si confort personal foarte bine aspectat energetic, a daruit si destule episoade delicate pe un fundal in care “relaxarea” nu a existat in “vocabularul” vostru…,iar semnalele organismului si-au facut datoria chiar daca le-ati ignorant ca de fiecare data. Finalul de Martisor a.c. aduce o stare de detensionare certa, obtinuta insa destul de “greu”,urmand ca axarea voastra in acest rastimp sa vizeze acel numitor comun cu jumatatea de suflet,totul  in tandem cu un prolific financiar, unde  si aici ar trebui sa ganditi totul prin prisma sintagmei “ Banii sunt facuti sa circule…!”, deci cum vin asa pleaca…!

SAGETATOR (Bilant primul Trimestru 2019)

Un prim trimestru 2019 si destula efervescenta pe capitolul iubire-relatia de cuplu, aspectat totul prin animatie,solicitant si un tandem versus “inflacarare-riscant”, toate acestea drept cauze care  au  generat pentru multi nativi , destule episoade conflictuale  care…puteau fi evitate ! Cariera-profesia-financiarul si o stagnare deloc pe placul  aplombului personal versus dorinta de a realiza cat mai multe si mai repede, o experienta totusi benefica in cele din urma pentru voi si restul acestui 2019, luand in calcul acele “flancari” deranjante acum,  insa cu rol de inteleptire asupra multor obiective care se vor consuma pana la finalul acestui an. Capitolul sanatate la randul sau, energizat gratie guvernatorului vostru zodiacal Jupiter/Sagetator(acasa), v-a angrenat in foarte multe si deloc marunte, un solicitant constant cu efect acum de “devitalizare energetica”, totul impunand o rearmonizare,relaxare concreta,indiferent de modalitatea pe care o accesati. Finalul de Martisor a.c., readuce treptat armonia, risipeste si clarifica incertitudini majore de pana acum, la care adauga o relationare parteneriala de Bun Augur,  insotita insa si de o atentionare versus “iubiri” amprentate de parfumul unei Primaveri inflacarate…totul extrem de animat, dar in egala masura si “riscant” pentru acei nativi care sunt déjà angajati intr-o relatie de cuplu/iubire!

CAPRICORN (Bilant primul Trimestru 2019)

Pentru voi ca zodie( gazda a Nodului Sud/Lunii – Pedeapsa in viata), acest prim Trimestru 2019 a reprezentat cu adevarat o luna de “incercari-provocari”, derulate prin prisma unui neprevazut imprevizibil  si ad-hoc …, angrenandu-va intr-un context constant in care, “introvertirea,reticenta” present  totul chiar din debutul acestui an, au “facut” in mare parte “jocurile”, mai cu seama in relatiile de cuplu/parteneriale . Cariera-profesia –financiarul si aceeasi luna calendaristica,au imprimat prin influenta astrala(Mercur retrograd/Pesti) un “stinger incert” resimtit totul ca stare de fapt indiferent de contextul in care s-a consumat totul, iar capitolul sanatate, a generat destule episoade hiper-delicate, contradictii majore in relatia medic-pacient versus investigatii,medicatie, considerate ca “insuficiente” conform propriilor voastre asteptari. Finalul acestui Martisor a.c., va plaseaza intr-o postura in care deveniti extrem de placuti,doriti si chiar…magnetici pentru toti semenii,totul  consumat intr-un firesc aspectat prin acel “eu nu am facut nimic special pentru a ma face iubit,dorit…!”; la care se adauga o comunicare “reprimenita” dupa incercarile daruite de retrogradarea Mercuriana/Pesti si, un aplomb prezent in ascensiunea  vizand cariera/profesia, un prolific cu obligativitatea personala de a dovedi din nou si incodat’… , acel profesionalism absolut de necontestat nicicum, prin intermediul caruia la acest moment  reusiti sa si “fructificati” toate oportunitatile existente! Indiferent de “povara” acestui Martisor 2019(luna voastra de provocari pentru acest an), important este faptul ca:”Orice lovitura primita pe oricare dintre capitolele vietii, a avut un rol esential in a va “redemonstra” cat de puternici sunteti, cat de multe mai aveti de invatat chiar si despre propria persoana,totul deci cu un efect absolut benefic pe mai departe!”

VARSATOR(Bilant primul Trimestru 2019)

Pentru voi , primul Trimestru 2019 a cuprins in capitolele sale, acea “libertate” prezenta  in tandemul “sentimental-social”, destul de atipic ce-I drept dar  esential  voua ca zodie la acest moment, selectionand matur ceea ce reprezinta  acel “Bun Augur” sau “nu” pe mai departe; intreg acest context delicat pana la urma…, impunand conditia de abordare a “gandirii-cuvantarii-actionarii” doar la “cald” si atat! Cariera-Profesia si Financiarul,acesta din urma vizat negativ de acest Martisor a.c., amprentat constant prin “stingher concret” si o lipsa totala de a putea gestiona cumva lucrurile, se vor dovedi pe mai departe ca fiind doar niste episoade”pasagere”, din care ati invatat fix ce trebuia! Capitolul sanatate si un potential energetic prezent fara doar si poate(desi unii au resimtit exact contrariul), este amprentat pe mai departe foarte optimist, finalul acestui Martisor aducand cu sine o regenerare de mare folos. In plus, financiarul intra pe un fagas prolific, sansele de redresare vor fi mai mult decat vizibile, dar in egala masura nu vor lipsi din “peisaj”…si acele cheltuieli inevitabile(vin Sarbatorile Pascale), oricum insa, reusind a echilibra balanta mult mai lejer ca pana acum.

PESTI( Bilant primul Trimestru 2019)

Primul Trimestru , s-a desfasurat pentru  voi ca zodie prin prisma unui “pozitiv-negativ”  retrait si in 2018…,mai cu seama pe segmentul sentimental, iar acest context a fost gestionat dupa propriile puteri sufletesti, deci una peste alta…ati facut ceea ce ati considerat ca v-a stat in putinta, nefiind cazul a va “reprosa” absolut  nimic! Cariera-Profesia, au impus destule alegeri mature,inteleptite pe un fundal prolific,oportun, insa retrogradarea Mercuriana/Pesti a “confuzat” destul acest context, deci  odata cu debutul lui Prier a.c., veti reveni obligatoriu asupra acestora.  Capitolul Sanatate si un Martisor a.c. care s-a focusat pe mentalul vostru emotional si,  acea nevoie major radicala versus” a schimba” ceva in mod inedit (indiferent despre care capitol de viata este vorba), acceptand acum chiar si acea “durere” generata  de luarea anumitor decizii! Finalul de Martisor a.c., aduce cu sine un nou episod  in care “protagonista” este “gura lumii vesnic neostenita si daruitoare de “bine””, insa de asta data nu mai sunteti prinsi cu “garda jos!”, atata vreme cat increderea in propriile forte este reala , optimista, secundata de un aplomb de Bun Augur prezent in tandemul “cuvant-fapta”, totul concret aspectat pentru toata suflarea(cei dragi-semeni).

Marusia

 

 

 

Numele tau: Adresa de e-mail:
HOROSCOP  SAPTAMANAL  23 martie  30-31 martie 2019
Articol Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei - HOROSCOP SAPTAMANAL 23 martie 30-31 martie 2019
HOROSCOP SAPTAMANAL23 martie 30-31 martie 2019
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...