Logo ♿ Observatorul Social

Articol de la Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei

HOROSCOP SAPTAMANAL 09.03 16.03.2019

/
HOROSCOP  SAPTAMANAL 09.03  16.03.2019
'Afiș articol "HOROSCOP SAPTAMANAL 09.03 16.03.2019"
HOROSCOP SAPTAMANAL 09.03 – 16.03.2019
Publicat: / Actualizat:
1.602 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “HOROSCOP SAPTAMANAL 09.03 16.03.2019” — HOROSCOP SAPTAMANAL 09.03 – 16.03.2019

trimite

HOROSCOP  SAPTAMANAL

09.03 – 16.03.2019

 

Motto,

“ Timpul e de la Dumnezeu.”

(Ilarie,Despre Sfanta Treime 2,6)

“ Vremea se rascumpara,daca vei face ce ai intrelasat.”

( Sf.Anselm)

“ Promitem dupa sperantele noastre si indeplinim dupa temerile noastre.”

( Francois de La Rochefoucauld)

 

Titulatura saptamanii

“ O configuratie astrala deloc intamplatoare, cu focusare directa , marcanta la nivel major radical pentru toata suflarea zodiacala(unele cu predilectie vizate) pe tandemul “Promisiuni facute inca din finalul 2018 si Timp (un contratimp la…contratimp!)…supravegheat din “scurt” de Saturn si Pluto/Capricorn”, totul desfasurat sub auspiciul pozitiv-negativ in egala masura, generat de Uranus/Taur- Mercur retrograd/Pesti - Ecoul imediat al fazei de Luna Noua/Pesti. In plus, Marte/Taur  daruieste la randul sau destule ipostaze tipice  zodiei pe care o guverneaza astral , iar Jupiter/Sagetator soseste  cu o infuzie de “exaltare” a celor dorite spre a fi materializate concret,uneori…daruitoare de adevarate “dezamagiri”!

 

Scurt istoric astral saptamanal – Ipostaze astrale cu influenta asupra zodiilor

O saptamana in care tandemul “Promisiuni – Timp” reprezinta titulatura sa, un rastimp de “7 zile” pe parcursul caruia toate cele traite personal,contexte de viata, vor fi amprentate si vizate direct ca evolutie ascendenta sau descendenta deopotriva de intreaga configuatie astrala; unde insa Saturn-Pluto/Capricorn vor fi “Juratii” cei mai duri in notele acordate! Pe de alta parte, Uranus/Taur din 06.03.a.c. pentru “7 Ani” musafir al acestei zodii , incepe deja sa-si “intre in rol”, trasand treptat acele strategii versus nou inedit, infuzat printr-un neprevazut imprevizibil; Mercur retrograd/Pesti din 05.03.a.c.-28.3.a.c. “dicteaza” in stilul sau tipic mersul “firesc” al celor traite personal,contexte de viata; iar Ecoul imediat al fazei de Luna Noua/Pesti din 06.03.a.c., pare-se ca incearca din rasputeri a mentine acea nuanta “balsamica” la nivel sufletesc, atat de necesara-esentiala, celor ce urmeaza a se consuma pe mai departe pana la finalul acestui Martisor 2019! Atentionarea acestei saptamani analizate, vizeaza pe de-o parte infuzia Jupiter/Sagetator si supraestimarea excesiva prezenta in nazuintele personale, care nu de putine ori…vor avea un final “dizarmonios”, la care se adauga intervalul calendaristic cuprins intre 14.03-17.03.a.c., pe parcursul caruia , configuratia astrala (Marte/Taur trigon Saturn/Capricorn ; Soare conjunct Mercur retrograd/Pesti ; Mercur retrograd/Pesti careu Jupiter/Sagetator)se va axa direct pe ceea ce reprezinta:” Focusarea noastra directa pe ceea ce vizeaza scopul initial(obiectve absolut primordiale)versus luarea pe rand,treptat a fiecarui proiect vizat si, un moment dizarmonios generat de de revenirea pe tapet a unor incertitudini,neconcordante pe segmentul concepte personale tabu si numitorul comun in relatiile cuplu/partneriale, totul conducand uneori spre episoade conflictuale sonore!” De aici, ar trebui sa fie lesne de inteles pentru toata lumea faptul ca:” Saptamana care urmeaza, incepe treptat sa ampreteze ceea ce Uranus/Taur va imprima fiecarei zodii in parte  pentru niste ani indelungati…, totul luand prin surprindere de foarte multe ori(acel ad-oc despre care tot aminteam si in celelalte analize astrale saptamanale);iar tandemul”Promisiuni – Timp” trece printr-o prima “testare” 2019, luand in calcul unul dintre acele “detalii distincte” a.c., respectiv acea “Tradare” cu sau fara de voie, care va influenta In mod implicit toate promisiunile facute atat fata de noi cat  si fata de ceilalti, fata de Divinitate!”  Concluzia:

“O saptamana poate nu la fel de solicitanta ca cea precedenta, dar cu siguranta extrem de importanta prin prisma accesarii acelei “ matematici a sufletului” si ale sale “teoreme”, absolut  esentiale in rezolvarea tuturor ecuatiilor de viata  pe care le vom avea de rezolvat indiferent de capitolul in cauza!”

Nota personala “Marusia si doar…atat!”

Martisor 2019- un debut timpuriu de Primavara,  va pune  baza temeliilor pe toate capitolele vietii, iar cele bine temeincite acum, ne vor fi de mare ajutor in “decriptarea” si “rezolvarea” celor mai complicate “ecuatii de viata” 2019; cu conditia primordiala  de a gandi-cuvanta-actiona doar ascultandu-ne sufletul si avand o incredere absoluta in noi ,in  ceea ce reprezentam  deopotriva…”noi in fata noastra…!”

BERBEC

Un risc de tensiuni conflictuale pe acele subiecte amanate(mai ales capitolul financiar), vizata fiind colaborarea parteneriala, totul cu o rasfrangere si asupra capitolului relatie de cuplu/familie,  un capitol sanatate care vizeaza anumite episoade delicate cu amprentare directa pe anatomia capului(este Primavara iar starile de anxietate pot aparea din senin); urmand capitolul cariera/profesie, unde tot ceea ce reprezinta”legal”, impune o atentionare versus neabaterea de la justete-corectitudine, indiferent cat de mare este dorinta in a castiga cat mai mult posibil! Daca este vorba sa existe o atentionare pentru voi prin prisma celor cuvantate,vizate in mod direct de aster, atunci aceea cuvanta doar despre tandemul atipic versus “Nerabdarea(caracteristica pentru voi ca zodie) si Constientizarea justa-corecta-fireasca a tot ceea ce insemnati “voi pentru voi”!

TAUR

Pe un fundal  financiar “stingher” ca prezenta, exista acum posibilitatea de a vedea transparent acea cauza reala, generanta de un efect dizarmonios/dezechilibrant pe acest capitol de viata, la care se adauga si un context prolific de asta data in substratul sau, vizand “finalul” selectiei in relatiile parteneriale/sociale, totul cu un debut inca din 15/05.2018(Uranus in zodia voastra pe atunci si prima sa “vizita”…)! Atentionarea saptamanii,  vizeaza intervalul precizat in istoricul astral, care pentru voi se va consuma prin foarte multa irascibilitate, pe care o veti”darui” fara voie celorlalti, totul generat insa de tandemul “familie-cariera/profesie” aflat intr-o contradictie absolut majora! Deci, o reconfigurare a celor cu care relationati si un nou inedit autoamprentat treptat mentalului emotional/afectiv, reprezinta modalitatea de a parcurge mai usor aceasta perioada, la care obligatoriu se impune “echilibrarea” si “neamalgamarea” capitolellor “familie-cariera/profesie”!

GEMENI

O saptamana in care confortul personal este total dizarmonizat, datorat fundalului extrem  de solicitant in ultima vreme(cateva saptamani  la activ…!),iar de aici intr-un firesc transparent, capitolul sanatate este cel  vizat direct prin episoade destul de “major” aspectate ca risc(suferinta)! Pe de alta parte, inca nu ati reusit sa definitivati  acea “separare” intre ceea ce reprezinta capitolele cariera/profesie si familia(problemele hipersolicitante din cariera se amalgameaza constant cu cele din relatia de cuplu/familie, uneori fara voia voastra); totul conducand obligatoriu spre o mentinere a unei stari “suferinde”, care blocheaza beneficul versus tihna fireasca de acasa! Pentru voi tandemul “Promisiuni-Timp” este strict vizat si “taxat” de Universul astral-Dumnezeu!

RAC

Saptamana in cauza, este un rastimp care se axeaza din start pe mentalul emotional/afectiv, totul  resimtit concret prin extrem de multe “intrebari” la care va doriti acum “raspunsuri” concrete(indiferent cat de simplu ar fi formulate…!), la care se adauga un fundal propice, spre a va regasi linistea spirituala in tandem cu numitorul comun “ratacit” pana acum in relatia cu propriul vostru suflet! Exista insa o atentionare in aceasta saptamana care vizeaza relatia de cuplu-taine ce pot fi aflate si de aici…”ruperea definitiva” a acestei iubiri, insotit totul de un financiar stresant,  poate sa va “distorsioneze” modul de a profesa asa cum va doriti! Nu uitati ca tot ceea ce traiti este influentat major nu doar de Uranus/Taur,Mercur retrograd/Pesti , dar in primul rand de Nodul Nord/Lunii-Rac(Noul sens in viata)!

LEU

Tot ceea ce va intereseaza in aceasta saptamana(cel putin prima sa jumatate), este focusarea pe reprimenirea sufletului, lasand deoparte  intr-un “nefiresc de firesc…!” capitolul cariera/profesie, totul sustinut si de astre  in aceasta decizie. Apoi insa(cea de-a doua jumatate a saptamanii), apar episoade delicate si tensiuni conflictuale, un financiar afectat negativ de cele prezente in cariera/profesie si, un nou moment radical major in relatia de cuplu, unde “suferinta in iubire” poate conduce acum la tensiuni si  rupere definitiva a relatiei! De aici, resimtirea unei “inchideri in propria carapace” spre a va “ostoi” sufletul si a va reconfigura  strategiile pe mai departe, este starea de fapt in care va veti  regasi cu sau fara de voie! Nu luati totusi decizii radicale  indiferent de complexitatea,gravitatea situatiei, atata  vreme cat Mercur este retrograd/Pesti(05.03.-28.03.2019), pentru ca obligatoriu in April a.c. veti reveni asupra lor,iar uneori…veti regreta din plin!

FECIOARA

Debutul saptamanii va plaseaza intr-o conjunctura  interesanta , directionati  fix  pe gasirea unor modalitati de rezolvare concreta a acelor probleme  existente si presante cu adevarat pe capitolele cariera/profesie-financiar, iar pe acest fundal, tonusul personal poate fi perceput de cei apropiati  ca drept extrem de malitios,din nou autoanalitic excesiv si transformand astfel  atmosfera intr-un moment plin de dizarmonie. In relatia de cuplu se impune o sinceritate fireasca asupra greselilor care va apartin,iar in relationarea parteneriala totul trebuie cuvantat foarte clar in “Alb si Negru”, spre a va face foarte bine intelesi(de fapt, acest aspect este valabil si in relatia de cuplu, unde ceea ce nu se mai poate ajusta spre binele iubirii, va conduce negresit spre o despartire reala)!Rabdarea ar trebui sa va fie in aceasta saptamana “Apa si Aer” fara de care nu se poate trai, mai cu seama in momentele de “repetitiv karmic” revenite obligatoriu pe tapet!

BALANTA

Financiarul este capitolul pe care va axati chiar din debutul saptamanii, pe de o parte banuti ce pot fi recuperati, pe de alta parte insa, risc prezent in investitii care se vor dovedi  extrem de “paguboase” cat de curand! Pe de alta parte, intreaga saptamana analizata va amprenteaza cu foarte multa irascibilitate(mai ales in relatiile parteneriale-superiori ca rang ierarhic) si deopotriva, va poate infuza o tendinta de abandon/renuntare concreta pe capitolul cariera/profesie, moment total  neindicat cu Mercur retrograd/Pesti! Atentionarea saptamanii vizeaza capitolul sanatate si anumite stari delicate(anxioase), care desi  pasagere…pot afecta mentalul emotional/afectiv printr-un negativ  extrem.

SCORPION

Amprenta Uranus/Taur va infuzeaza treptat dar sigur…, accesarea unui segment delicat al vietii versus aflarea  unor secrete (partenerul de cuplu) , fie necunoscute pana acum, fie tolerate de voi ani destui la numar! De aici, exista riscul de rupere definitiva  in relatia de cuplu, mai ales in acele contexte  unde “ani la rand, ati fost si Femeie si Barbat” prin prisma responsabilitatilor asumate. Cariera/profesia si financiarul sunt aspectate prolific in aceasta saptamana, totul reconfigurat,recalibrat benefic( cu predilectie fructificarea  banilor), iar relatia parinte-prunc este aducatoare de acea tihna reala pe care v-o doriti cu adevarat.

SAGETATOR

“Truda si iar Truda”, pe un fundal in care noul inedit vizeaza noi obiective de atins, ce-I drept benefice pentru voi si viitor, dar din pacate,  foarte “lent” desfasurat totul ca rezultat obtinut(abia undeva prin Ciresar veti avea rezultatele de Bun Augur), context care va este “atipic” zodiei  si care in egala masura va produce un disconfort real.Atentie la “prietenii” de altadata care acum au devenit “rivali de temut”…, totul generat doar de ascensiunea voastra profesionala perceputa ca o “teama de proportii” in ceea ce-I vizeza si, capitolul sanatate, extrem de ostenit(sunteti de multa vreme pe avarii…!), care impune obligatoriu relaxare reala, pentru ca altfel veti “claca” intr-o mare “gratie”!

CAPRICORN

O saptamana interesanta printr-un aplomb resimtit pe acea reconfigurare major radicala (daca se poate in tot si toate ad-hoc!), apoi un segment sentimental unde obligatoriu cei aflati in relatii”suferinde”  pot gasi printr-un “neprevazut imprevizibil -Uranus/Taur” acea iubire dorita cu adevarat; urmand capitolul cariera/profesie si amprenta retrograda Mercur/Pesti, care “daruieste” blocaje(amanari), total nepotrivite in cele asteptate, dar…bine gandite de Universul astral pentru voi! Deopotriva, capitolul sanatate greu incercat pana acum, incepe sa fie aspectat benefic,  iar atentionarea saptamanii  vizeaza cea de-a doua jumatate a sa versus moment de justete/corectitudine/firesc, toate prezente drept “certitudini” in relatiile de tot soiul!

VARSATOR

Saptamana incepe printr-un solicitant major ad-hoc, pe ceea ce reprezinta tandemul “financiar-cheltuieli”, totul vizand atat pruncii cat si domesticul in sine(casa), unde banutii trebuiesc investiti obligatoriu. Apoi, o persoana apropiata (familie) poate sa va afecteze mentalul emotional/afectiv versus o suferinta de proportii, iar acea “anxietate” resimtita per ansamblu, se poate transforma in adevarate episoade delicate. De fapt, toata aceasta stare de disconfort este generata  direct de capitolul financiar, extrem de “stingherit” aspectat pana acum si deopotriva,de  acele “noi blocaje” prezente atat in cariera/profesie , cat  si in anumite relatii de cuplu, care amplifica obligatoriu dizarmonia déjà resimtita. Atentie la conducere(cei care sofati) si la anumite contexte “litigioase”, care pot fi decizionate “pagubos sau nu” in ceea ce va priveste.

PESTI

O saptamana in care surprizele ad-hoc…pot fi uneori  negativ  aspectate, vizate fiind relatia de cuplu/familia/sanatatea(aici cineva foarte apropiat poate avea un episod  de mare incercare), iar per ansamblu, contextual saptamanal poate ca nu este chiar atat de “dizarmonios”…insa, mentalul vostru emotional/afectiv, va fi “autoinfuzat” cu foarte mult “pragmatism”! Pe de alta parte, un financiar solicitat la extrem  prin diverse si deloc marunte(inclusiv  familia), o stare de refuz vizand cerinta ajutorului din partea celorlalti, cu un raspuns aspectat  prin “refuz”…totul  insa bine gandit de astre  spre a va verifica relatiile care merita mentinute sau nu…si deopotriva, spre a va reda din plin acea incredere absoluta in voi,reusind a depasi singuri, chiar si cele mai dificile contexte  de viata!

Nota distincta vizand influenta lui Uranus/Taur :

“ Zodiile favorizate sunt -Taur,Fecioara,Capricorn,  Rac,Pesti,Scorpion (pentru aceasta zodie insa…ramanand constant “mari provocari” de acum inainte,  iar ca cei mai “vizati” in ale incercarilor se situeaza Leul si Varsatorul, urmand ca Berbecul, Gemenii,Balanta,Sagetatorul sa fie amprentate pe rand atat pozitiv cat si negativ  in egala masura de aceasta influenta Uraniana/Taur!”

 MARUSIA

 

    

 

Numele tau: Adresa de e-mail:
HOROSCOP  SAPTAMANAL 09.03  16.03.2019
Articol Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei - HOROSCOP SAPTAMANAL 09.03 16.03.2019
HOROSCOP SAPTAMANAL0903 16032019
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...