Logo ♿ Observatorul Social

Articol de la Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei

Horoscop Marusia - Ultima saptamana din Brumar

/
Horoscop Marusia - Ultima saptamana din Brumar
'Afiș articol "Horoscop Marusia - Ultima saptamana din Brumar"
Horoscop Marusia - Ultima saptamana din Brumar
Publicat: / Actualizat:
1.756 vizionări
1
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Horoscop Marusia - Ultima saptamana din Brumar” — Horoscop Marusia - Ultima saptamana din Brumar

trimite

Ultima saptamana din “BRUMAR-2019” final matur autumnal, rastimp in care vom trai un nou episod “repetitv” nuantat atat printr-un “ecou imediat” al saptamanii anterioare , dar si un “ecou indepartat” al debutului initial versus ultima luna calendaristica a acestui anotimp de Toamna!”

   Motto,

“ Dumnezeu nu cauta la binele ce se face si pare ca e bine,ci la scopul pentru care se face !”

(Sf. Ioan Damaschin)

“ Iertati-va unul pe altul,cum v-a iertat si Dumnezeu pe voi  in Hristos !”

(Efeseni  4,32)

“Iertarea noastra o aflam in Iertarea celor ce ne-au gresit noua !”

( Sf. Maxim Marturisitorul)

Configuratia astrala saptamanala-influenta asupra zodiilor

   O saptamana cu adevarat amprentata printr-un “tumult energetic”  generat de un tablou astral distinct si in egala masura marcant pentru noi toti, un ultimp rastimp Brumar 2019 care se va consuma astral dupa cum urmeaza:

 -Tripla “simultaneitate “ astrala in 26.11..2019 generata de “Luna Noua/Sagetator-Intrarea lui Venus/Capricorn(pana pe 20.12.a.c.) si iesirea din retrogradare Neptun/Pesti ;

- Marte/Scorpion si  o “dizarmonie” dur resimtita in tandem cu Uranus retrograd/Taur((o noua reanalizare a capitolului relatii parteneriale/cuplu, unde se impune o recalibrare, reechilibrare sau depotriva…o “ruptura definitiva”…!;

-Mercur/Scorpion acum in miscare directa si prezent aici pana pe 09.12/2019 cu mesajul :

“ Nimic nu dispare pana nu ne invata ce avem nevoie sa stim…!” ;

Luna Noua/Sagetator din 26.11.2019(anterioara Lunatie de acest gen in 07.12.2018), amprenteaza acest moment printr-o “discretie emotionala” de mare gratie astrala,iar mesajul sau de acum valabil intru totul pentru intregul alai zodiacal…cuvanta despre :

“ Ce vreau eu de la mine prin prisma accesarii unei “iertari neconditionate”, gandind ca …orice noua zi este o “lectie de viata”,o noua “zi de scoala”…! De aici, tot ceea ce vor reprezenta “decizii esentiale” luate acum, vor impune obligatoriu sintagma:” A fi generos cu tine, inseamna a fi generos cu ceilalti !”

Luna Noua/Sagetator si zodiile

Berbec

Un moment de reala transparenta  sincer acceptata, totul vizand ceea ce reprezinta viitorul” Just-Corect-Firesc”  fara a mai aplica strategii “matematice”, pastrand insa  ca teorema de baza…acea “matematica a sufletului “!

Taur

Capitolul relatii parteneriale/cuplu este vast,complex  si oportun aspectat  acum, secundat si  de o “lejeritate” in a va “tria” ceea ce merita sau nu a ramane in viata personala  pe mai departe,insa mare atentie la aceasta “selectie drastica”…pentru ca se poate “gresi” fara voie versus “excludere” din viata si a unor persoane care chiar nu merita aceasta “lectie” din partea voastra!

Gemeni

Experientele de viata traite concret de ceilalti, va sunt acum de mare folos voua , totul conducand spre o aflare fireasca a multor “necunoscute” prezente in viata personala. Relatiile parteneriale/cuplu trebuiesc armonizate in asa fel,  incat sa fie benefice reciproc pe mai departe!

Rac

 O rearmonizare in tandem cu o recalibrarea autoamprentata prin relaxare si un strop de bucurie, se impune pe tandemul “solicitare cariera/profesie –banalul cotidian”, totul esential  acum si sustinut pozitiv de Luna Noua/Sagetator!

Leu

Mentalul emotional/afectiv este cel  vizat in mod direct, dar si sustinut pozitiv de Luna Noua/Sagetator, totul axat pe increderea in voi insiva si, o veste care va genera  bucurie reala, resimtita benefic atat personal cat si impreuna cu ceilalti!

Fecioara

Moment esential pentru voi personal si un “hotar” ce se impune acum pasit, totul despre acel “Trecut karmic versus familia” ,implicit …Viitorul  vizualizat prin prisma celor nazuite acum in Prezent! Desi sunteti “traditionalisti” convinsi(Semn de Pamant ca zodie), Luna Noua/Sagetator va obliga “discret” sa va “reinterpretati Trecutul”…printr-un “nou inedit” grait “suav” de suflet…!

Balanta

“Diplomatie si Onestitate”…idei personale si o minte transparenta, totul bine echilibrat in Balanta vietii, la care Luna Noua/Sagetator aduce drept “completare”pozitiva, o comunicare “Alb-Negru” si nou inedita!

Scorpion

Capitolul financiar si o noua turnura, animatie si strategii personale in tumult tot pe acest capitol versus viitorul, un moment amprentat de Luna Noua/Sagetator pentru voi prin nevoia de a fi extrem de sinceri fata de sufletul vostru, oricat de mult ar “durea” raspunsurile …primite!

Sagetator

Vedetele zodiacului din 22.11.2019 cu Soarele musafir pentru “30 “ de zile si deopotriva “gazda” celei mai “optimiste” Lunatii de acest gen(Luna Noua), ar trebui sa constientizati matur beneficul generat de acest moment versus debutul Noului An Astral pentru voi ca zodie! Ce aduce in vizor Luna Noua /Sagetator pentru voi in mod special…o “veche tara” vizand debutul unui tumult de obiective si “risipirea” voastra pe parcurs cu sau fara de voie…,iar ca noutate, o noua turnura pe segmentul idealuri personale “tintite”,vise nazuite care acum se pot realiza, dar conditia esentiala impusa este acel “nou inedit” versus ordonare fireasca atat mental emotional/afectiv ,cat si sufleteste!

Capricorn

Voi stiti foarte bine prin natura zodiei  cum vor decurge lucrurile pe mai departe, gandind “matusalemic” in detaliu, iar de aici ,ceilalti va percep fara discutie “pragmatic in exces”! Acum insa, Luna Noua/Sagetator va impune accesarea reala a optimismului, totul cu rol de aprofundare a Spirtualului versus mentalul emotional/afectiv si deopotriva,cu o rasfrangere pozitiva asupra celor ce va “devitalizeaza” energetic!

Varsator

Moment oportun nou inedit, prezent in relatiile parteneriale/cuplu, o viziune “fantezista” pentru ceilalti, dar fireasca pentru voi ca zodie versus “alchimistii zodiacului”, deci altfel talmacit mesajul acestei Lunatii in Sagetator :” Daca sufletese aveti in viziunea personala acel “final” al oricarui obiectiv propus, puneti mana si actionati fara a mai pierde vremea in a “convinge” restul semenilor…!

Pesti

Luna Noua/Sagetator va amprenteaza distinct  Spiritual si  va plaseaza obligatoriu in postura  de aprofundare matura  a tot ceea ce reprezinta acele “responsabilitati” fata de propriul suflet, fata de cei dragi/semeni cu care relationati. O colaborare mult mai vizibila,concreta , cu tot ceea ce inseamna “semeni” va este de Bun Augur acum, reusind a “iesi” din “propria carapace” si reechilibrandu-va astfel “Mintea-Trupul-Sufletul-Spiritualul”!

   Nota personala “Marusia si doar…atat!”

“ In substratul sau adanc…Brumar 2019-finalul matur cu adevarat al Toamnei ca anotimp, a reprezentat de fapt…”Linistea dinaintea Furtunii”…,un context in care “negativul” a fost “potentat” si “amplificat” de Mercur retrograd/Scorpion versus “apogeul” celor trei retrogradri 2019! De aici, am trait un rastimp in care totul s-a derulat ”pragmatic”, uneori de-a dreptul “coplesitor”, dar deloc intamplator…atata vreme cat “Urdea-Decembrie 2019”-debut timpuriu al Iernii, va contine destul “solicitant” -“hipersensibil” in tot ceea ce va darui ori…ba…; ce-I drept insa nu atat de “impovarator” ca pana acum, dar nici “comod” in exces…,totul “gratie” evenimentelor astrale , absolut marcante major radical,generate de intrarea lui Jupiter/Capricorn(03.12.2019) pentru un an de zile si ultima Eclipsa 2019 din totalul de “6” la numar,respectiv  “Eclipsa Inelara de Soare/Capricorn simultan cu Luna Noua /Capricorn” din 26.12.2019,deloc “intamplator”…a doua zi de CRACIUN…!”

                                 Marusia

 

Saptamana in “doua cuvinte”-“doua episoade” astrale

O ultima “zvacnire” Brumar 2019, context pe parcursul caruia prioritatea absoluta va ramane acelasi capitol relatii parteneriale/cuplu,totul “decantat” din nou prin prisma mentalului emotional/afectiv inca amprentat destul de “incert-sceptic-temator” ; apoi o influenta astrala atat pozitiva(Luna Noua/Sagetator) dar si negativa(restul configuratiei astrale, cu predilectie opozitia Marte/Scorpion-Uranus retrograd/Taur), totul concluzionand aceasta saptamana astrala prin :” Constientizarea fireasca a efectului generat chiar si de cea mai neansemnata bucurie prezenta in contexte  negative,reusind astfel a “alege” acum prin prisma sufletului…si nicidecum ca pana in acest moment…prin prisma acelui “material” care a “primat cu desavarsire”…! Pe undeva…”binele” ca notiune, va face “jocurile” in acest rastimp, iar “reciprocitatea” va trebui sa existe obligatoriu(capitolul relatii parteneriale/cuplu)! Primul episod  al saptamanii cuvanta despre:” Mesaje astrale ce trebuiesc foarte bine “decriptate” Just-Corect-Firesc si printre randuri…, o comparatie ad-hoc impusa intre “Laicul toxic” si “Spiritualul” care “reprimeneste sufletul cu adevarat”! Cel de-al doilea episod  saptamanal, se axeaza pe un moment “cheie” prezent benefic in ipostaze pana acum “hiperdelicate” si o “cumpatare-limita” real traita pe tandemul “cele dorite” si “cele detinute cu adevarat”…! Deopotriva, aceasta ultima saptamana Brumar detine in cele ce se vor trai pe parcurs, o “creionare” subtila versus modul de a ne “adapta teoretic” pentru cele ce va aduce cu sine la randul sau anul…2020!

   Concluzia :

“ Acea “autoacuza” personala in “exces”,  abordata acum in contextul “limita versus neputinta de a ajuta pe toti semenii…!”, trebuie matur analizata ,luand in calcul faptul ca…”A gresi” e omeneste, iar  daca exista drept “constanta” acel “Bun Simt” firesc,nativ,…atunci vom intelege…vom fi intelesi de ceilalti…ca nu suntem pana la urma decat…doar “mireni” de rand cu puteri ce  uneori…sunt “supraestimate”…!”

   Marusia

“ Gandul bland si lin, tihna sufleteasca si Ruga spre Sfantul Andrei cel Bun(30.11.2019), sa va fie la indemana in  atunci cand veti pune “graul”  la incoltit, totul de Bun Augur si frumos ca sufletele voastre !”

 

Numele tau: Adresa de e-mail:
Horoscop Marusia - Ultima saptamana din Brumar
Articol Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei - Horoscop Marusia - Ultima saptamana din Brumar
Horoscop Marusia - Ultima saptamana din Brumar
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...