Logo ♿ Observatorul Social

Articol de la Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei

Horoscop MARUSIA 11.05 - 18.05.2020

/
Horoscop MARUSIA 11.05 - 18.05.2020
Afiș articol "Horoscop MARUSIA 11.05 - 18.05.2020"
Horoscop MARUSIA 11.05 - 18.05.2020
Publicat: / Actualizat:
2.464 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Horoscop MARUSIA 11.05 - 18.05.2020” — Horoscop MARUSIA 11.05 - 18.05.2020

trimite

11.05 – 18.05.2020

 Multa “forfota” astrala, o activitate intensa , marcanta la “scara mare” ca efect  - ecou, totul cu bataie lunga pana in Toamna 2020(Rapciune), la care se adauga tot in aceeasi nota (durata de timp si amprenta), o plasare drept prioritate major radicala a capitolului sanatate si tot ceea ce impune acesta, vizata fiind o grija aparte fata de cele considerate “suferinte” trupesti ! 

   Motto,

“Cauta pe Dumnezeu macar atat cat cauti copilul tau sau banii tai pierduti !”

(Sf. Ioan Gura de Aur)

  Calea cunostintei  lui Dumnezeu este Bunatatea !”

(Sf. Antonie cel Mare)

“ Una este conoasterea lucrurilor si alta este cunoasterea adevarului. Pe cata diferenta este intre Soare si Luna, pe  atat este mai folositoare a doua decat prima !”

( Sf. Marcu Ascetul)

 

   Istoric astral al unei saptamani de “hotar” spre cea de a doua jumatate din Florar 2020 ! 

  Simultaneitatea   este  o constanta reala in miscarea planetelor pentru acest rastimp analizat, iar primii
protagonisti (primele planete) care dau “startul” schimbarilor astrale din acest moment sunt “Saturn si debutul retrogradarii sale din acest 2020 in Varsator, pe parcurs revenit in Capricorn(din 02.07.a.c.) dar ramanand tot in aceasta ipostaza(retrograda) pana in 29.09.a.c., simultan cu intrarea lui Mercur/Gemeni (acasa in domiciliul diurn si zodia  pe care o guverneaza oficial), totul consumat in data de 11.05.2020. Apoi  doar la doua zile diferenta(13.05.a.c.) alte doua planete marcheaza astral tabloul acestei saptamani, respectiv  Venus/Gemeni intra in retrogradare pana pe 26.05.a.c.(cea mai scurta perioada de acest gen dintre toate planetele si retrogradarile acestora in 2020) simultan cu Marte, care poposeste in Pesti  aflat insa  in miscare directa. Cel care incheie “alaiul” retrogradarilor din acest rastimp este Jupiter/Capricorn versus debut miscare retrograda  din 14.05-12.09.a.c., insa a nu se uita cumva…ca si Pluto/Capricorn se afla deja in miscare retrograda  inca din 25.04.a.c. si va ramane asa pana in 04.10.a.c. !

Mesajul celor “trei duri” aflati intr-o ipostaza de retrogradare extrem  de indelungata(Saturn –Jupiter – Pluto pana in Toamna a.c.) cuvanta simplu dar la obiect despre :

“ O radiogradie in “Alb-Negru”  unde vizata in mod exceptional  ca si “afectiune”…este din nou “puterea interioara” detinuta in mod real, acel ceva “esential” major radical prezent in tot ceea ce vom avea ca obligatitivitate de infaptuit de acum pe mai departe, pentru ca  cea de a doua jumatate  din acest “Paradoxal 2020” sa poata fi si “fructificata” cu adevarat, caci oportun si prolific exista in mod real, chiar daca pana acum a “daruit” doar un “coplesitor” major radical in echilibrul “Minte-Trup-Suflet-Spiritual”…!”

 Deopotriva, odata cu momentul debutul  acestor retrogradari, capitolul sanatate reapare pe tapet ad-hoc , drept o prioritate major radicala, iar episoadele delicate aproape constant traite (pentru unele zodii chiar hiperdelicate) , vor necesita o abordare inteleapta chiar si atunci cand vorbim despre o simpla “preventie”…!

 

 Talmacit totul mai simplu, iata cum stau lucrurile:

Saturn retrograd  in Varsator apoi in Capricorn (restrictii, marginalizare reala pe  ceea ce inseamna “bucurie privita per ansamblu”, totul revizuit ca la carte…, Mercur/Gemeni si o comunicare mai mult decat “sloboda” care va cam “agita” spiritele nu odata si nici…oricum…, iar tandemul “Venus retrograd/Gemeni  si  Marte/Pesti” proaspat “musafir”, doua “nuante delicate,distincte, unde Venus va flanca de multe ori capitolul relatii parteneriale/cuplu, iar aici sunt vizate cu predilectie toate cele “trei” Semne de Aer(Gemeni-Balanta-Varsator); urmand ca aceeasi amprenta Venusiana sa se resimta in toate cele traite prin irascibilitate maxima, generata de un sentiment profund versus “privatiune” in socializare, secundata ipostaza si de o “duplicitate”, unde “utopicul” real riscant va reprezenta concret atat un “efect” dar si un “ecou”! Mai mult, cele obtinute acum printr-o truda anevoioasa ar trebui “cernute” prin prisma sintagmei:” Pasi marunti dar siguri!”…,pastrand bucuria adevarata pentru un moment in care pana la finalul acestui 2020, siguranta succesului obtinut va fi o certitudine! Din nou esential ramane pentru acest context “Adevarul real” si nicidecum cel “cosmetizat” la prima vedere, totul consumat pe un fundal care obliga la decizii absolut  obiective(capitolul relatii parteneriale/cuplu) luate insa …contratimp! La randul sau Marte/Pesti(Foc intr-o  zodie de Apa), este de asta data resimtit in mod “paradoxal” printr-o amprenta chiar “tihnita” in gandire versus o prioritate acum in defavoarea actiunii concrete, iar Spiritualul aprofundat gratie zodiei gazda(iubiti de Dumnezeu), va induce fiecaruia dintre noi toti o transparenta  binevenita pe cele major radical nazuite, dar…o altfel de abordare in tandem cu o “interpretare simpatetica” a “eului” celorlalti semeni…; totul culminand cu o axare directa pe capitolul sanatate, unde acea “verificare” facuta de Marte in Toamna 2020 cand va intra deopotriva si el in retrogradare(Berbec-acasa), vom raspunde cu “varf” si “indesat” pentru cum ne-am ingrijit de propriul nostru  trup…! Ultimul dar nu si cel din” urma” in tabloul retrogradarilor este Jupiter retrograd/Capricorn(14.05-12.09.a.c.) care din start impune o reanalizare obiectiva( ce-I drept insa pe un fundal optimist) dar care necesita   un calcul “Just-Corect” prezent intr-un “noian” de blocari generate doar de acel neprevizibil imprevizibil …! Aici vizate sunt de asta data zodiile(Berbec,Rac,Balanta si Capricorn).

  Ca o concluzie “senso scripto” asupra a ceea ce aduce cu sine acest Florar 2020 pana la finalul sau calendaristic si in contextul actualei configuratii astrale, iata cum stau lucrurile:

 

“ Caracteristic unei “Luni a Florilor de Mai” fara  doar si poate o anume “introvertire” personala cu “parfum” de “melancolie” ne va amprenta pe toti, insa de asta data cu rol constructiv, obligandu-ne la o maturizare ad-hoc pe acel “Vertical profund” al vietii noastre de “acum”…si deopotriva , directionandu-ne pasii doar spre acele “prioritati” major radicale ce vor deveni concret pe parcurs o tema de “Masterat” pentru toata suflarea fara nici-o exceptie! Pe de alta parte, o “trilogie” de moment versus “Anevoios-Lent-Tip Cascada” va amprenta toate cele traite, context in care intr-o masura absolut  egala si ceea ce inseamna “Just-Corect-Firesc-Obiectiv” de infaptuit va sta sub auspiciul unui “Contratimp Paradoxal” ! Altfel spus, vom reconfigura  modalitatea de a “intreba”… gandind matur si rabdatori inainte de a cuvanta concret,vom “recalibra” sau chiar “elimina” multe dintre acele “etaloane” de viata “tabu” mostenite si, in care am crezut cu desavarsire pana acum,abordand un “ Nou Inedit” al carui substrat”Nefiresc” va trebui sa devina pe mai departe acel “Firesc” cert si chiar  “noua configurare” care sa ne “aranjeze” asa incat sa putem merge mai departe.”

 

   Nota personala “Marusia si doar…atat !”

Pe buna dreptate veti considera ca acest ultim  rastimp al Primaverii 2020, nu aduce nici macar un “gram” din acel pozitiv nadajduit de noi, insa privit din alt  “unghi” acest tablou al retrogradarii unor planete grele si nu numai…, acel “Bine gandit la comun” este chiar acel benefic dorit, iar “paradoxalul” care nuanteaza totul ,consta in fix accesarea “binelui” versus contexte  traite “dezamagitor”…pentru ca doar asa vom intelege firesc notiunea de “constructiv”…!

 Capitolul “sanatate” si amprenta Marte/Pesti resimtita  de acum si pana undeva in “Debutul Verii –Ciresar 2020”,context in care perioada(13.05.26.06.a.c.) vizeaza direct anumite zodii…!

 

Berbec

Cu un mental emotional/afectiv situat  cam pe “avarii”…,pentru inceput ar trebui sa va axati pe un regim de viata  mult mai  echilibrat, spre a nu va dezechilibra si mai mult…!

 

Taur

Deocamdata toate bune si frumoase(tonus energetic,confort personal) dar acest lucru nu inseamna ca anumite semnale transmise de organism, pot fi trecute cu vederea…!

 

Gemeni

Cu Nodul Nord/Lunii prezent deja in zodia  voastra pentru destula vreme pe mai departe, perioada cuprinsa intre 13.03-26.06.a.c., poate fi catalogata drept o “atentionare”, iar vizate sunt atat vezica urinara, cat si glandele suprarenale, totul “gratie” unei tensiuni interioare  generata  de schimari major radicale pe capitolul cariera/profesie si ceea ce desfasurati concret acum ca  activitate…! Nu va multumeste ceea ce sunteti obligati a face…!

 

Rac

Perioada mentionata si pentru Gemeni,reprezinta pentru voi o posibila reactivare a unor afectiuni cu vechime,totul impunand o reorientare sau dupa caz o noua medicatie. Deopotriva, sistemul imunitar este fragil, istovirea constanta este prezenta si ca nou inedit…posibile episoade hiperdelicate generate fie de accidentari sau interventii chirurgicale( despovararea de amprenta Nodului Nord/Lunii  prezent din 2018 si pana in 05.05.2020, se va resimti treptat si de aceea exista aceasta nevoie impetuoasa de repetitiv prin episoade de acest gen)!

 

Leu

Cum prima jumatate din acest Florar 2020 v-a ostenit desi…poate ca nu intotdeauna a existat un motiv real, cea de-a doua parte calendaristica/astrala a acestui final matur de Primavara, va amprenteaza printr-o revenire a tonusului energetic (binevenit cu adevarat), dar raman destul de “ostenitoare” durerile prezente pe sistemul osos,apoi acea alimentatie “haotica” si mentalul emotional/afectiv care trebuie armonizat constant!

 

Fecioara

 Cu debut inca din” Prier”  si continuand pana in luna lui “ Cuptor “…, semnalele transmise de organism au fost resimtite(si vor fi  prezente inca)  printr-o stare de epuizare a sistemului nervos, articulatii cu adevarat suparatoare(dureri) si  un sistem osos care nu a fost “scutit” nici el de aceasta amprenta “agasanta”…!

 

Balanta

Faceti parte din cele “doua” zodii(Varsatorul deopotriva) care sunt cel mai putin vizate dintre toate versus episoade delicate pe acest capitol de viata,insa…anotimpul cald va impune si pentru voi o anume “maturitate” pe afectiuni cu “vechime”…!

 

Scorpion

O armonizare a mentalului emotional/afectiv, o alimentatie ordonata-disciplinata constant ar trebui accesate acum “preventiv”, pentru ca Vara 2020 va “puncta” destul de “apasat”  pentru voi  pe acest capitol de viata …!

 

Sagetator

Perioada mentionata mai sus si o stare de osteneala generala, un oscilant extrem  al starii de spirit, dureri  resimtite in cazul membrelor superioare, coloana vertebrala si uneori plamanii pot fi vizati! Atentie la riscul de accidentare versus orice deplasare…! De fapt…nici nu avea cum sa arate altfel acest tablou…luand in calcul prezenta Nodului Sud/Lunii in zodia  voastra din 05.05.2020-18.01.2022,insa aceasta nu inseamna ca lucrurile vor sta asa la nesfarsit.

 

Capricorn

Aceeasi perioada distincta  ca si pentru alte zodii si episoade delicate resimtite prin prezenta unor stari febrile,posibile rani accidentale,afectiuni dermatologice,rinite prezente in Florar cu predilectie, dar si aparatul renal in tandem cu o alimentatie si in cazul vostru destul de “haotica”…! Si pentru voi “despovararea” din 05.05.2020 de amprenta “dura” a Nodului Sud/Lunii care v-a “coplesit” inca din “2018”…nu poate fi resimtita benefic dintr-odata…!

 

Varsator

 Aidoma zodiei Balanta , acelasi sfat vizand mentinerea unui constant armonios pe acest capitol, luand in calcul Vara 2020 care va aduce cu sine  atat “pozitiv” dar si “negativ” in mod egal…!

 

Pesti

Florar 2020 ar trebui sa reprezinte pentru voi ca zodie si capitolul sanatate, un context “fast” cu efect si ecou prelungit pana in Ciresar a.c. inclusiv, dar acest lucru sta doar si doar in propriile voastre maini versus armonizarea reala a mentalului emotional/afectiv…!

 

…Cat despre “Saptamana in doar “doua cuvinte”…!

Aici si acum doua sintagme reprezinta titulatura acestui rastimp astral:

“BIne faci,Bine gasesti…!” si  “ A lasa de la mine, a lasa de la tine…!” ,ambele “fragmentand” distinct cele doua episoade calendaristice.  Mai simplu talmacit: “ Inteleptire drept “etalon” de baza pe “inversunarea” personala, introvertire riscanta prin “ratacirea” acelei “brume” de tihna regasita, dar “insuficienta” pentru a ne satisface nazuintele si din nou,un “verb” versus “a pretui”…” cu o  “conotatie” ce vizeaza direct “increderea daruita drept ceva din tot sufletul”…!”

O saptamana frumoasa, tihnita si mai ales…inteleptita sufleteste va doresc la toti dragii mei.

    MARUSYA

 

Numele tau: Adresa de e-mail:
Horoscop MARUSIA 11.05 - 18.05.2020
Articol Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei - Horoscop MARUSIA 11.05 - 18.05.2020
Horoscop MARUSIA 1105 - 18052020
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...