Logo ♿ Observatorul Social

Articol de la Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei

Horoscop Marusia 18 - 25.05.2020

/
Horoscop Marusia 18 - 25.05.2020
Afiș articol "Horoscop Marusia 18 - 25.05.2020"
Horoscop Marusia 18 - 25.05.2020
Publicat: / Actualizat:
2.643 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Horoscop Marusia 18 - 25.05.2020” — Horoscop Marusia 18 - 25.05.2020

trimite

18 -25 mai 2020

   Un “Trio” astral repezentat prin “Soare care devine proaspat musafir al Gemenilor,Mercur guvernatorul oficial al acestei zodii prezent acasa deopotriva  si Luna Noua/Gemeni, acel Nou An Astral al zodiei”, care va  plasa in prim plan totul despre nativii Gemeni  vesus “Vedetele zodiacului” de acum pe mai departe o luna de zile!”

   Motto,

“ Toata lupta omului trebuie sa se dea in minte,el trebuie sa nimiceasca padurea gandurilor care-l inconjoara !”

(Sf.Macarie cel Mare)

“Nu atacul gandului este un pacat , ci convorbirea mintii care vorbeste prieteneste cu el !”

( Marcu Ascetul)

“Un singur cuvant poate inalta sau prabusi soarta unui om,pecetluind astfel totul!”

   Titulatura saptamanii

“ Puterea gandului – Cuvantul slobod” fac jocurile pozitiv si negativ  in tot acest rastimp, totul generat de debutul zodiei Gemenilor din 21.05.2020!”

 

 Istoric astral saptamanal

Pastrandu-si aceasi “cadenta” de “contratimp” cu care a si debutat acest Florar a.c., iata ca in acest “penultim” rastimp calendaristic/astral pana spre finalul sau, amprenteaza cele prezente ca trairi personale,contexte  de viata, prin  prisma a tot ceea ce reprezinta ca zodie Gemenii, o axare generata si amplificata real pe de alta parte, de insasi configuratia astrala de acum, unde asa cum spune si titulatura acestei analize astrale saptamanale,  Soarele devine musafir aici din 21.05.a.c.,Mercur guvernatorul zodiacal oficial este deopotriva acasa pana in data de 29.05.a.c. cand va poposi in Rac si unde in perioada cuprinsa intre 18.06.-12.07.a.c. va si Retrograda pentru a doua oara in acest 2020,iar cel mai frumos moment astral din acest rastimp este faza de Luna Noua/Gemeni(22,05.a.c.), de fapt debutul “Noului An Astral” al acestei zodii,anterioara Lunatie de acest gen fiind prezenta in 03.06.2019! Astfel totul se va “invarti” in jurul acestei zodii, dar… noul context nu “scuteste” de acea reala certitudine impusa de acest Florar a.v. versus “mobilizare la ordinea zilei” din nou si incodat’…pe multe si deloc …marunte , acum pe drept…”noian”…! Per ansamblu , atmosfera acestui fundal este aspectata printr-un tonus energetic real resimtit, optimism si jovialitate, un confort personal in ton cu cel energetic, insa  in egala masura exista si o anume “atentionare” …, vizata fiind  “puterea gandului si o cuvantare “sloboda”, chiar debordanta…”, luand in calcul “dualitatea” Gemenilor ca zodie – Semn de Aer! O influenta esentiala in acelasi context ,o detine si alt “musafir” prezent din 05.05.2020-18.01.2022 versus Nodul Nord/Lunii-Gemeni(Noul sens in Viata al Destinului personal)..., totul axat pe acea “Libertate de socializare” si restrictiile,marginalizarile prezente acum…!

  Pe de alta parte, Luna Noua/Gemeni  va influenta concret la randul sau totul printr-un “maleabil firesc”  in tandem cu Mercur acasa ce va “potenta” maxim acea “arta desavarsita” in comunicare, iar daca exista cu adevarat o anume “insistenta” directa a acestei Lunatii/Gemeni, atunci ea  este directionata fix pe “armonizarea negativului-pozitivului(aici nu intamplator negativul primeaza…)”, totul de asta data axat pe “duetul” Suflet-Personalitate versus Prioritate major radicala absoluta…! De fapt, intreaga “alchimie”  a Lunii Noi/Gemeni contine o adevarata “magie” si deopotriva, o “divizare distincta” a “pozitivului-negativului” , ambele existente in substratul sau adanc…! La modul concret explicat,iata ce contine aceasta “divizare” clara:

 Pozitiv,exista farad doar si poate un benefic de necontestat, mintea este mai “agera” ca niciodat’…si insetata de acel informational in exces, iar socializarea se doreste a fi “debordanta”, caci Gemenii ca zodie percep acest lucru drept “Libertatea personala” fara de care nu pot “respira”!

Negativ, totul poate parea nuantat provocator(si chiar de deveni astfel) , Lunatia de acum evidentiind senso scripto acel optimism cumva”privat” de “larghetea” dorita in viata, apoi nerabdarea excesiva si tipica acestor nativi, o implicare fireasca in mod “simultan” pe mai multe obiective radicale ce impun o rezolvare rapida, dar…uneori “flancarile” ivite si generate din varii motive(chiar total independente de ei) se dovedesc “coplesitoare”, conducand la o reala “risipre” energetica cu rasfrangere pe capitolul sanatate. Concluzia: “ Alegeri personale total “neinspirate” cateodata, fragile si riscante clar , insa…”Paradoxal”  facute intr-un “nefiresc” de “ firesc”…!”

   Mesajul fazei de “Luna Noua/Gemeni” cu predilectie pentru nativii zodiei dar si pentru restul suflarii zodiacale:

“ Nimeni si nimic nu poate contesta “Justetea-Corectitudinea-Firescul” ce defineste cu adevarat dorinta personala de “Libertate reala”, insa pentru a dobandi concret “desavarsirea “ acestei Libertati, obligativitatea major radicala  ce ne revine de acum pe mai departe(din nou cu predilectie Gemenii),cuvanta despre a “gandi” totul si prin prisma celorlalti semeni/familie, gasind firesc un numitor comun care sa devina o constanta in “puterea gandului si a cuvantului”, reusind astfel a infaptui cu adevarat “Binele “ si a elimina definitiv “Raul”…!

   Nota personala “Marusia si doar…atat…!”

Luna Noua/Gemeni   invaluie sufletul  intr-o frumusete tipica “adolescentei” ,Gemenii  fiind considerati “adolescentii zodiacului”, iar stralucirea acestei frumuseti nu poate fi mentinuta decat prin accesarea “gingasiei,alintului “ ambele prezente in gand,cuvant si fapta…reusind astfel a “gusta” cu adevarat din cea numita “fericire”…! Profitati si Fructificati acest moment cu adevarat “magic”, pentru ca risipirea sa in” Van”…ar fi un “Pacat”…!

…Saptamana doar in “doua cuvinte”…

“ Amagiri subiective,iluzii dezamagitoare, totul un nou “rezultat” al celor infaptuite “cu” sau “fara” de voie pana acum…caci nu degeaba Dumnezeu ne-a “plamadit” drept mireni de  rand…pe un taram deloc intamplator numit de Zei…Pamant…!”

Deci, o noua ipostaza de “pretuire” asupra  a tot  ceea ce reprezinta la nivel personal  atat “Beneficul” cat si “Non –beneficul” in mod egal, un context resimtit concret prin acele “foloase” dobandite ce-I drept, printr-o “maiestrie” personala combinata cu o “dibacie” aparte, care bizar sau nu…exista in noi de multa vreme ,dar careia nu i-am acordat atentia maxim cuvenita…! Per ansamblu, o “penultima” saptamana din acest Florar a.c., oarecum  mai “aerata” prin prisma configuratiei astrale de acum in comparatie cu “tumultul” saptamanii anterioare(retrogradarile de rigoare),dar care “gratie” fazei de Luna Noua/Gemeni-22.05.2020,va influenta cu adevarat major radical toate trairile personale,viata cu ale sale deloc “intamplatoare”…potentand real cateva dintre “Lectiile de Viata” esentiale si care nu reprezinta ceva “nou” in peisaj…avand in vedere ca unele dintre ele se mentin drept “constanta” inca din 2016 si pana in acest “Paradoxal 2020” inclusiv…! Altfel talmacit…, “alaiul” celor dezbatute cuprinde:

“ Armonizarea echilibrului “Minte-Trup-Suflet-Spiritual” dar deloc intamplator vizat cu predilectie este “Mentalul emotional/afectiv”,apoi un “ad-hoc” prezent la ordinea zilei secundat de cei “7 ani” de acasa existenti sau nu… ca inteleptire in cele traite, urmand ca Luna Noua/Gemeni sa amplifice importanta acestora prin acele “Lectii de Viata” de care aminteam mai sus! Nu intamplator am insistat pe notiunea de “Lectii de Viata”, atata vreme cat: “Iubirea –Iertarea neconditionat daruite, Sinceritatea,Tamaduirea si Vindecarea sufletului” reprezinta pe drept cuvant fiecare cate o “Lectie de Viata distincta”…! “

   Senso scripto si cele “doua episoade” ale saptamanii

 Primul episod(prima parte) detine un “amalgam” resimtit obligatoriu drept amprenta “tainuitoare” pe un ceva concret existent ca “putere” dar necuvantata pana acum, apoi o nuanta de melancolie impactanta ad-hoc , destula confuzie riscanta din pacate in deciziile luate acum la “rece” si “neinspirate”, mai cu seama  pe capitolul relatii parteneriale cu “vechime” unde in mod concret vom avea tendinta de a “da cu piciorul”…fara a gandi ca poate cumva viata…ne va amprenta printr-un “efect negativ” asemenea unui boomerang! Atentie la aceasta ipostaza cu durata pe toata perioada aferenta zodiei Gemenilor si cu influenta in aceeasi nota inclusiv  pe capitolul comunicare versus familia/apropiatii/partenerul de cuplu…! Pe mai departe pana la “hotarul” ce ne desparte de al doilea episod  saptamanal(mijlocul saptamanii), Lectiile de Viata amintite incep sa “puncteze” distinct in cele traite, iar sumar detaliat lucrurile stau astfel:

“ O Sinceritate debordanta drept nevoie impetuoasa in reechilibrarea “balantei vietii”, unde in mod “bizar” dar adevarat …“negativul profund sufletesc” impune necesitatea unei “ocrotiri” ,apoi o transparenta  reala asupra “dexteritatii” personale in tandem cu accesarea puterii,reusind astfel reechilibrarea relatiilor parteneriale si culminand totul cu sintagma “ Vorba dulce mult aduce!”…, adica multa tandrete,gingasie care sa “anihileze” radical “ingradirea” Libertatii dorite!

 Cat priveste “hotarul” spre a doua parte a saptamanii, acesta este de fapt momentul debutului zodiei Gemenilor(21.05.a.c.) si detine rolul de “preambul” inaintea fazei de Luna Noua/Gemeni(22,05.a.c.), un context “daruitor” de certitudini pe care acum le vom considera “firesti” si fara a mai “obiecta” ca in trecut,desi… incertitudinea inca planeaza pe acel “pachet” de strategii personale ce impun o “matematica de suflet” in implementarea lor! Cumva…vom recunoaste   ce anume “putem”  si cat “nu” putem realiza in cele nazuite major radical, ipostaza destul de “dezamagitor” resimtita pe un fundal astral “disonant” versus “Venus retrograd/Gemeni(confuzie in relatiile parteneriale) si Neptun/Pesti( utopic pragmatic excesiv). Aici singura “salvare” existenta  este detinuta de “Lectia Iubirii si a Iertarii neconditionate”…! Ajungand la momentul de Luna Noua/Gemeni,  reapar ad-hoc pe tapet intr-o ordine foarte bine gandita…increderea amprentata oscilant,un segment delicat care va impune “tribut” acolo unde alegerile vor continua sa fie doar la “suprafata”…, apoi o “maleabilitate” real prezenta in raspunsuri concrete versus “Da” sau ‘Nu” pe un fundal influentat major de “nerabdarea” si “dualitatea” zodiei Gemenilor,  Semn de Aer pentru care conteaza esential “Mentalul concret-cotidian”, dar care trebuie sa recunoastem este extrem de “ingenios”! Pana la sfarsitul saptamanii, din nou riscant in “gand-cuvant-fapta”, ipostaza care cuvanta atat despre o autodezechilibrare neinspirata, dar si de o noua sintagma versus”Pasi marunti dar siguri…!”, care ar trebui reanalizata matur pe cele considerate nazuinte major radicale(aici este bine de retinut faptul ca acum sansele de realizare sunt mai mult decat…minime…)! Ultima zi a saptamanii dar si cea detinatoare cu adevarat a concluziei despre intreg acest rastimp, se va consuma prin prisma unei  Sinceritati debordante drept “etalon tabu” de acum pe mai departe in relatiile parteneriale, dorindu-ne astfel  zidirea unei noi temelii  trainice si de neclintit cumva…indiferent cat de “vifornice” se vor arata “Stihiile Mamei Natura” pe mai departe…!

    MARUSYA

Numele tau: Adresa de e-mail:
Horoscop Marusia 18 - 25.05.2020
Articol Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei - Horoscop Marusia 18 - 25.05.2020
Horoscop Marusia 18 - 25052020
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...