Logo ♿ Observatorul Social

Articol de la Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei

Horoscop Marusia 26 ianuarie - 2 februarie 2020

/
Horoscop Marusia 26 ianuarie - 2 februarie 2020
Afiș articol "Horoscop Marusia 26 ianuarie - 2 februarie 2020"
Horoscop Marusia 26 ianuarie - 2 februarie 2020
Publicat: / Actualizat:
1.499 vizionări
1
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Horoscop Marusia 26 ianuarie - 2 februarie 2020” — Horoscop Marusia 26 ianuarie - 2 februarie 2020

trimite

26.01 – 02.02.2020 si déjà…un “Final de Gerar” prin prisma ultimei saptamani  complet  calendaristica,  in duet cu “Prima zvacnire”  dintr-un Faurar  ce va “Fereca si  Desfereca” totul intr-un an Bisect ! 

Motto,

“ A respira  corect si constant nu inseamna doar un firesc esential pentru organismul uman, ci deopotriva…o adevarata “Stabilitate” in Ecuatia vietii, mai cu seama in acest Nou An -2020, un real Inceput al unui  Ciclu de Viata Inedit !”

“ Cei “sapte ani de acasa” se scriu in “sapte carti”…: adevarul,dragostea,bunatatea,multumirea,respectul,Credinciosenia si bunele maniere…!”

( Dan Surducanu)

Iata-ne déjà  ajunsi  in finalul lui Gerar 2020 mijlocul anotimpului de Iarna, care va preda “stafeta” cat de curand acelui “Faurar”versus “Fereca si Desfereca”, nimeni altul decat   sfarsitul   matur al Iernii  care acum  isi va “etala” cu adevarat  influenta  prin postura unui an “Bisect”, adica nu mai putin de “29” de zile pe parcursul carora va duce mai departe cat se poate de “sarguincios”… toate cele traite in Gerar a.c., din pacate…in aceeasi nota “negativa” , cel putin in prima sa jumatate calendaristica si astrala. SI totusi…,in tot acest “noian” de retrairi in tumult…uneori pana peste poate cu adevarat “coplesitoare”,amprenta acestui Faurar a.c. va contine in mod distinct si o nota personala, influentata ce-I drept “direct” de Noul An zodiacal Chinezesc(Sobolanul de Metal) totul in tandem cu Zodiacul European;  deci pe undeva…vom mai dispune inca de o scurta perioada de “gratie astrala” cu rol de pregatire pana la momentul -17.02.2020, cand Mercur/Pesti  va retrograda  pentru prima oara in acest an( primul episod  de retrogradare din totalul de “3” la numar), un rastimp care va afecta cu predilectie comunicarea si nu numai …! Pe de alta parte,configuratia astrala Faurar a.c. este din start una delicata,restrictiva  si destul de “agresiva”  totul gratie    unui  influx energetic in exces, iar de aici efectul asupra zodiilor nu poate fi resimtit decat “socant” versus incomoditatea planetelor “constranse” prin ipostazele de acum; ceea ce conduce spre o atentionare fireasca  din care nu ar trebui sa lipseasca :” Prezenta unui rational obiectiv maxim accesat cu efect  mai mult decat benefic, apoi din nou segmentul incredere absoluta in noi insine care nu trebuie sa resimta nici-o nuanta de “balans” si nu in ultimul rand, o “cernere”printr-o sita de mare finete…a tot ceea ce impun alegerile facute in acest context, doar si doar “gandind-cuvantand-actionand matur  si inteleptit constant!”  Insa cum saptamana care urmeaza este totusi “dominata” calendaristic de Gerar a.c.(Faurar doar doua zile la finalul perioadei analizate astral), haideti sa vedem ce cuprind aceste ultime zile, pentru ca intre timp(24.01.2020) a debutat si Noual An zodiacal Chinezesc, deci cate ceva distinct exista si trebuie “punctat”…,atat ca mesaj(Dicton per ansamblu si pe undeva…chiar senso scripto) , dar si prin prisma a modului concret in care va decurge perioada in cauza!

Deci:

   Berbec

“Etalonul”  anului 2020 va este obligatoriu “Echlibrul armonizat” – totul infaptuit prin prisma unui realism cumpatat maxim, in tandem cu o “cadenta” in aceeasi nota prezenta si drept  constanta de baza in toate! “ 

   Taur

‘An al blandetii” unde impulsivitatea nu face parte din Ecuatia 2020, mult mai maturi si “practici” acum in tot ceea ce veti alege,decide major radical, o autoamprenta inteleptita pe care o veti aseza drept piatra de temelie versus stabilitatea vietii personale! 

   Gemeni

“Ajustare si Eliminare” matur  inteleptita acolo unde se impune clar, totul purtand propria voastra amprenta, un aplomb prezent in curajul de a “revigora” si “reprimeni” capitolele relatii parteneriale/cuplu,cariera-profesie-financiar ; toate acestea “gratie” anului 2020 care va “plaseaza” in postura de “Liber Arbitru” versus “ detinerea controlului in toate contextele de viata traite acum prin prisma “Noului Inedit”! 

   Rac

“ Un An al detaliilor la…detalii versus o preventie obiectiva, daruita de propria intuitite in contexte considerate uneori adevarate probleme,provocari !” Mult a fost si deloc…usor, insa “putin” a mai ramas(pana in 05.05.2020 cand Nodul Nord al Lunii va pleca din zodiac  voastra in cea a Gemenilor); pentru ca ascensiunea personala sa atraga acel “apogeu” nazuit, insotita si de o “marire” ad-hoc a oportunitatilor ce va vizeaza in acest an!” 

 Leu

“ Multa sensibilitate care ar trebui folosita in mod obiectiv, dar nicidecum  amprentata  prin prisma “duritatii” in cele decizionate! O reala vitalitate,reusita concreta in multe si deloc marunte…obiective personale, totul “tintit” ca succes de ani si ani la rand; un Nou Inedit care obligatoriu trebuie accesat firesc si fructificat maxim pozitiv pe capitolul relatii parteneriale/cuplu dar si pe capitolul sanatate.”

Fecioara

“O gandire la “rece” nu va aduce nimic bun in acest 2020…!” De aici, un an in care radicalul prezent in schimbarile ad-hoc si “practicul” exagerat tipic zodiei voastre, va trebui inlocuit firesc printr-o flexibilitate constanta si decizii luate in aceasi nota. Deopotriva, capitolul cariera-profesie este extrem de “efervescent” si nu oricum de asta data…,context in care  rationalul trebuie sa primeze  drept prioritate in tandem cu rabdarea si, un pragmatism care sa fie absolut…constructiv pana la finalul Ecuatiei acestui an!

 Balanta

“Despovararea de responsabilitatile de pana acum trebuie resimtita drept o relaxare cu adevarat!”  Fara discutii un 2020 ca Nou An , mult mai detensionat, oportunitati relationale in tumult si in plus mult mai “confortabil” pe capitolele relatii parteneriale/cuplu,cariera/profesie. Doar de voi insiva depinde major radical cat de mult “reancepeti” a va bucura cu adevarat de viata!

   Scorpion

“ Alegeri in “Alb-Negru” vizand ceea ce vreti sau nu pe mai departe,totul prin prisma tandemului “Autonomie-Independenta” versus prioritate 2020 pe un fundal restrictiv  si limitat  extrem…! Nu de “putine ori” veti  lua totul de la “zero”,  iar aceste contexte  vor obliga accesarea energiei de care dispuneti acum(deloc putina…), totul extrem de util si la indemana spre a va realiza  cele nazuite cu adevarat major radical!”

   Sagetator

“O obligatie de Bun Simt si acest 2020, care vizeaza direct pentru zodia  voastra eliberarea reala de tot ceea ce inseamna “Trecut karmic” …! Viata personala si implicit cele dobandite pana acum drept “experienta de viata” prin prisma multor si deloc…marunte…, reprezinta un context in care “Paradoxul 2020” influenteaza constant prin titulatura esentiala :” Eliminarea Trecutului si acceptarea Prezentului drept Viitor…!” Multa rabdare si inteleptire asupra succesului dobandit treptat dar sigur de asta data (inclusiv  capitolul financiar este vizat aici pozitiv), iar capitolul relatii parteneriale/cuplu si acel “Nou Inedit” prezent, poate aduce “flancari ad-hoc” dar si un “Vechi” reprimenit ,total negandit insa benefic…!”

 

   Capricorn

“ Redescoperirea personala  impune o cuvantare constanta doar cu…Dumnezeu!” Aprofundarea spiritualului la un nivel net Superior in acest 2020,reprezinta pentru voi ca zodie “Apa si Aerul” crucial vietii! Osteniti pana peste poate de “cascada” testarilor in toate cele traite, totul  implica o relaxare fireasca si o reprimenire in aceeasi nota,cu predilectie vizat fiind mentalul emotional/afectiv, o retrospectiva  obiectiva cu rol constructiv,  mai ales asupra negativului trait intr-un Trecut karmic. Doar asa va puteti reamoniza cu adevarat echilibrul “Minte-Trup-Suflet-Spiritual” si deopotriva veti fi pregatiti sa infruntati noile provocari ale acestui 2020,care nu vor “lipsi” din…Ecuatia sa…!

 

   Varsator

“ Lasati firescul sa faca jocurile in tot ceea ce nazuiti, indiferent de “cadenta” lenta prezenta in desfasurarea lucrurilor si total in neconcordanta cu “nerabdarea” voastra ca zodie…!” Multa ingeniozitate, inventivitate, oportunitati de folosire reala a  tot ceea ce detineti ca abilitati personale,totul focusat pe acea recunoastere reala a valorii voastre personale,un context amplu care implica deopotriva si o utilizare cumpatata a tumultului energetic resimtit!

   Pesti

“Paradox “prin prisma sintagmei “Omul potrivit la locul potrivit”…! Traducerea  acestui “paradox” pentru voi ca zodie este in prima faza o amprenta axata pe mentalul emotional/afectiv , in “duet” cu un “aplomb” resimtit in aceeasi nota desi…inca sunteti “inaccesibili” in despovararea de Trecutul karmic si implicit reticenti in abordarea Noului Inedit! Oricum ar sta insa lucrurile, acest 2020 va daruieste o viata personala mult mai tihnita,un confort real detensionat fata de anii anteriori si destule surprize placute pe cele nazuite de foarte multa vreme(ani la rand…)…!

 

   Saptamana in “doua cuvinte…”!

 

Opisul Ecuatiei acestei saptamani include “Lectia de viata 2020 versus Simplitatea –Modestia-Umilinta de Bun Simt” , din pacate blocate pe parcursul acestui  rastimp de prezenta lui “Lilith-Luna Neagra prezenta in zodia  Berbecului”…un “inconvenient” major radical pentru toata suflarea zodiacala pana in 21.10.2020! Totusi…Slava Domnului ca nu “retrogradeaza” in acest an, pentru ca atunci totul s-ar fi complicat e norm, luand in calcul “retrogradarea” celorlalte planete pana la finalul 2020!  De aici, iata ce ne asteapta in cele “doua jumatati” ale acestei saptamani:

 

Prima parte se va desfasura inca sub auspiciul lui Gerar a.c., totul resimtit printr-un oscilant major pe tandemul “optimism-rutina de pana acum”, aici déjà  un “pahar ce s-a revarsat de multa vreme”…, context in care fiecare dintre noi asteptam cu nerabdare acea libertate reala si bucuria de a trai viata cu adevarat fara restrictiile si limitele impuse karmic pana acum! Apoi pe parcursul zilelor urmatoare pana la mijlocul saptamanii,o nevoie de echilibrare “ Minte-Trup-Suflet-Spiritual” pe un fundal subiectiv in exces care va amprenta ad-hoc acea –filtrare- a poverilor traite ,iar de aici o ratacire…a numitorului comun esential in relatiile parteneriale/cuplu,altfel spus…”Adevarul real nu este nici acum cel aspectat la prima vedrere…!”  In concluzie: “ Anumite rani din adancul sufletesc  vindecate dar…cicatrizate destul de “inestetic” si deranjante pentru multi dintre noi, trebuiesc acum acceptate ca drept “ceva” din ceea ce suntem cu adevarat, un gen de “pact” de bun simt…caci “Sufletul nu se poate opera…estetic…!”

Cea de a doua parte a saptamanii, mentine prin debutul sau acel episod  delicat versus “Adevarul doare rau de tot…!”…,o amplificare a suferintei deja “Starnite” inca din ziua anterioara, tradusa mai simplu prin :” Ce-si face omul cu mana lui, lucru manual se chiama…!” Aici data de 31.01.2020 –ultima zi din acest Gerar va aduce cu sine o retraire intensa a multor contexte  inca “nevindecate” si de aici, o nevoie absolut  radicala  de “autoprotectie” a sufletului,mentalului emotional/afectiv, gandind obiectiv ca faptul este déjà consumat, durerea exista dar va trece si…o gandire constructiva  ar fi de mare folos la modul concret! Pana la finalul acestei saptamani analizate astral, déjà Faurar 2020 detine si el “doua zile” care cuvanta despre un imbold optimist in contexte  considerate pana nu demult drept…o  cauza pierduta…, secundat totul de un episod  hiperdelicat, ipostaza versus  asistarea  la modul concret, in care foarte multi dintre noi toti…nu ne pricepem  a ne comporta matur, inteleptit prin prisma celor “sapte ani de acasa”…fie din neputinta,fie pentru simplul fapt ca…nu se vrea acest lucru…!

   Nota pesonala “Marusia si dor…atat…!”

Poate vi se pare destul de amalgamat totul si acea “Lectie a Simplitatii” in contradictie cu cei “sapte ani de acasa” invatati fiecare dupa cum s-a priceput, destul de greu in a fi “decriptat” ca si context…! De acord cu voi, insa…puneti-va Sufletul la treaba, cititi printre randuri cu rabdare si atunci…raspunsurile dorite, sensul celor citite vor curge firesc drept o “oglinda” prin prisma celor traite concret…! In plus…daca acum nu se lamuresc sufleteste multe si deloc…marunte…,pe mai departe cat de curand in Faurar-Fereca si Desfereca din acest 2020 prin prisma a “29” de zile…totul se va complica si mai mult la fiecare pas facut…gand…cuvant…deci nu-I de bine…! Dar…ca intotdeauna Astrele predispun…iar Omul este singurul care Dispune!”

   Marusia

 

  

Numele tau: Adresa de e-mail:
Horoscop Marusia 26 ianuarie - 2 februarie 2020
Articol Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei - Horoscop Marusia 26 ianuarie - 2 februarie 2020
Horoscop Marusia 26 ianuarie - 2 februarie 2020
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...