Logo ♿ Observatorul Social

Articol de la Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei

Imnul se canta doar pentru campioni

/
Imnul se canta doar pentru campioni
'Afiș articol "Imnul se canta doar pentru campioni"
Imnul se canta doar pentru campioni! Astazi despre fundatia cultural umanitara SO.SI.SE.SA.
Publicat: / Actualizat:
1.858 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Imnul se canta doar pentru campioni” — Imnul se canta doar pentru campioni! Astazi despre fundatia cultural umanitara SO.SI.SE.SA.

trimite

Imnul se canta doar pentru campioni

Am avut privilegiul de a cunoaste o echipa minunata. Oameni dedicati, oameni deschisi, profesionisti fiecare in domeniul lui, oameni ce fac parte din categoria oamenilor aproape invizibili.

Se vad faptele bune pe care le fac in fiecare zi, cu o determinare greu de crezut ca mai exista in zilele noastre.  Au o multime de proiecte in derulare, au o strategie bine definita pe termen scurt, mediu si lung.  Sunt prieteni, colegi,  amici, intr-un cuvant, o echipa. O echipa bine sudata, cu incredere si relaxare.

Interactiunile sociale  care genereaza cele mai bune rezultate, sunt cele ghidate de interese comune si comunicare deschisa, dominate nu de indarjire, ci de amabiliate. Sa oferi  bunatate si sprijin, nu doar clientilor tai, si colegilor, sa mergi cu placere la munca, sa zambesti si sa multumesti pentru ajutorul primit – astfel se creeaza un mediu de lucru in care fiecare va oferi suta la suta din capacitatea sa.

Asa este echipa SO.SI.SE.SA.!

O echipa bine sudata, eficienta, nu este ca o fabrica in care se lucreaza mecanic, cu forta bruta: este un  mecanism in care sunt implicate minti si inimi, avand mereu consideratie pentru cei alaturi de care si pentru care lucreaza.

O mana de oameni, cu o misiune clara, campioni in misiuni sociale, culturale si umanitare, pentru care nu exista obstacole!

Povestea SO.SI.SE.SA. începe în anul 1996, când dorința de a schimba percepția românilor asupra acțiunilor umanitare a devenit un țel comun pentru un grup de experți în economie, sociologie, politologie, asistență socială, IT și drept. Astfel s-a înființat Fundația Cultural Umanitară

„Sociabilitate. Simpatie. Servire. Salvare”.

Acțiunea socio-umanitară trebuie să fie un program susținut și de lungă durată, multidimensionat, având ca finalitate schimbarea reală a nivelului de trai, a stilului de viață și a sistemului de valori pentru un grup social aflat în dificultate. Ne propunem să aducem o schimbare în mentalitatea și percepția celor din jur asupra acțiunilor noastre comune.

SO.SI.SE.SA. Înseamnă Sociabilitate

Este acea capacitate a fiecăruia dintre noi de a trăi în societate, de a fi parte dintr-un sistem economico-social. La o privire mai atentă în jurul nostru, vom observa cu siguranță persoane cărora, din diferite motive, le este greu să se integreze în societate și se simt excluse. Pentru astfel de persoane am gândit și dezvoltat si implementat, de-a lungul timpului, campanii ce au ca obiectiv pe termen lung integrarea în societate a persoanelor din anumite grupuri defavorizate.

 SO.SI.SE.SA. înseamnă Simpatie

Când spunem simpatie ne gândim inevitabil la persoane care ne sunt dragi și apropiate; ne apar în minte acele persoane cărora le oferim și de la care primim la rândul nostru afecțiune și ajutor în mod necondiționat. Există însă, din nefericire, în fiecare comunitate, persoane cărora le lipsește din plin afecțiunea.

 SO.SI.SE.SA. înseamnă Servire

Suntem încrezători că prin voință și implicare putem contribui la dezvoltarea unei societăți mai bune, mai echilibrate. Pornind de la scopul nostru de a schimba mentalitatea celor din jur asupra acțiunilor social-umanitare, considerăm că adevarata contribuție pe care o putem aduce în dezvoltarea armonioasă a comunității se referă la cunoaștere.

 SO.SI.SE.SA. înseamnă Salvare
În perspectiva noastră, există momente de răscruce în viață, în care pentru a ne salva și a putea merge mai departe avem nevoie de sprijinul celor din jurul nostru.

Imnul se canta doar pentru campioni!

 

Numele tau: Adresa de e-mail:
Imnul se canta doar pentru campioni
Articol Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei - Imnul se canta doar pentru campioni
Imnul se canta doar pentru campioni Astazi despre fundatia cultural umanitara SOSISESA
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...