Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

Incepand cu 1 februarie 2017, CASMB isi muta sediul in cartierul Baneasa

Publicat: / Actualizat: /
Incepand cu 1 februarie 2017, CASMB isi muta sediul in cartierul Baneasa
Afiș articol "Incepand cu 1 februarie 2017, CASMB isi muta sediul in cartierul Baneasa"
Prin aceasta relocare, dorim sa facilitam accesul asiguratilor la servicii si sa scurtam timpul de solutionare a solicitarilor acestora, a declarat Lucian Bara, presedintele CASMB.
Publicat: / Actualizat:
1.328 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Incepand cu 1 februarie 2017, CASMB isi muta sediul in cartierul Baneasa” — Prin aceasta relocare, dorim sa facilitam accesul asiguratilor la servicii si sa scurtam timpul de solutionare a solicitarilor acestora, a declarat Lucian Bara, presedintele CASMB.

trimite

Începând cu 1 Februarie 2017, Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București va funcționa într-un nou sediu unic, în care se vor desfășura toate activitățile specifice instituției.

Noua clădire a CASMB se află pe Șos București-Ploiești nr.7, sector 1, din cartierul Băneasa (stația RATB Pod Băneasa), iar spațiile amenajate pentru a acorda servicii asiguraților se vor afla la parter, etajele 1 și 2.

Pentru a ajunge la noul sediu al CASMB, asigurații pot folosi mijloacele de transport în comun ale RATB: 131, 205, 261,3304,335,783,449.

"Prin această relocare, dorim să facilităm accesul asiguraților la servicii și să scurtăm timpul de soluționare a solicitărilor acestora. Majoritatea asiguraților care apelează la serviciile CASMB suferă de diverse afecțiuni, de aceea am considerat obligatorie crearea unor spații de asteptare decente", a declarat Lucian Bara, presedintele CASMB.

Având în vedere activitățile de relocare, în perioada 23 -26 ianuarie, programul de lucru cu publicul se va desfășura, în sediile Floreasca și Țițeica, astfel:Miercuri, 25 ianuarie: 8,30 – 14,30
Joi, 26 ianuarie: 8,30 – 14,30(Luni, 23 ianuarie și marți 24 ianuarie – sărbători legale, nu se lucrează cu publicul).

Începând cu data de 30 ianuarie, activitățile de relații cu publicul se vor desfășura în noul sediu, după următorul program:Lunea: 8,30 – 14,30 (nu se lucrează cu publicul la Formulare europene)Marțea: 8,30 – 14,30Miercurea: 8,30- 14,30Joia: 12,00 – 18,00Vinerea nu se lucrează cu publicul cu excepția depunerii dosarelor de îngrijiri la domiciliu, între 9,00- 12,00

Numele tau: Adresa de e-mail:
Incepand cu 1 februarie 2017, CASMB isi muta sediul in cartierul Baneasa
Articol - Incepand cu 1 februarie 2017, CASMB isi muta sediul in cartierul Baneasa
Prin aceasta relocare dorim sa facilitam accesul asiguratilor la servicii si sa scurtam timpul de solutionare a solicitarilor acestora a declarat Lucian Bara presedintele CASMB
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...