Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Sport

Ioana Tepelea a castigat medalia de aur la Open International de Para Tenis

Publicat: / Actualizat: /
Ioana Tepelea a castigat medalia de aur la Open International de Para Tenis
Afiș articol "Ioana Tepelea a castigat medalia de aur la Open International de Para Tenis"
Jucatoarea romanca Ioana Monica Tepelea a castigat medalia de aur la Open International de Para Tenis de masa Juniori din Cluj Napoca.
Publicat: / Actualizat:
2.380 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Ioana Tepelea a castigat medalia de aur la Open International de Para Tenis” — Jucatoarea romanca Ioana Monica Tepelea a castigat medalia de aur la Open International de Para Tenis de masa Juniori din Cluj Napoca.

trimite

Autor: Lavinia Elena Niculicea

Câştigătoare la începutul săptămânii în turneul de junioare, Ioana-Monica Ţepelea, reprezentanta ţării gazde, alături de senioarea Valentina Marcheva, reprezentanta Bulgariei, au câştigat în mod surprinzător, medalii de aur în proba individuală feminină la Open International de Para-Tenis de masă din România, desfăşurat la Cluj-Napoca, vineri, 24 martie, scrie ITTF.

Ioana-Monica Ţepelea a câştigat clasa 8-10; Valentina Marcheva şi-a asigurat titlul, clasa 6-7.

Ultimul obstacol pentru jucătoarea româncă de tenis, în vârstă de 17 ani, a fost Aida Dahlen, din Norvegia, jucătoare de top şi câştigătoare a titlului, clasa 8, la Campionatul European de Para-Tenis de masă din Veijle, Danemarca (11-4, 7-11, 11-4, 11-7), adăugându-şi la palmares tot mai multe titluri.

În plus, a ieşit câştigătoare la clasa 6-10, cu două zile în urmă, în Cluj-Napoca, păstrându-şi astfel titlul câştigat cu un an înainte. În urmă cu aproximativ 3 săptămâni, Ioana-Monica Ţepelea a impresionat, luând medalia de aur la clasa 10, la Lignano Masters Junior Open, din Italia.

Ioana-Monica Ţepelea adaugă încă un succes colecţiei deosebite. Pentru Valentina Marcheva a fost primul. Anterior, cel mai bun rezultat a fost în Republica Slovacă, atunci când, în 1998 a ajuns în finală, clasa 8, iar în 2005 în aceeaşi rundă, clasa 6-7.

În mod impresionant, în ultima confruntare, Valentina Marcheva a învins-o pe Maliak Aliva, reprezentanta Rusiei, (11-8, 11-6, 11-8), o jucătoare în formă. În semifinale, ea a eliminat-o pe Gabriela Constantin, jucătoare de top din România (11-2, 11-8, 11-3).

Au fost două câştigătoare neaşteptate la proba de simplu. În probele rămase, rezultatul a fost aşa cum s-a preconizat.

Cu o zi mai devreme, Michela Brunelli, reprezentanta Italiei, a câştigat clasa 2-3, terminând înaintea jucătoarei din Rusia, Nadejda Pushpasheva, într-un eveniment de grup organizat. O zi mai târziu, Borislava Peric-Rankovic şi-a asigurat titlul, clasa 4; într-o finală sârbească, ea a învins-o pe jucătoarea nr. 2, Nada Matic (11-3, 11-8, 11-7).

 

Numele tau: Adresa de e-mail:
Ioana Tepelea a castigat medalia de aur la Open International de Para Tenis
Articol - Ioana Tepelea a castigat medalia de aur la Open International de Para Tenis
Jucatoarea romanca Ioana Monica Tepelea a castigat medalia de aur la Open International de Para Tenis de masa Juniori din Cluj Napoca
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...