Logo ♿ Observatorul Social
Organizezi un eveniment? Click aici pentru a solicita oferta de la toate locatiile!

Articol din categoria Utile

Lorelai, adolescenta care determina societatea sa priveasca dizabilitatea din alta perspectiva

Publicat: / Actualizat: /
Lorelai, adolescenta care determina societatea sa priveasca dizabilitatea din alta perspectiva
'Afiș articol "Lorelai, adolescenta care determina societatea sa priveasca dizabilitatea din alta perspectiva"
A fost incurajata sa cante inca de la gradinita. La 7 ani a intrat la Scoala Populara de Arte. A studiat canto patru ani la Scoala Populară de Arte, iar in prezent studiaza cu Mezzo- soprana - Alina Sima, din Pitesti.
Publicat: / Actualizat:
2.241 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Lorelai, adolescenta care determina societatea sa priveasca dizabilitatea din alta perspectiva” — A fost incurajata sa cante inca de la gradinita. La 7 ani a intrat la Scoala Populara de Arte. A studiat canto patru ani la Scoala Populară de Arte, iar in prezent studiaza cu Mezzo- soprana - Alina Sima, din Pitesti.

trimite

Alberta Moșneguțu este o tânără de 14 ani cu o educație aleasă, bazată pe iubire și insuflarea încrederii în propriile forțe. A fost încurajată să cânte încă de la grădiniță. La 7 ani a intrat la Școala Populară de Arte. A studiat canto patru ani la Școala Populară de Arte, iar în prezent studiază cu Mezzo-soprana - Alina Sima, din Pitești.

Alberta Moșneguțu s-a născut fără mâini şi fără femur. La două luni Alberta a fost încredințată Vioricăi Pârvan, asistent maternal. Fetița a fost diagnosticată, imediat după naștere, cu sindrom plurimalformativ, motiv ce a determinat-o pe mama sa s-o abandoneze în spital.

Folosindu-și picioarele și degetele de la picioare, Alberta cântă la orgă electronică, desenează, scrie cărți.
Alberta Moșneguțu este numele ei, iar Lorelai este pseudonimul sub care semnează cărțile scrise de ea și numele de scenă.

A obținut premii la Olimpiadele de Biologie și Geografie, o dimplomă de Excelență și zeci de premii la concursurile de muzică, poezie și pictură.

Lorelai și-a lansat mai multe cărți, dintre care amintim: “Zambet de inger”, “Creștinarea lui Dracula în cetate” și “Eroii, iubirile mele”.
 
Prima apariție publică, a micuței Lorelai, a fost în urmă cu trei ani când a participat la show-ul NextStar, prezentat de Dan Negru, unde a cântat.
 
Sâmbătă seară, Lorelai Moșneguțu a reușit să ofere un moment unic pe scena Românii au talent, după ce a cântat vocal și la pian, cu degetele de la picioare, iar Mihaela Rădulescu a fost cea care a trimis-o direct în semifinală. Lorelai a ales să interpreteze piesa „A million stars” a Luminiţei Anghel.

Alberta a declarat public că învăţătoarea sa i-a repetat deseori că nu este un copil handicapat, ci un copil normal cu nevoi speciale. Ea își dorește să conducă o fundaţie pentru copiii cu handicap, să-i ajute pentru că-i iubește mult, așa cum o iubește și pe sora ei, Violeta, cu trei ani mai mare, diagnosticată cu autism. Alberta folosește darurile pe care le-a primit de la divinitate pentru a-și ajuta sora.


YouTube video
Numele tau: Adresa de e-mail:
Lorelai, adolescenta care determina societatea sa priveasca dizabilitatea din alta perspectiva
Articol - Lorelai, adolescenta care determina societatea sa priveasca dizabilitatea din alta perspectiva
A fost incurajata sa cante inca de la gradinita La 7 ani a intrat la Scoala Populara de Arte A studiat canto patru ani la Scoala Populară de Arte iar in prezent studiaza cu Mezzo- soprana - Alina Sima din Pitesti
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...