Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

M S organizeaza sedinta publica de dezbatere a proiectului de modificare a ordinului 861 pe 2014

Publicat: / Actualizat: /
M S organizeaza sedinta publica de dezbatere a proiectului de modificare a ordinului 861 pe 2014
'Afiș articol "M S organizeaza sedinta publica de dezbatere a proiectului de modificare a ordinului 861 pe 2014"
Dezbatere a proiectului de Ordin privind modificarea si completarea Ordinului ministrului sanatatii nr. 861 pe 2014 pentru aprobarea criteriilor si metodologiei de evaluare a tehnologiilor medicale.
Publicat: / Actualizat:
2.865 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “M S organizeaza sedinta publica de dezbatere a proiectului de modificare a ordinului 861 pe 2014” — Dezbatere a proiectului de Ordin privind modificarea si completarea Ordinului ministrului sanatatii nr. 861 pe 2014 pentru aprobarea criteriilor si metodologiei de evaluare a tehnologiilor medicale.

trimite

La solicitarea Asociației Române a Producătorilor Internaționali de Medicamente, în baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Sănătății organizează luni, 30 ianuarie 2017, ora 14.00 la sediul Institutului Național de Sănătate Publică, sala Amfiteatru, str. dr.Leonte, nr. 1-3, sector 5, București, ședința publică de dezbatere a proiectului de Ordin privind modificarea și completarea Ordinului ministrului sănătății nr. 861/2014 pentru aprobarea criteriilor și metodologiei de evaluare a tehnologiilor medicale, a documentației care trebuie depusă de solicitanți, a instrumentelor metodologice utilizate în procesul de evaluare privind includerea, extinderea indicațiilor, neincluderea sau excluderea medicamentelor în / din Lista cuprinzând denumirile comune internaționale corespunzătoare medicamentelor de care beneficiază asigurații, cu sau fără contribuție personală, pe bază de prescripție medicală, în sistemul de asigurări sociale de sănătate, precum și denumirile comune internaționale corespunzătoare medicamentelor care se acordă în cadrul programelor naționale de sănătate, precum și a căilor de atac – se arată într-un comunicat emis de biroul de presă al Ministerului Sănătății.

Organizatorii propun ca modalitate de colectare a recomandărilor, transmiterea propunerilor pe care le vor prezenta și în format electronic, word, la adresa de email: moancea@ms.ro, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ, data trimiterii și datele de contact ale expeditorului, până la data de 30.01.2017, ora 10.00.

Persoanele care doresc să ia cuvântul la ședința publică trebuie să se înscrie la adresa de email: moancea@ms.ro, până la data de 30.01.2017, ora 10.00.

La dezbaterea publică au acces instituțiile publice, organizațiile civice, precum și toate persoanele interesate.

Participanții vor lua cuvântul în ordinea înscrierii, iar timpul alocat este de 3 minute, cu mențiunea ca fiecare participant, după intrarea în sala de ședințe, să se înscrie pe lista de persoane prezente la ședința publică. Potrivit prevederilor art. 7, alin. (10), lit. b) din Legea nr. 52/2003, “b) dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți solicitanții înscriși la cuvânt și-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuție.”

La dezbaterea publică, din partea Ministerului Sănătății, vor participa: secretarul de stat Dan Dumitrescu, secretarul de stat Rareș Trișcă, reprezentanți ai Direcției generale asistență medicală și sănătate publică, reprezentanți ai Direcției politica medicamentului și a dispozitivelor medicale, reprezentanți ai Agenției naționale de programe, reprezentanți ai Direcției generale resurse umane, juridic și contencios, reprezentanți ai Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, reprezentanți ai Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale.

Proiectul de act normativ poate fi vizualizat la adresa de web: www.ms.ro, rubrica Transparență decizională — Acte normative în transparență.

Numele tau: Adresa de e-mail:
M S organizeaza sedinta publica de dezbatere a proiectului de modificare a ordinului 861 pe 2014
Articol - M S organizeaza sedinta publica de dezbatere a proiectului de modificare a ordinului 861 pe 2014
Dezbatere a proiectului de Ordin privind modificarea si completarea Ordinului ministrului sanatatii nr 861 pe 2014 pentru aprobarea criteriilor si metodologiei de evaluare a tehnologiilor medicale
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...