Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

Mobeli ofera sprijin persoanelor in varsta si persoanelor cu handicap

Publicat: / Actualizat: /
Mobeli ofera sprijin persoanelor in varsta si persoanelor cu handicap
Afiș articol "Mobeli ofera sprijin persoanelor in varsta si persoanelor cu handicap"
Mobeli reprezinta o mobilitate dincolo de limite. Mobeli este o bara portabila de prindere care utilizeaza tehnologie pantenta de vid pentru a mentine o apucare solida de aspirare.
Publicat: / Actualizat:
2.692 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Mobeli ofera sprijin persoanelor in varsta si persoanelor cu handicap” — Mobeli reprezinta o mobilitate dincolo de limite. Mobeli este o bara portabila de prindere care utilizeaza tehnologie pantenta de vid pentru a mentine o apucare solida de aspirare.

trimite

Autor: Lavinia Elena Niculicea

ROTH GmbH prezintă Mobeli - o bară portabilă de prindere care utilizează tehnologia lor pantentă de vid pentru a menţine o apucare solidă de aspirare. Mobeli reprezintă o mobilitate dincolo de limite. Este special conceput pentru persoanele cu handicap şi pentru persoane în vârstă, cărora le este greu să se ridice, pentru a le ajuta să-şi susţină greutatea în situaţiile în care nimeni nu este în jur să le ajută să stea în picioare.


Dispozitivul revoluţionar de prindere, Mobeli utilizează două suporturi de aspirare, cu un diametru de 120 mm fiecare, pentru a acoperi o suprafaţă mai largă şi de a crea o acţiune de vid mai puternică. Ventuzele de pe ambele capete pot fi activate prin împingerea pârghiei ataşate la ele în jos şi către suprafaţa peretelui.

Fiecare capăt are un întrerupător electric de formă rectangulară care monitorizează stabilitatea ventuzelor după împingerea în jos a mânerelor. Ele vă pot spune dacă dispozitivul este bine fixat sau gata de utilizare sau dacă acesta trebuie să fie repoziţionat pentru o prindere mai bună.

În timp ce balansierul rămâne plat în jos şi la acelaşi nivel cu pârghia, asta înseamnă că dispozitivul este suficient de puternic pentru a-şi prelua sarcina completă. Dar, dacă balansierul începe să se ridice sau nu s-a afundat complet în pârghie, acesta trebuie să fie eliberat şi repoziţionat înainte de utilizare.

Video aici...

Balansierele, de asemenea, sunt de culoare roşie pe partea lor – un contrast puternic faţă de culoarea albă, evidentă, a dispozitivului Mobeli – pentru a le face mai uşor de văzut în cazul în care Mobeli îşi pierde aderenţa. Aceste întrerupătoare de siguranţă sunt de asemenea proiectate în aşa fel încât să poată fi cu uşurinţă simţite de către persoanele care au o vedere foarte slabă sau chiar şi  de către cei care sunt nevăzători şi să îi ajute să distingă rapid dacă comutatoarele electrice sunt fixate în mod corespunzător.

Mecanismul rapid de blocare asigurat de ventuze îi permite dispozitivului Mobeli să se lipească de suprafeţe fără ajutorul ustensilelor şi al şuruburilor. Ventuzele (cupele de aspirare) sunt ataşate de o bară telescopică care poate fi retrasă şi extinsă după cum este necesar, ceea ce face ca Mobeli să fie compact şi ideal pentru călătorii.

Mobeli este oferit în 4 lungimi diferite şi fiecare poate suporta cel puţin o greutate de 140 lbs (64kg). Produsul nu este proiectat să se ocupe de întreaga greutate a corpului, ci doar ca suport pentru a obţine o poziţie verticală.

ROTH are de asemenea dispozitivul Mobeli QuattroPower care utilizează 4 ventuze pentru a creşte capacitatea de greutate a barei de prindere. De asemenea, are balamale rotative ferme, care îi permit să dobândească diferite poziţii şi unghiuri, în acelaşi timp menţinând un suport stabil utilizatorului său.

Mobeli oferă sprijin de prindere portabil şi de încredere oriunde şi oricând persoanelor în vârstă şi persoanelor cu handicap care au nevoie de el. Indiferent dacă aceştia fac baie într-o cadă, încercând să stea să fie aşezaţi pe un vas de toaletă sau să-şi menţină poziţia verticală în timpul duşului, Mobeli este acolo să-i ajute.


Puteţi cumpăra acest produs, la comanda, de pe Donis.

Sursa...

Foto:  ROTH GmbH – Mobeli.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Mobeli ofera sprijin persoanelor in varsta si persoanelor cu handicap
Articol - Mobeli ofera sprijin persoanelor in varsta si persoanelor cu handicap
Mobeli reprezinta o mobilitate dincolo de limite Mobeli este o bara portabila de prindere care utilizeaza tehnologie pantenta de vid pentru a mentine o apucare solida de aspirare
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...