Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Sport

Premii pentru doi sportivi cu handicap obtinute in cadrul competitiei Cupa Strindberg la schi

Publicat: / Actualizat: /
Premii pentru doi sportivi cu handicap obtinute in cadrul competitiei Cupa Strindberg la schi
'Afiș articol "Premii pentru doi sportivi cu handicap obtinute in cadrul competitiei Cupa Strindberg la schi"
Cupa Strindberg la schi, editia I, a oferit castigatorilor premii in valoare de 15 000 lei. Competitia a fost destinata tuturor cluburilor sportive de profil.
Publicat: / Actualizat:
3.981 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Premii pentru doi sportivi cu handicap obtinute in cadrul competitiei Cupa Strindberg la schi” — Cupa Strindberg la schi, editia I, a oferit castigatorilor premii in valoare de 15 000 lei. Competitia a fost destinata tuturor cluburilor sportive de profil.

trimite

Lungu Ionel a obținut locul I, iar Florin Mândru, locul II la Cupa “Strindberg” de schi, ediția I, desfășurată pe Pârtia Toplița.

Strindberg, echipamente profesionale de iarnă, a atins borna de 25 de ani de activitate! S-a marcat această cifră frumoasă prin competiția se schi, desfășurată în zilele de 17 și 18 februarie 2017.

Peste 100 de concurenți legitimați la 15 cluburi s-au înscris în competiție.

Monoschiorul Ionel Lungu a suferit o fractură a coloanei vertebrale, în urma unui accident de muncă petrecut în Italia, în anul 2010.

Fiind dependent de scaunul rulant, Ionel Lungu și-a cumpărat un monoschi, care a costat peste 6000 de euro. Acest monoschi este alcătuit dintr-un scaun special care se montează pe un schi.

Are un palmares impresionant: medalia de argint obținută la începutul lunii ianuarie 2017, la RINN – IPCAS, în Austria, antrenat de Bude Angelo; în aprilie 2016 a obținut locul 4 la slalom uriaș și locul 3 la slalom în Passo Rolle, Italia, în competiția finală a sezonului IPCAS 2015/2016, la Schi alpin – Monoski; în decembrie a participat la o altă competiție în Austria, unde la slalom uriaș s-a clasat pe locul 27 din 35, iar la slalom special, pe locul 15. Sportivul spune că până acum a obținut 4 medalii de argint, 3 de bronz, iar clasificărilor pe locurile 4, 5 și 6 nu le-a ținut numărul.

La sfârșitul clasei a XI a, în 1993, într-o zi de 13, Florin Mândru și niște amici, cu care urma să plece într-o excursie pe Vârful Ceahlău, au exersat tehnica de cățărare, un exercițiu de alpinism în urma căruia Florin a căzut în gol peste 12m.

A fost diagnosticat cu Traumatism Vertebro Medular.Nu a acceptat să trăiască sub stigmatul de «handicapat», după cum spune, a luptat cu sine să se accepte așa cum este, să se respecte și să creadă în reușita personală.

În urmă cu doi ani a făcut cunoștință cu unul din sporturile adaptate, monoschiul. Se antrenează constant, iar premiile nu au întârziat să apară.

Cupa “Strindberg” la schi, ediția I, a oferit câștigătorilor premii în valoare de 15.000 lei. Competiția a fost destinată tuturor cluburilor sportive de profil.

Festivitatea de premiere a câștigătorilor Cupei “Strindberg” la schi a fost completată cu zboruri demonstrative și în tandem cu parapanta, un recital ROTILOS și DEEPCENTRAL, în prima zi.

A doua zi, Cupa “Strindberg” la schi pentru amatori, a oferit câștigătorilor premii în valoare de 6.000 lei, constând în vouchere valabile în magazinul de prezentare Strindberg, din Toplița.

Evenimentul a continuat cu: zboruri demonstrative și în tandem cu parapanta, recitalul GOJIRA & PLANET H și recitalul ȘUIE PAPARUDE.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Premii pentru doi sportivi cu handicap obtinute in cadrul competitiei Cupa Strindberg la schi
Articol - Premii pentru doi sportivi cu handicap obtinute in cadrul competitiei Cupa Strindberg la schi
Cupa Strindberg la schi editia I a oferit castigatorilor premii in valoare de 15 000 lei Competitia a fost destinata tuturor cluburilor sportive de profil
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...