Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Utile

Prevenirea si tratarea afectiunilor respiratorii prin utilizarea Purificatorului de aer SALIN S2

Publicat: / Actualizat: /
Prevenirea si tratarea afectiunilor respiratorii prin utilizarea Purificatorului de aer SALIN S2
'Afiș articol "Prevenirea si tratarea afectiunilor respiratorii prin utilizarea Purificatorului de aer SALIN S2"
Prevenirea si tratarea afectiunilor ORL, afectiunilor pneumologice si a diverselor alte cazuri de insuficiente respiratorii prin utilizarea aparatului SALIN.
Publicat: / Actualizat:
1.749 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Prevenirea si tratarea afectiunilor respiratorii prin utilizarea Purificatorului de aer SALIN S2” — Prevenirea si tratarea afectiunilor ORL, afectiunilor pneumologice si a diverselor alte cazuri de insuficiente respiratorii prin utilizarea aparatului SALIN.

trimite

În sezonul rece afecțiunile respiratorii ne dau multă bătaie de cap. Petrecem mult timp în spații închise, iar frigul ne determină să aerisim prea puțin.

Vă propunem o formă simplă de prevenire și tratare a afecţiunilor ORL, afecţiunilor pneumologice şi a diverselor alte cazuri de insuficienţe respiratorii prin utilizarea purificatorului de aer SALIN S2 care utilizează un procedeu de noutate absolută în tratarea complexă a aerului şi anume, trecerea forţată a aerului printr-un bloc filtrant cu granule de săruri, în principal clorură de sodiu.

Puteți achiziționa PURIFICATORUL DE AER SALIN S2 aici...

Aparatul are o construcţie simplă, conţinând un ventilator şi un bloc filtrant cu granule de săruri. Purificatorul acţionează prin trecerea permanentă a aerului prin blocul filtrant realizând un conţinut discret, dar permanent de aerosoli de clorură de sodiu în spaţiul ambiental, modificând ionizarea aerului.

Pentru iubitorii mării, pentru cei care au imortalizat marea în imagini şi sunet, dar nu pot avea oricând în preajmă briza sărată, Donis propune o soluţie inedită şi accesibilă: purificatorul de aer SALIN S2.

Aparatul asigură purificarea generală a aerului în spaţiul unde este utilizat: locuinţe, birouri, chiar în maşină. Se recomandă utilizarea şi pe timpul nopţii pentru a asigura o durată minimă zilnică de 8 ore de expunere în mediul creat de aparat.

Durata de expunere se poate mări până la întreaga zi. Un aparat asigură tratarea aerului într-un spaţiu cu un volum de până la 40 mc.

Aparatul nu produce fenomene de coroziune în spaţiul de utilizare.

Efecte în utilizare
 

Efecte igienice generale - Prin utilizarea aparatului SALIN se remarcă un efect general de îmbunătăţire a calităţii aerului prin: reţinerea prafului, eliminarea fumului de ţigară, eliminarea mirosurilor neplăcute (transpiraţie, mucegai, cărţi vechi), o calitate deosebită a aerului care devine proaspăt şi plăcut respiraţiei.

Efecte medicale generale - Utilizarea generală a aparatului SALIN de către persoane sănătoase sau cu diverse afecţiuni respiratorii a evidenţiat o serie de efecte benefice generale: mărirea rezistenţei la răceli, somn liniştit, odihnitor, stare de confort psihic, atenuarea sforăitului.

Efecte terapeutice - Utilizarea de către persoane cu afecţiuni respiratorii a evidenţiat o serie de efecte benefice într-o gamă largă de afecţiuni ale căilor respiratorii superioare şi inferioare.

In afecţiuni ORL, aparatul SALIN se arată a fi de mare ajutor în rinite, sinuzite, laringite, o acţiune generală desensibilizantă în probleme alergice.

In afecţiuni pneumologice au fost obţinute rezultate favorabile în astm bronşic, bronşite asmatiforme, bronşite, bronşectazii, silicoze, recuperări în TBC, mucoviscidoză.

S-au remarcat efecte favorabile şi în diverse alte cazuri de insuficienţe respiratorii, ca de exemplu în cele pe fond cardiac sau tiroidian.

Consideraţii generale privind modul de acţiune terapeuticIonul de sodiu este recunoscut, atât în literatura de specialitate cât şi de majoritatea clinicienilor, drept principalul stabilizator de membrană celulară la nivelul epiteliului de tip respirator. In prezenţa ionului de sodiu are loc o fluidificare a secreţiilor bronşice şi ale căilor respiratorii superioare, prin creşterea cantitativă a fazei de sol din mucus.

De asemenea, mişcarea ciliară este activată (chiar în cazul fumătorilor cronici, unde se ştie că aceasta este paralizată) ducând la eliminarea rapidă a secreţiilor arborelui respirator.

Ionul de sodiu determină scăderea edemului filierei aerodigestive superioare (văl palatin, baza limbii, pilierii lojei amigdaliene), regăsit adesea la sforăitori cronici. Edemul inflamator, la nivelul ostial al meatului mijlociu, diminuează de asemenea, ducând la repermeabilizarea acestuia şi drenajul sinuzal.

Aceste constatări, unanim recunoscute, stau la baza indicaţiilor clinice, în diverse afecţiuni cronice respiratorii, pentru aerosoloterapia marină şi cura balneară din sanatoriile saline, precum Tg. Ocna, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Praid, Ocnele Mari etc.

Prin utilizarea aparatului SALIN se asigură diminuarea edemului inflamator la nivelul întregului arbore respirator ceea ce permite reducerea treptată a medicaţiei specifice datorită unei eficienţe mai mari în tratamentele medicale.

Funcţionarea mai bună a aparatului respirator, fundamental în asigurarea unei stări bune de sănătate, permite rezolvarea unui mare număr de probleme respiratorii şi asigură, în general, o mai mare rezistenţă la diverse afecţiuni respiratorii pentru toţi utilizatorii.

UtilizarePentru obţinerea unui efect semnificativ, se recomandă utilizarea aparatului timp de minim 8 ore pe zi.

În prima perioadă de utilizare (cel puţin o lună) se recomandă folosirea intensivă şi îndeosebi noaptea. Folosiţi orice posibilitate de a mări perioada de utilizare a aparatului în spaţiul în care staţi, chiar şi cu utilizarea aparatului 1-2 ore înainte de intrarea dvs. în camera respectivă. Este recomandată aşezarea purificatorului la 0,5-1 m de utilizator, mai ales în camere cu volum mai mare decât cel recomandat.

Nu se recomandă utilizarea aparatului în spaţii cu umiditate excesivă (abur), în spaţii cu mult praf, sau în spaţii cu aerosoli uleioşi (bucătării), unde se reduce durata de utilizare a blocului filtrant.

Recomandări speciale privind efectele medicale

Persoanele cu probleme respiratorii vor simţi foarte repede o îmbunătăţire semnificativă a calităţii aerului, care va deveni, astfel, mai uşor de respirat, mai proaspăt.Totodată, este foarte posibil să constataţi rapid efecte favorabile semnificative, ca de exemplu, acela de a utiliza mai rar sau deloc sprayurile antiastmatice.

Vă recomandăm însă o deosebită atenţie în abordarea problemelor dvs. curente de sănătate.

Prin efectele sale benefice, purificatorul de aer SALIN este recomandat ca adjuvant, în general persoanelor cu probleme ale căilor respiratorii, dar şi persoanelor sănătoase, pentru creşterea rezistenţei aparatului respirator.

Prin efectul său de fluidizare a secreţiilor căilor respiratorii şi de tonifiere a vibraţiilor cililor, permite eliminarea secreţiilor şi eliberarea traseelor respiratorii, favorizând o respiraţie mai uşoară şi asigurarea unui "confort" în respiraţie.

Frecvent produce desfundarea căilor nazale şi chiar reducerea sforăitului.

Atenţionări medicale speciale

În cazuri rare este posibil să apară în prima perioadă de utilizare o anumită accentuare a fenomenului de tuse. Fluidificarea secreţiilor aparatului respirator activează procesul de eliminare a acestora. Tusea este un mecanism major de realizare a acestui proces.

Dacă accesele de tuse sunt prea deranjante, atunci micşoraţi tensiunea de alimentare a aparatului la 6 V c.c., eventual cu limitarea iniţială a duratei de utilizare a aparatului. Accentuăm încă o dată faptul că tusea în acest context nu este în sine un factor alarmant decât în măsura în care este prea intensă.

Măriţi treptat durata zilnică de utilizare de la 1-2 ore la 6-8 ore şi în 2-3 săptămâni fenomenele menţionate dispar.

Aceeaşi metodă o recomandăm a fi utilizată în oricare altă situaţie în care modificările produse în comportarea organismului dvs. la utilizarea aparatului le consideraţi mult prea stresante. În primele zile de utilizare a aparatului SALIN cantitatea de sare eliminată în aer este mai mare şi este posibil ca efectele generale produse asupra aparatului respirator să fie mai intense.

Menţiune specială pentru persoanele cu restricţii severe la consumul de sare:

Aportul de sare prin aerul produs de aparatul SALIN este extrem de mic, sub 0,2 g/zi în primele 10 zile de utilizare şi sub 0,1 g/zi în prima lună de utilizare. Aceste cantităţi de sare ajung la suprafaţa epiteliului respirator şi sunt eliminate cu mucusul. Din aceste considerente se estimează că nu creează probleme persoanelor cu restricţii severe la consumul de sare. Recomandăm totuşi, ca o măsură suplimentară de protecţie, montarea aparatului într-un spaţiu separat timp de 3-4 zile cu funcţionarea continuă la 12 V pentru eliminarea pulberilor fine de sare care s-au format la transportul aparatului. În acest timp bolnavul cu probleme faţă de consumul de sare nu trebuie să vină în contact cu aerul produs de aparat.

După această perioadă se trece la utilizarea gradată a aparatului.

Reducerea tensiunii de alimentare are ca efect reducerea debitului aerului şi a zgomotului produs. Procedaţi la reducerea tensiunii (numai cu adaptorul scos din priză) dacă vă deranjează zgomotul aparatului. Exceptând cazurile menţionate anterior, nu recomandăm reducerea tensiunii de alimentare deoarece scade cantitatea de aer purificat.


ATENŢIE!

Nu întrerupeţi şi nu modificaţi tratamentele curente! Nu neglijaţi controalele medicale obişnuite! Respectaţi sfaturile medicului dumneavoastră curant! Nu forţaţi comportarea dvs. altfel decât sunteţi obişnuit! Efectul benefic al utilizării purificatorului se consolidează lent, în luni, sau chiar ani de zile!


Numele tau: Adresa de e-mail:
Prevenirea si tratarea afectiunilor respiratorii prin utilizarea Purificatorului de aer SALIN S2
Articol - Prevenirea si tratarea afectiunilor respiratorii prin utilizarea Purificatorului de aer SALIN S2
Prevenirea si tratarea afectiunilor ORL afectiunilor pneumologice si a diverselor alte cazuri de insuficiente respiratorii prin utilizarea aparatului SALIN
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...